ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Serie A: Οι ομάδες συμφώνησαν σε κοινό ύψος περικοπών

Σε συμφωνία για το ύψος των περικοπών σε ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο και υπαλλήλους, κατέληξαν οι ομάδες της Serie Α, μετά τη σημερινή -εξ αποστάσεως- συνέλευσή τους.

Οι 19 σύλλογοι του ιταλικού πρωταθλήματος (πλην της Γιουβέντους, η οποία έχει ήδη καταλήξει σε εσωτερικό διακανονισμό) συμφώνησαν σε περικοπή 1/3 των αποδοχών, σε περίπτωση οριστικής διακοπής της σεζόν, και 1/6 των μισθών, αν οι αγώνες ξαναρχίσουν μέσα στους επόμενους μήνες.

Η σημερινή συμφωνία, βέβαια, σηματοδοτεί απλώς ότι οι 19 σύλλογοι θα τηρήσουν κοινή στάση, καθώς δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η συμφωνία των παικτών.

Σε ό,τι αφορά την επανέναρξη της Serie A, η γενική συνέλευση περιορίστηκε να επαναλάβει ότι βρίσκεται σε συνεργασία με την UEFA και την ιταλική ομοσπονδία και ότι βούληση των ομάδων είναι η επιστροφή στα γήπεδα και η ολοκλήρωση της χρονιάς, χωρίς κανένα ρίσκο και μόνο όταν το επιτρέψουν η υγεινομική κατάσταση στη χώρα και οι αντίστοιχες κυβερνητικές αποφάσεις.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

. . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, μιλά για το επεισόδιο ξυλοδαρμού του από τον Κωνσταντίνο Φλώρο έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής την Τετάρτη (24/4). . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μαιζώνος και Ιεροθέου,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να ισχυροποιείται πολύπ
Image
Image

Search