ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

O Ποδηλατικός έκοψε την πίτα του

Την  Κυριακή 26-01-2020 και ώρα 18.30 ο Π.Ο.ΠΑΤΡΩΝ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα, βράβευσε τους διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες και παράλληλα διεξήχθησαν και οι Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. για τα επόμενα τρία χρόνια. 
Η εκδήλωση έγινε στην κατάμεστη  αίθουσα τύπου «ΑΛΕΚΑΣ ΣΙΟΥΛΗ» του Παμπελοποννησιακού σταδίου,  από τους αθλητές τα μέλη και τους φίλους του ποδηλάτου.
Την πίτα ευλόγησε ο Ιερέας Τζεφριός Ανδρέας που υπήρξε και αθλητής του Ομίλου μας
Παρέστησαν και τίμησαν την εκδήλωση: Ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Ανδρέας Κατσανιώτης , ο εκπρόσωπος της ΠΔΕ  κ. Σάκης Καρβέλης, ο εκπρόσωπος του Αντιδημάρχου Παιδείας και Άθλησης κ. Αργυράτος Αργύρης, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Π.Ο.Πατρών Γιάννης Παρασκευόπουλος, ο κ. Παπαπαναγιώτου Παναγιώτης  εκπρόσωπος του χορηγού μας IDEAL Ν.ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. για την εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής FIT and SHAPEο κ. Χριστακόπουλος Αναστάσιος, από τους Σαμαρείτες 4μελή αντιπροσωπία με επικεφαλής την κα Τζαμάκου Κατερίνα. Από την ΦΛΟΓΑ η κα Γιαννακίδου Έφη , ο Πρόεδρος του Γ.Σ. ΔΥΜΗΣ Θεόδωρος Λιακόπουλος και ιδιοκτήτης του BIKE CENTER PATRAS Πέτρος Μπακόπουλος.
Ο Πρόεδρος του Ομίλου Σπύρος Πολίτης Ευχήθηκε σε όλους εκ μέρους του Δ.Σ. του Ομίλου, υγεία, οικογενειακή ευτυχία και ακόμα καλλίτερες επιτυχίες στους αθλητές για το 2020. Έκανε ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε καθώς επίσης μίλησε για τον προγραμματισμό που έχει γίνει για την νέα χρονιά. Έδωσε βαρύτητα στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο όμιλος και τις προσπάθειες που καταβάλλονται  για την αντιμετώπιση τους. Επισήμανε την ανάγκη διατήρησης της λειτουργία της Ακαδημίας ποδηλασίας που έχει ως έδρα το Παμπελοποννησιακό Στάδιο και την καλή σχέση που υπάρχει με τους γονείς, τους οποίους ευχαρίστησε που είναι κοντά στον Όμιλο και στηρίζουν τα παιδιά τους και τους προπονητές.
Ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για τις ενέργειες που έχουν γίνει ενόψει των εορτασμών το 2021 για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 και τα 50 χρόνια από την ίδρυση του Π.Ο.Πατρών το 1971.
Απηύθυναν χαιρετισμό και έκοψαν κομμάτι από την πίτα, όλοι οι παραπάνω παραβρισκόμενοι που τόνισαν την συμπαράσταση τους στον όμιλο μας.
Ευχαρίστησε τους προπονητές Παύλο Χαλκιόπουλο – Τάκη Λαϊνά  και Γιώργο Κάρλο για τις επιτυχίες των αθλητών τους και για την συνεργασία μαζί τους.
Τυχερή για το 2020 που βρήκε το φλουρί ήταν η μητέρα του αθλητή Δ. Κωνσταντινόπουλου  κα Νίκη , παρέλαβε  ΠΟΔΗΛΑΤΟ IDEAL MTB 26’’ BOOMMAX προσφορά του χορηγού μας "IDEAL Ν. ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε."
Οι αθλητές που βραβεύτηκαν για τις διακρίσεις της αγωνιστικής περιόδου 2019 Γιαννουτσος Μιλτιαδης Ν-Α
3ος Βαλκανικό Πρωτάθλημα δρόμου Ατομ. χρονομέτρηση Βοσνια
3ος Πανελλήνιο πρωτάθλημα elite ατομ. χρονομέτρηση
2ος Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων Ατομ χρονομέτρηση
2ος Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων Αγών.Αντοχής
3ος Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πίστας 4000μ ατομ.πουρσουϊτ
3ος Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πίστας 4000μ και Ομαδικό που
2ος Yildirim Βeyazit Race Uci  cat 2.1 Τουρκία

Μπουτοπουλος Γεωργιος Α
3ος Πανελλήνιο πρωτάθλημα πιστας 4000μ Ομαδικό πουρσουίτ

Αχτυπης Αντωνιος  Α
3ος Πανελλήνιο πρωτάθλημα πιστας 4000μ Ομαδικό πουρσουίτ
Βουκελατος Νικολαος Α
3ος Πανελλήνιο πρωτάθλημα πιστας 4000μ Ομαδικό πουρσουίτ
Τέκος Αποστόλης ΜΒ
3ος  Πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου Αντοχής κατηγ. Μάστερ Β΄
ΒΑΡΩΤΣΟΣ Γιάννης Ε
1ος Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα στην Ατομική Χρονομέτρηση.
Λουκοπουλος Ανδρέας Π
2ος Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων
3ος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πίστας ατομικό πουρσουίτ 2000m
Καρλου Κωνσταντίνα  Κ
3η Πανελλ. Πρωτάθλημα Πίστας Κορασίδων ατομικό πουρσουίτ 1500m
3η Πανελλ. Πρωτάθλημα Πίστας Κορασίδων ομνιουμ
Πολυδερόπουλος  Αλέξανδρος  ΠΠ
2ος Πανελλήνιες Ημ. Νεολαίας  ΠΠ  Αντοχής
2ος Γεν. Κατάταξη στην κατηγ. Παμπαίδων
Λουκόπουλος Ταξιάρχης  Μ ΜΕΓ.
2ος Πανελλήνιες Ημ. Νεολαίας Μίνι Μεγάλα στο 4cross
3ος Γ. Κατάταξη Δρόμος Μίνι Μεγάλα
Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. έγινε ειδική βράβευση στην πολύτεκνη
Οικογένεια Κωνσταντίνου Λουκόπουλου
Γιατί για πρώτη φορά στην ιστορία του Ομίλου 4 αδέλφια αγωνίζονται με την φανέλα του Π.Ο.Πατρών, από τα επτά συνολικά παιδιά.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους  χορηγούς μας που χωρίς την στήριξη τους δεν θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε όλα όσα έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα:
1.     ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ Α.Ε.                                    
2.     IDEAL Ν.ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε..
3.     ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ GROYP                                                          
4.     PROFI AL Δ.&Ι. ΚΑΛΟΓΕΡΑΤΟΣ
5.     BIORECER
6 .    FIT and SHAPE
Τους υποστηρικτές μας:
1.     ΝΟΥΖΑΚΗΣ TRANS Μεταφορές
2.     Ποδήλατα ΣΕΡΚΟΣ Σονικιάν Σταύρος.
3.     BIKE CENTER Μπακόπουλος Πέτρος
4.     MOTO CENTER Μητρούλιας Παναγιώτης
5.     ΔΟΥΒΡΗΣ Α.Ε.
6.     Service –Ανταλλακτικά  ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ
7.     Ελαστικά- Ζάντες ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζοντας τις επαφές του με κυβερνητικά στελέχη, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας,Φωκίων Ζαΐμης, συναντήθηκε με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και ΠολιτικήςΠροστασίας, Βασίλη Κικίλ . . .
LIFE STYLE

Προσγειώθηκε στην Ελλάδα σήμερα Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024, ο Τάιλερ Μάκμπεθ για να δώσει το παρόν στην αυριανή ορκωμοσία του Στέφανου Κασσελάκη. Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Η Ρωσική Ανακριτική Επιτροπή ανακοίνωσε σήμερα ότι ανακάλυψε αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν ότι οι ένοπλοι που σκότωσαν περισσότερους από 140 ανθρώπους στην επίθεση σε αίθουσα σ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Τα επιδημιολογικά δεδομένα της τελευταίας εβδομάδας (από 18 έως 24 Μαρτίου) για τη γρίπη, τον κορονοϊό και τον RSV ανακοίνωσε την Πέμπτη, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζοντας τις επαφές του με κυβερνητικά στελέχη, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας,Φωκίων Ζαΐμης, συναντήθηκε με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και ΠολιτικήςΠροστασίας, Βασίλη Κικίλια.Η συνάντηση πραγμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
Image
Image

Search