ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γερμανία: Αρχές Μαΐου θέλουν να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου

Οι 36 σύλλογοι των δύο επαγγελματικών κατηγοριών του ποδοσφαίρου στην Γερμανία, επικύρωσαν και τυπικά σήμερα, μέσω τηλεδιάσκεψης, την επέκταση της αναστολής των πρωταθλημάτων ως το τέλος Απριλίου. Η αρχική απόφαση αναβολής των αγώνων τελείωνε το προσεχές Σαββατοκύριακο (4-5 Απριλίου), αλλά η ανησυχητική εξάπλωση του κορωνοϊού στη Γερμανία δεν αφήνει περιθώρια ούτε για σκέψη άμεσης επανέναρξης των αγωνιστικών δραστηριοτήτων.

 

Πέραν του τυπικού σκέλους της απόφασης, στην τηλεδιάσκεψη συζητήθηκε και το τι μέλλει γεννέσθαι με τη φετινή σεζόν. Κοινός τόπος όλων των συλλόγων, είναι η ανάγκη να ολοκληρωθεί η χρονιά και, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του το kicker, το πλάνο είναι να ξαναρχίσουν οι αγώνες -κεκλεισμένων των θυρών- το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαϊου, με στόχο να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα ως το τέλος Ιουνίου.

«Σκοπεύουμε να τελειώσουμε τη σεζόν ως τις 30 Ιουνίου, αυτή παραμένει η κατάσταση σήμερα. Θεωρητικά, μπορείς να την επεκτείνεις ως τον Ιούλιο, όμως κάποια στιγμή πρέπει να ξεκινήσει και η επόμενη χρονιά», δήλωσε ο πρόεδρος της λίγκας, Κρίστιαν Ζάιφερτ, και συνέχισε: «Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο μπορεί να δουλέψει μόνο όταν παίζεται. Δουλεύουμε εντατικά για να μπορέσουμε να σηκωθούμε μετά από την κρίση. Δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις θα χρειαστούν επανεκκίνηση, μεταξύ αυτών και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η λογική «the winner takes it all» (ο νικητής τα παίρνει όλα) από την πρώτη… Κυριακή, αρκεί να κερδίζει καθαρή εντολή σε έναν νέο πήχη νίκης που θα κινείται πάνω από το 40 έως το . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Τη δέσμευσή του Τζο Μπάιντεν να διασφαλίσει τη μη καταχρηστική και κακόβουλη χρήση αμερικανικής τεχνολογίας από κινεζικές εταιρίες υπογράμμισε εκπρόσωπός του αμερικανικού ΥΠΕΞ. Οπ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα εγκύκλιο για τα σχολεία με την οποία ρυθμίζονται τα κρίσιμα ζητήματα των απουσιών και της βαθμολόγησης μαθητών γυμνασίου και λυκείου εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας. Υπενθυμίζετ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Εμπορικού Συλλόγου Καλαβρύτων, της Ενωσης Ξενοδόχων, των υπευθύνων του Χιονοδρομικού Αλ. Αγριου και Ευθ. Βαζαίου και του δημάρχου Θαν. Παπαδόπουλου έγινε, π . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Εμπορικού Συλλόγου Καλαβρύτων, της Ενωσης Ξενοδόχων, των υπευθύνων του Χιονοδρομικού Αλ. Αγριου και Ευθ. Βαζαίου και του δημάρχου Θαν. Παπαδόπουλου έγινε, προκειμένου να παρουσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με δεδομένα τα καλά και τα κακά νέα, όπως η αποδεδειγμένη ανάσχεση της βαριάς νόσησης με την κολχικίνη στη θεραπευτική φαρέτρα και στον αντίποδα οι μεταλλάξεις του κορωνοϊού, η αύξηση της κίνησης των
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το όραμα για το έργο της επέκτασης του Οδοντωτού Καλαβρύτων προς την Αγία Λαύρα και προς το Χιονοδρομικό, παίρνει σάρκα και οστά όπως όλα δείχνουν, έχοντας λάβει, σύμφωνα με πληροφορίες το πράσινο φως
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search