ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Τσιτσιπάς στον τελικό της Μασσαλίας

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 (7-5, 6-3) του Μπούμπλικ και προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά της Μασσαλίας. Την Κυριακή (15:00) θα υπερασπιστεί τον τίτλο του στον τελικό κόντρα στον Αλιασίμ ή τον Σιμόν.

 

Τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι στη Μασσαλία θα υπερασπιστεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος επικράτησε με 2-0 (7-5, 6-3) του αντιπάλου του και προκρίθηκε για δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό, όπου την Κυριακή (23/2, 15:00, Cosmote Sport 9) θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα του Αλιασίμ με τον Σιμόν.

 

Στο 1ο σετ ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε με 2-1 και 3-2 διατηρώντας το σερβίς του, πριν κάνει το μπρέικ που του έδωσε μεγάλο προβάδισμα και τον έφερε στο 5-3. Ο Καζάκος τενίστας όμως αντέδρασε και με δικό του μπρέικ ισοφάρισε σε 5-5, με τον Έλληνας πρωταθλητή να καταφέρνει στο τάι μπρέικ να πάρει το σετ με 7-5.

 

Στις αρχές του δεύτερου σετ ο Τσιτσιπάς έκανε και πάλι μπρέικ φτάνοντας να προηγείται με 4-1 και εν συνεχεία με 5-3, πριν τελικά υπερασπιστεί το σερβίς του και κάνει το 6-3, παίρνοντας το σετ, τη νίκη και την πρόκριση για τον τελικό.

https://www.newsit.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Το κλίμα νευρικότητας και ανησυχίας που πυροδοτήθηκε από τις τελευταίες εξελίξεις στη Μ. Ανατολή και ειδικότερα με την επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ εξακολουθεί να αποτυπώνεται . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πι . . .
LIFE STYLE

Το ενδεχόμενο του γάμου με τη σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη, ρώτησε ένας δημοσιογράφος τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, κατά τη διάρκεια δημόσιας εξόδου το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου. Την . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σημαντική ανταπόκριση πολιτών, ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, καθώς επίσηςεκπροσώπων φορέων και συλλόγων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17 Απριλίου ηημερίδα με θέμα «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-
Image
Image

Search