ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τσιτσιπάς – Ρούμπλεφ: «Πρίγκιπας» στο Μόντε Κάρλο ο Στέφανος

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε με… περίπατο τον πρώτο του τίτλο σε Masters 1000, αφού επικράτησε άνετα με 2-0 σετ (6-3, 6-3) του Αντέι Ρούμπλεφ στο Μόντε Κάρλο.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ήταν εξαιρετικός σε όλο το παιχνίδι και δεν απειλήθηκε ούτε στιγμή από το Νο8 του κόσμου και με τρία μπρέικ στο ματς, πανηγύρισε το κορυφαίο τρόπαιο της καριέρα του μέχρι σήμερα. Ο Τσιτσιπάς (Νο5) βρέθηκε έτσι και στην πρώτη θέση του Race της σεζόν στο παγκόσμιο τένις.
Το παιχνίδι

Στο πρώτο σετ, ο Τσιτσιπάς χρειάστηκε να κρατήσει με δυσκολία το πρώτο σέρβις γκέιμ του, αλλά αμέσως μετά έκανε ο ίδιος το μπρέικ στον Ρούμπλεφ και πήρε από νωρίς το προβάδισμα στο ματς. Ο Στέφανος βρέθηκε κοντά και σε δεύτερο μπρέικ, χωρίς να τα καταφέρει, αλλά διατήρησε εύκολα τα δικά του σερβίς και πανηγύρισε το 1-0 στο παιχνίδι.

Παρόμοια ήταν η εικόνα και στο δεύτερο σετ, με τους δύο αθλητές να κρατούν με δυσκολία τα πρώτα σερβίς τους, αλλά τον Τσιτσιπά να κάνει μπρέικ στην πρώτη του ευκαιρία, παίρνοντας το προβάδισμα με 2-1.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ηττήθηκε από τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ με 87-91 και ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του στο flash interview τόνισε ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλά, όμως διαμαρτυρήθηκε . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το πλεονέκτημα έδρας πήγε στα σκουπίδια, με το "καλημέρα" για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Παρά το +10 (64-54) του 26ου λεπτού, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κα . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στο 33,2% στην εκτίμηση ψήφου κατέγραψε τη ΝΔ η Opinion Poll στη δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Action 24. Στη μέτρηση αυτή, ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται στο 15,1% . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι δραματικές στιγμές κατά τις οποίες διαπιστώθηκε ο θάνατος της Μαλένας αλλά και οι ώρες που προηγήθηκαν όταν νοσηλευόταν στο «Ελπίδα» αναβίωσαν ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι δραματικές στιγμές κατά τις οποίες διαπιστώθηκε ο θάνατος της Μαλένας αλλά και οι ώρες που προηγήθηκαν όταν νοσηλευόταν στο «Ελπίδα» αναβίωσαν ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου μέσα από τις μα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύσκεψη συντονισμού των συναρμόδιων υπηρεσιών για τον έλεγχο της αγοράς κρέατος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λόγω εργασιών αντικατάστασης τμήματος του δικτύου του κεντρικού αγωγού ύδρευσης της ΔΕΥΑΠ, την Πέμπτη 25 Απρίλη από τις 8.30 π.μ. έως 5 μ.μ., θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης, σ
Image
Image

Search