ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κατέκτησαν το Κύπελλο οι γυναίκες της ΕΑΠ

Το Κύπελλο της ΕΣΠΕΠ κατέκτησε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΕΑΠ στον τελικό με την ομάδα της Παναχαϊκής σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με ανατροπές. Τα κορίτσια της Έλενας Καγιαλή νίκησαν με 3-2 (16-25, 25-23, 25-21, 24-26, 15-11) σετ στο κατάμεστο Κουκούλι. Αν και η ΕΑΠ βρέθηκε να χάνει το πρώτο σετ με συγκέντρωση και ψυχραιμία μπήκε δυναμικά στο παρκέ. Στο 2ο σετ έγινε ντέρμπι και η ΕΑΠ ισοφάρισε σε 1-1, ενώ μετά από δυο ακόμη εξαιρετικά σετ τα κορίτσια πήραν τη νίκη στο ται-μπρεικ.

ΕΑΠ (Καγιαλή): Υφαντή, Χαιρετάκη, Πελεκούδα, Παπαλάμπρου, Δουραμάνη, Τρόντσα, λίμπερο η Ζήκου (Θεοδωρακόπουλου, Σούλη, Παπαγιάννη).

Παναχαϊκή (Μακρυκώστας): Παγωμένου, Μπακλέση, Μαυροειδή, Αγγελόπουλου, Ευαγγελάτου, Μπρουμα, λίμπερο η Κουκίου, (Στρατινάκη, Παγανιά, Χρυσανθοπούλου -λ-).

Ο τελικός ήταν αφιερωμένος στην ενημέρωση και την πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού.

Να σημειωθεί πως η ΕΣΠΕΠ στο τέλος του αγώνα, τίμησε ανθρώπους που έχουν προσφέρει στο βόλεϊ. Τιμήθηκαν ο παλαίμαχος της Ολυμπιάδας Νίκος Λεοντίου, η Ελένη Μπινιέρη-Μπαχούμη που ήταν η μεγαλύτερη σε ηλικία εθελόντρια των παράκτιων μεσογειακών αγώνων, ο Κώστας Πετρόπουλος που έχει παίξει βόλεϊ στην ομάδα του Απόλλωνα και ο προπονητής μπάσκετ Γιώργος Σκροπολίθας ο οποίος έχει παίξει βολει στην ΕΑΠ.

Πηγή: sportin.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείτε να ψηφίζουν οι Έλληνες του εξωτερικού ;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Οι προβλέψεις όλων των διεθνών οργανισμών, άλλες περισσότερο κι άλλες λιγότερο, δείχνουν μεγαλύτερη ανάπτυξη για το 2020 απ' ότι προέβλεπαν πριν. Σας λέω όμως ότι κι αυτοί θα πέσο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Η Διοίκηση του Πανεπιστημίου Πατρών είναι στην ευχάριστη θέση να πληροφορήσει την ακαδημαϊκή κοινότητα ότι το Συμβούλιο της Αρχής Δι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην τελετή εγκαινίων του έργου «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία Συστήματος Παρακολούθησης, Τηλεελέγχου, Τηλεχειρισμού και Ανίχνευσης Διαρροών του υπάρχοντος εξωτερικ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με απόφαση του Υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια επελέγησαν οι νέοι Διοικητές και αναπληρωτές Διοικητές των νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ. , μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των αιτήσεώ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Η Διοίκηση του Πανεπιστημίου Πατρών είναι στην ευχάριστη θέση να πληροφορήσει την ακαδημαϊκή κοινότητα ότι το Συμβούλιο της Αρχής Διασφάλισης και Πιστοπ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην τελετή εγκαινίων του έργου «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία Συστήματος Παρακολούθησης, Τηλεελέγχου, Τηλεχειρισμού και Ανίχνευσης Διαρροών του υπάρχοντος εξωτερικού και εσωτερικού δι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με πρωτοβουλία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών (25η Νοεμβρίου), διοργανώνεται κοι
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search