ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Premier League: Στο τραπέζι η αναστολή καταβολής μισθών

Η Premier League και οι σύλλογοι των επαγγελματικών πρωταθλημάτων της Αγγλίας (EFL) είναι πρόθυμοι να συζητήσουν για μία συνολική συμφωνία αναστολής καταβολής των μισθών, στην συνάντηση της Τετάρτη με την Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (PFA).

Η πρόταση αυτή είναι μία από τις επιλογές για να βοηθηθούν οι σύλλογοι που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Είναι δεδομένο, ωστόσο, ότι η PFA θα ζητήσει από τους συλλόγους αποδείξεις που θα δικαιολογούν αυτή την αναστολή μισθοδοσίας και οι συζητήσεις θα περιστραφούν στο κατά πόσο μπορεί να επιτευχθεί μία συλλογική σύμβαση.

Τόσο η Premier League όσο και η EFL είναι υπέρ της ολοκλήρωσης της φετινής σεζόν - που πάντως αναμένεται να επαναρχίσει μετά τις 30 Απριλίου - ωστόσο αμφότερες έχουν ξεκαθαρίσει πως αυτό θα γίνει «μόνο όταν είναι απόλυτα ασφαλές και το επιτρέπουν οι συνθήκες». Στις 18 Μαρτίου, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είχε ανακοινώσει πως θα μοιράσει 50 εκατομμύρια λίρες στους συλλόγους ώστε να καλύψουν τις υποχρεώσεις αυτού του μήνα. Στην αυριανή συζήτηση θα συζητηθούν τρόποι ώστε να καλυφθούν και τα έξοδα του Απρίλη, μήνας στον οποίο δε θα παιχθεί ποδόσφαιρο. Σε περίπτωση, δε, που η σεζόν ολοκληρωθεί πρόωρα, οι ομάδες της Premier League θα χάσουν περίπου 760 εκ. λίρες μόνο από τα τηλεοπτικά δικαιώματα!

Ήδη, πάντως, οι παίκτες της Λιντς - που αγωνίζεται στην Championship - έχουν εθελοντικά συμφωνήσει σε μη καταβολή του μισθού τους ενώ στους ποδοσφαιριστές της Μπέρμιγχαμ που αμείβονται με πάνω από 6.000 λίρες την εβδομάδα, ζητήθηκε μείωση 50% για τους τέσσερις επόμενους μήνες.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

  Η 31η Μαΐου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος με απόφαση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

  Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας και η Κοινότητα Κάτω Αχαΐας  τοποθέτησαν καπάκια σε φρεάτια στην Παραλία  και κατά μήκος της Πατρών Πύργου στην Κ. Αχαΐα.  Πολλά από αυτά είχαν κλαπεί στο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Υπό την Ύπατη Αιγίδα του Επιτίμου Προέδρου του «Ι.Ε.Θ.Π», Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και την Επίτιμη Προεδρία του ΥΜΑΘ κ. Θ. Καράογλου θα . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

  Συνέντευξη στην Εφημερίδα «Φιλελεύθερος» και στον δημοσιογράφο Αιμίλιο Περδικάρη έδωσε ο Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.    Ο Ευρωβουλευτής σημειώνει ότι σύ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Υπό την Ύπατη Αιγίδα του Επιτίμου Προέδρου του «Ι.Ε.Θ.Π», Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και την Επίτιμη Προεδρία του ΥΜΑΘ κ. Θ. Καράογλου θα πραγματοποιηθεί Τρι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

     Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος, Επικεφαλής της παράταξης «Πρωτεύουσα ξανά!», Πρόεδρος ΣΥ.ΔΙ.ΣΑ. Αχαΐας :     «Στην πολιτική, όπως και στη ζωή, υπάρχει η έντιμη και η ηθική στάση  απένα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά από τη δίμηνη παύση εργασιών του εν μέσω καραντίνας, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πατρέων συνεδρίασε στις 18 Μάϊου σε μία συνεδρίαση που έληξε άρον-άρον καθώς η Δημοτική Αρχή, εκνευρισμένη από
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search