ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Euro 2020: Οι χορηγοί πιέζουν την UEFA να μην αλλάξει ο τίτλος σε Euro 2021

Στα χνάρια των Ολυμπιακών Αγώνων οδεύει και το Euro 2020, όσον αφορά την ονομασία του. Η ποδοσφαιρική διοργάνωση που μετατέθηκε για το 2021 λόγω του κορωνοϊού, πιθανότατα θα κρατήσει το «2020» στον τίτλο της, καθώς σύμφωνα με τους New York Times, η UEFA δέχεται πιέσεις για να παραμείνει ο τίτλος «Euro 2020».

Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία είχε κάνει ένα tweet, το οποίο ωστόσο διέγραψε λίγο μετά, πως το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα συνεχίσει να λέγεται EURO 2020, κάτι που έπραξε και η ΔΟΕ, όταν ανακοίνωσε την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων. Ενας από τους βασικότερους λόγους είναι το brand name που δημιουργείται σε αυτές τις περιπτώσεις, με προϊόντα που βγάζουν οι χορηγοί των διοργανώσεων. Και οι χορηγοί της UEFA είναι αυτοί που πιέζουν γι' αυτόν τον λόγο να παραμείνει το όνομα, κι ας γίνει η διοργάνωση ένα χρόνο μετά.

Ολοι οι χορηγοί έχουν ξεκινήσει την καμπάνια τους με την φετινή χρονολογία, έχουν τυπωθεί σήματα και έχουν επενδύσει εκατομμύρια ευρώ. Οι μεγάλες εταιρίες, σύμφωνα με το Αμερικανικό δημοσίευμα, πιέζουν ασφυκτικά την UEFA και σε αυτό έχουν σύμμαχο την ΔΟΕ, που με συνοπτικές διαδικασίες αποφάσισε το ίδιο, για τους ίδιους λόγους. Προς το παρόν η UEFA δεν έχει πάρει οριστική απόφαση, αλλά από την στιγμή που οι χορηγοί δίνουν δεκάδες εκατομμύρια, το πιθανότερο σενάριο είναι να κάνουν πίσω.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

    Η Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε.- Παράρτημα Δυτ. Ελλάδας) καταδικάζει την αιματηρή επίθεση που δέχτηκαν τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2 . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλαδική δημοσκόπηση πραγματοποίησε ο σταθμός Alpha σε συνεργασία με την εταιρεία Marc και παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού το απόγευμα της Τετάρτης 15 Ιου . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζονται τα εξής: "Οι 111 εργαζόμενοι που προσελήφθησαν μέσω της κοινωφελούς εργασίας (Δημόσια Πρόσκληση ΟΑΕΔ 3/2019, 8.933 θέσεις πλήρους απασχόλησης) και . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκαν τα νέα στοιχεία για τις εξελίξεις με την πανδημία του κορονοϊού στη χώρα μας. Όπως γνωστοποίησε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Τετάρτης, το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 27 νέ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζονται τα εξής: "Οι 111 εργαζόμενοι που προσελήφθησαν μέσω της κοινωφελούς εργασίας (Δημόσια Πρόσκληση ΟΑΕΔ 3/2019, 8.933 θέσεις πλήρους απασχόλησης) και είχαν επιστρέψει στι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επιστολή ανακοίνωσης αποχώρησης από το ΜέΡΑ25 Αχαΐας εξέδωσαν δυο κομματικά στελέχη εξηγώντας εκτενώς του λόγους της κίνησης τους αυτής. Πρόκειται για τους Περικλή ( Άλκης ) Φλωρόπουλο, Πρώην Συντονισ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Φόβο και ανησυχία προκαλεί η μαρτυρία του δημοτικού συμβούλου, προέδρου του ΝΑΟΚ και του ελαιουργικού σν/σμού της Κάτω Παναγιάς του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, κ. Αντώνη Σοφιανού..   Ο κ. Σοφιανός
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search