ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ακαδημία των Σπορ: Όχι δεν είμαστε γραφικοί

 Μετά τα συμβάντα του αγώνα χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ  με τον Ποσειδών Λουτρακίου στην Πάτρα με  αρνητικό πρωταγωνιστή τον Πατρινό διαιτητή κ. Γεώργιο Αβράμη, ο οποίος με τις αποφάσεις του υποχρέωσε την Πατρινή ομάδα σε ισοπαλία, ο σύλλογος κάνει γνωστό ότι και την ένσταση υποστήριξε και οι ιθύνοντες της ομάδος  ενημέρωσαν σχετικά και το Δ.Σ. / ΟΧΕ όσο και την ΚΕΔ/ΟΧΕ  για ότι συνέβη  στον αγώνα.

Σχετικά στην ανακοίνωση του συλλόγου υπογραμμίζεται:

<  όχι δεν  εθελοτυφλούμε  και δεν είμαστε γραφικοί  όταν λέμε ότι μας φταίει ο διαιτητής που ήρθαμε ισοπαλία.  Πολύ απλά έχουμε την ευθιξία να λειτουργούμε σύμφωνα με το γράμμα του νόμου και τους κανονισμούς  αγώνων της ομοσπονδίας. Το ίδιο απαιτούμε από όλες τις ομάδες και κάθε στέλεχος το αγώνος  να εφαρμόζουν ότι τους λένε οι κανονισμοί και όχι να υπάρχουν ‘’ εκπτώσεις ‘’ αναλόγως της περίπτωσης. Δεν αφιερώνουμε μόνο χρόνο για το για το άθλημα αλλά και χρήμα για να είμαστε εντάξει σε όλες μας τις υποχρεώσεις. Και πράγματα και καταστάσεις γνωρίζουμε και το μόνο μέλημά μας είναι να διαφυλάττουμε το άθλημα και  συμφέροντα της ομάδας μας. Για όλα τα υπόλοιπα υπάρχουν θεσμικά όργανα που παίρνουν τις οποιεσδήποτε αποφάσεις, ώστε να διοικείται το άθλημα και να φροντίζει για την εξέλιξη του. Μπορεί εμείς να πληρώνουμε τα έξοδα των διαιτητών και κριτών και να είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας, απαιτούμαι  έτσι και από αυτούς τον απόλυτο επαγγελματισμό απέναντί μας. Εάν σε κάθε αγώνα είναι να χάνουμε λίγο - λίγο  κάποιους χορηγούς, κάποιους γονείς, κάποιους αθλητές, κάποιους φιλάθλους, τότε πολύ σύντομα τα  εκτελεστικά όργανα θα έρθουν στην δύσκολη θέση να διαλέξουν:    αθλητές και  τις ομάδες τους ή κάποιον διαιτητή ή κριτή >.

 

 

 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρίες και κύριοι βουλευτές,    Προσέρχομαι σήμερα στη Βουλή με σύνθεση αναγκαστικά ολιγομελή, όπως το επιβάλλουν οι καιροί, για να καταθέσω έναν πρώτο απολογισμό 30 ημερών μάχης . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

    Ο επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη», Νίκος Παπαδημάτος προχώρησε στην εξής τοποθέτηση, με αφορμή την κατανόηση που πρέπει να υπάρξει από την πλευρά των συμπολιτών μας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην παραλαβή τεσσάρων πυροσβεστικών οχημάτων νέου τύπου παραβρέθηκε την Τετάρτη 1 Απριλίου 2020, ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, μαζί με τον Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Συστάθηκε το ενδεκαμελές Περιφερειακό Συμβούλιο Έρευνας και Καινοτομίας (ΠΣΕΚ), το οποίο ψηφίστηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο, που ενέκρινε κατά πλειοψηφία την εισήγηση του Α . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

    Ο επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη», Νίκος Παπαδημάτος προχώρησε στην εξής τοποθέτηση, με αφορμή την κατανόηση που πρέπει να υπάρξει από την πλευρά των συμπολιτών μας στα μέτρα ασφαλείας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην παραλαβή τεσσάρων πυροσβεστικών οχημάτων νέου τύπου παραβρέθηκε την Τετάρτη 1 Απριλίου 2020, ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, μαζί με τον Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Συστάθηκε το ενδεκαμελές Περιφερειακό Συμβούλιο Έρευνας και Καινοτομίας (ΠΣΕΚ), το οποίο ψηφίστηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο, που ενέκρινε κατά πλειοψηφία την εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Επι
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search