ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η ΕΑΠ δίνει το γήπεδο για την μάχη κατά του κορωνοϊού

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε σήμερα η διοίκηση της ΕΑΠ η οποία με επιστολή της έκανε γνωστό πως διαθετει το γήπεδο της στη διάθεση των Υγειονομικών αρχών.

Η ανακοίνωση του συλλόγου, αναφέρει: "Την αλληλεγγύη δεν την λυγίζει ο κορωνοϊός. Επιστολή στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γιάννη Καρβέλη η οποία κοινοποιείται και στο Υπουργείο Υγείας απέστειλε η Διοίκηση της ΕΑΠ, ανακοινώνοντας πως παραχωρεί στη διάθεση της Πολιτείας το κλειστό γήπεδό της, σε περίπτωση που χρειαστεί για τις ανάγκες αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στην επιστολή που υπογράφει ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΑΠ, Ανδρέας Πατούχας αναφέρεται «η Διοίκηση της ΕΑΠ, ενός από τα πλέον ιστορικά αθλητικά σωματεία της Πάτρας που «γεννήθηκε» μέσα από την ίδια την κοινωνία την οποία εδώ και 93 χρόνια υπηρετεί πιστά, συμμεριζόμενη τη δύσκολη συγκυρία και αναλαμβάνοντας το μερίδιο της συλλογικής ευθύνης και αλληλεγγύης που της αναλογεί αποφάσισε:


Να διαθέσει το ιδιόκτητο κλειστό αθλητικό της γήπεδο στην οδό Ηπείρου 8 & Φαβιέρου στην Ελληνική Πολιτεία προκειμένου να χρησιμοποιηθεί, αν και εφόσον χρειαστεί, για τις ανάγκες αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού.


Το γήπεδο θα βρίσκεται στη διάθεση των Υγειονομικών αρχών και των συντονιστικών οργάνων για όσο διάστημα διαρκέσει η λαίλαπα του ιού, ώστε κατά την κρίση σας και βάσει των αναγκών που υπάρχουν να αξιοποιηθεί ως ένας ακόμη χώρος για την φιλοξενία δράσεων που θα έχουν ως σκοπό την αντιμετώπιση του φονικού ιού.
‘Όπως έχει δηλώσει και ο Έλληνας Πρωθυπουργός η «χώρα μας βρίσκεται σε πόλεμο μ’ έναν αόρατο εχθρό». Κι από την πρώτη γραμμή της «μάχης» δεν θα μπορούσε να λείπει ένας άγρυπνος «φρουρός», όπως είναι η ΕΑΠ, η οποία με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και συλλογικής υπευθυνότητας και αλληλεγγύης αποφάσισε να συμβάλει με όλες τις δυνάμεις της στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Όλοι αυτές τις ημέρες «Μένουμε σπίτι» κι αφήνουμε έξω τον κορωνοιό που μπορεί να λυγίζει την ανθρώπινη ζωή, όχι όμως και την αξιοπρέπεια και την θέληση προσφοράς.
Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε συνεργασία.

Καλή Δύναμη στο δύσκολο έργο σας και καλά αποτελέσματα για το συμφέρον ολόκληρης της κοινωνίας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Tο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης Π-Κ παραμένει μετέωρο αλλά η ΝΕΠ έχει συγκρατημένη αισιοδοξία.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Λουίτζι ντι Μάιο, είχε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, στον απόηχο της δυσαρέσκειας που εξέφρασαν τοπικοί πολιτικοί παράγοντες τη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Πανεπιστήμιο Πατρών με φορείς την Παθολογική Κλινική και Τμήμα Λοιμώξεων και το ΚΕΔΜΟΠ-Χάρισε Ζωή, σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και την εταιρεία βιοτεχνολογία . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις 2:20 μετά τα μεσάνυχτα, σημειώθηκε σεισμική δόνηση 3,3 Ρίχτερ στη θαλάσσια περιοχή της Ζακύνθου, με επίκεντρο 19 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά των Βολιμών και εστιακό βάθος 5 χιλιόμε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσα από την ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα θα μπορούν οι ιδιοκτήτες ακινήτων που έχουν χάσει ενοίκια (το 40% λόγω κορονοϊού), να κάνουν την σχετική δήλωση έτσι ώστε να τύχουν της ευ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Πανεπιστήμιο Πατρών με φορείς την Παθολογική Κλινική και Τμήμα Λοιμώξεων και το ΚΕΔΜΟΠ-Χάρισε Ζωή, σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και την εταιρεία βιοτεχνολογίας ProtATonce που εδρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις 2:20 μετά τα μεσάνυχτα, σημειώθηκε σεισμική δόνηση 3,3 Ρίχτερ στη θαλάσσια περιοχή της Ζακύνθου, με επίκεντρο 19 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά των Βολιμών και εστιακό βάθος 5 χιλιόμετρα.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση με την οποία απαιτεί την άμεση κάλυψη των ελλείψεων σε προσωπικό του Νοσοκομείου Πύργου εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Πύργου. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Για ακόμα μια φορά έρχεται στην επικαιρότ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search