ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Τρένο» οι γυναίκες του Απόλλωνα, διπλά για ΕΑΠ - Ερυθρό Αστέρα στην Β΄ Εθνική

Αναλλοίωτη παρέμεινε η βαθμολογία της Β΄ Εθνικής βόλεϊ Γυναικών καθώς η ομάδα του Απόλλωνα νίκησε τον Ποσειδώνα Λουτρακίου για την 9η αγωνιστική και πέτυχε την 9η νίκη στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να παραμένει μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας. Από εκεί και πέρα ΕΑΠ και Ερυθρός Αστέρας αντίστοιχα πέτυχαν διπλά, καθώς νίκησαν Αλκυών και Ολυμπιονίκη αντίστοιχα την ώρα που η Ολυμπιάδα έχασε στην Καλαμάτα με 3-1.

Στο κλειστό της Περιβόλας, η ομάδα του Απόλλωνα παρότι έχασε το πρώτο σετ, στη συνέχεια ανέβασε στροφές και πήρε, έστω και δύσκολα τα τρία επόμενα σετ και έφτασε στην «καθαρή» νίκη με 3-1 (16-25, 25-16, 25-20, 25-10) σετ.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Καράβολας): Παυλοπούλου, Σπυροπούλου, Κάνιστρα, Γιαννοπούλου, Αθ. Αγγελοπούλου, Χ. Μπρούμα λίμπερο η Οικονομοπούλου (Γ. Αγγελοπούλου, Σουβαλιώτη, Κουρκουλου).

Η ΕΑΠ με θετικό πρόσημο στην Αρχαία Ολυμπία

Στην Αρχαία Ολυμπία, η ΕΑΠ μπήκε δυνατά, πήρε τα 2 πρώτα σετ, η Ολυμπιονίκης αντέδρασε και πήρε το 3ο σετ μειώνοντας σε 2-1 όμως οι μελανόλευκες με σωστές επιλογές πήραν το 4ο σετ και έφτασαν στη νίκη με 3-1(16-25,22-25, 25-20, 23-25) σετ.

ΕΑΠ (Καγιαλή):Υφαντή, Δουραμάνη, Μίντζα, Χαιρετάκη, Γαλάνη Πελεκούδα, λίμπερο η Ζήκου (Σούλη, Πέππα, Παπαλάμπρου, Μουζακιάρη).

Καλή εμφάνιση και επικράτηση του Ερυθρού Αστέρα

Στο Ναύπλιο, ο Ερυθρός Αστέρας έκανε καλή εμφάνιση και επικράτησε με 3-1 (12-25, 25-15, 25-21, 25-13) σετ του Αλκυών Δρεπάνου με αποτέλεσμα να πάρει τρεις ακόμα βαθμούς που τον διατηρούν στη 2η θέση της βαθμολογίας.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Λεγάτου): Σπυροπούλου, Καραμούντζυ, Κατσή, Ραζακλή, Ελ. Κόλια, Σισσύκη, λίμπερο η Στυλιανοπούλου, (Τσιόδουλου, Τσούση, Γκοτζιά, Κατσή, Παπαδημητρίου.

Ήττα για την Ολυμπιάδα στην Καλαμάτα

Στην Καλαμάτα, η ομάδα της Ολυμπιάδας αν και αντιστάθηκε, έχασε στις λεπτομέρειες με 3-0 (26-24, 25-21, 25-23) σετ από τον τοπικό Ακρίτα που ήταν καλύτερος στα κρίσιμα σημεία.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Λαμπρόπουλος): Χατζή, Σαραπτσή, Πατακοπούλου, Γιαννακοπούλου, Φαλτσέτα, Πετριχιάνου, λίμπερο η Χρυσοβέργη (Μαρκουίζου, Στεργιοπούλου, Σιαμπλή, Λαμπροπούλου, Γκοτζιά ως λίμπερο).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

ΑΟ Αλκυών-Ερυθρός: 1-3

 

Ομόνοια Ν.-Σπαρτιατικός: 3-1

 

Ολυμπιονίκης-ΕΑΠ: 1-3

 

Ακρίτας-Ολυμπιάδα: 3-0

 

Απόλλων Πατρών-Ποσειδών Λ.: 3-1

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

(Σε 8 αγώνες)

 

1 Α.Σ. Π. ΑΠΟΛΛΩΝ           24

 

2 ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ        20

 

3 Ε.Α ΠΑΤΡΩΝ         19

 

4 ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤ.           15

 

5 Φ.Ο.Ν. ΟΜΟΝΟΙΑ            12

 

6 ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ            9

 

7 Α.Ο ΑΚΡΙΤΑΣ                    9

 

8 Α.Ε.Π ΟΛΥΜΠΙΑΣ           5

 

9 Α.Ο. ΑΛΚΥΩΝ      4

 

10 ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ  3         

 

ΕΠΟΜΕΝΗ (9η)

 

Ομόνοια Ναυπάκτου-Αλκυών

 

Ολυμπιαδα-Σπαρτιατικός

 

Ποσειδων Λουτρακίου-Ακρίτας Καλ.

 

ΕΑΠ-Απόλλων Π.

 

Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιονίκης

Πηγή: gnomip.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στη σύλληψη του ανεξάρτητου βουλευτή Κ. Φλώρου μετά τη πρωτοφανή χειροδικία έναντι του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Β. Γραμμένου προχώρησε η φρουρά της Βουλής. Όπως ενημέρωσε ο Πρ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρωτοφανές επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών ο οποίος έχει πλέον ανεξαρτητοποιηθεί, Κωνσταντίνο Φλώρο, σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στη Βουλή με τις πλ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα σε αστυνομία και   ΕΚΑΒ καθώς άνδρας 68 ετών επιχείρησε να θέσει τέρμα στη ζωή του, στην περιοχή του Αγίου Νεκταρίου. Ο άνδρας φέρεται να τραυματίστηκε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά τρεις δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Μακρυνείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε 13χρονη μαθήτρια την ώρα που βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου της.   Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά δικογραφία σε βάρος μιας 13χρονης και των γονέων της σχημάτισαν αστυνο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση εμφανίστηκε σε βίντεο στο facebook ο βουλευτής της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος στην ανάρτησή του αναφέρεται στην κα
Image
Image

Search