ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η ΕΑΠ δίνει το γήπεδο για την μάχη κατά του κορωνοϊού

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε σήμερα η διοίκηση της ΕΑΠ η οποία με επιστολή της έκανε γνωστό πως διαθετει το γήπεδο της στη διάθεση των Υγειονομικών αρχών.

Η ανακοίνωση του συλλόγου, αναφέρει: "Την αλληλεγγύη δεν την λυγίζει ο κορωνοϊός. Επιστολή στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γιάννη Καρβέλη η οποία κοινοποιείται και στο Υπουργείο Υγείας απέστειλε η Διοίκηση της ΕΑΠ, ανακοινώνοντας πως παραχωρεί στη διάθεση της Πολιτείας το κλειστό γήπεδό της, σε περίπτωση που χρειαστεί για τις ανάγκες αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στην επιστολή που υπογράφει ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΑΠ, Ανδρέας Πατούχας αναφέρεται «η Διοίκηση της ΕΑΠ, ενός από τα πλέον ιστορικά αθλητικά σωματεία της Πάτρας που «γεννήθηκε» μέσα από την ίδια την κοινωνία την οποία εδώ και 93 χρόνια υπηρετεί πιστά, συμμεριζόμενη τη δύσκολη συγκυρία και αναλαμβάνοντας το μερίδιο της συλλογικής ευθύνης και αλληλεγγύης που της αναλογεί αποφάσισε:


Να διαθέσει το ιδιόκτητο κλειστό αθλητικό της γήπεδο στην οδό Ηπείρου 8 & Φαβιέρου στην Ελληνική Πολιτεία προκειμένου να χρησιμοποιηθεί, αν και εφόσον χρειαστεί, για τις ανάγκες αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού.


Το γήπεδο θα βρίσκεται στη διάθεση των Υγειονομικών αρχών και των συντονιστικών οργάνων για όσο διάστημα διαρκέσει η λαίλαπα του ιού, ώστε κατά την κρίση σας και βάσει των αναγκών που υπάρχουν να αξιοποιηθεί ως ένας ακόμη χώρος για την φιλοξενία δράσεων που θα έχουν ως σκοπό την αντιμετώπιση του φονικού ιού.
‘Όπως έχει δηλώσει και ο Έλληνας Πρωθυπουργός η «χώρα μας βρίσκεται σε πόλεμο μ’ έναν αόρατο εχθρό». Κι από την πρώτη γραμμή της «μάχης» δεν θα μπορούσε να λείπει ένας άγρυπνος «φρουρός», όπως είναι η ΕΑΠ, η οποία με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και συλλογικής υπευθυνότητας και αλληλεγγύης αποφάσισε να συμβάλει με όλες τις δυνάμεις της στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Όλοι αυτές τις ημέρες «Μένουμε σπίτι» κι αφήνουμε έξω τον κορωνοιό που μπορεί να λυγίζει την ανθρώπινη ζωή, όχι όμως και την αξιοπρέπεια και την θέληση προσφοράς.
Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε συνεργασία.

Καλή Δύναμη στο δύσκολο έργο σας και καλά αποτελέσματα για το συμφέρον ολόκληρης της κοινωνίας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Tο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης Π-Κ παραμένει μετέωρο αλλά η ΝΕΠ έχει συγκρατημένη αισιοδοξία.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

 Σεισμός 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής.Το ακριβές επίκεντρο εντοπίζεται 25 χιλιόμετρα ανατολικά των Στροφάδων. Νωρίτερα, το αυτόματο υπολογιστ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στις αρχές του 2020 η Πάτρα ήταν πρωτοπόρος και τοποθέτησε σε πλατείες τις πρώτες ταΐστρες αδέσποτων ζώων, για σκύλους και γάτες, παραδίδοντας μαθήματα φιλοζωίας σε ολόκληρη την χώ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.   . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχανία της κρουαζιέρας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενέις και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Ντιάνα Καράμπελα - Μαγνησαλή, που έφυγε σε ηλικία 60 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα (νέο) Πατρών σ
Image
Image

Search