ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Eυχαριστήριο από Σύλλογο «Ο Αιμοδότης»

Τίς ημέρες αυτές περνάμε σε ένα επόμενο στάδιο τής επιδημιολογικής κρίσης που μαστίζει τους τελευταίους δύο μήνες την πατρίδα μας αλλά και τον πλανήτη ολόκληρο. Οι ανάγκες για παροχή υπηρεσιών υγείας τεράστιες και παράλληλα οι τρέχουσες ανάγκες πασχόντων συνανθρώπων μας από άλλες αιτίες δεν έπαψαν ούτε να υπάρχουν ούτε μειώθηκαν. Οι ανάγκες για αίμα εξακολούθησαν να υπάρχουν αυξημένες. Ο «Αιμοδότης» ήταν παρών στην προσπάθεια κάλυψης των αναγκών. Όπως είναι παρών επι σαράντα συναπτά έτη και το έργο των οραματιστών που τον ίδρυσαν συνεχίστηκε με πάθος και αγάπη για τον συνάνθρωπο και σε αυτήν την τόσο δύσκολη και ιδιαίτερη συγκυρία.

 

Το  Διοικητικό Συμβούλιο του «Αιμοδότη» σήμερα θέλει να ευχαριστήσει και να τιμήσει όλους όσους συνέβαλαν τα μέγιστα σε αυτή την προσπάθεια. Θέλει να ευχαριστήσει το μεγάλο πλήθος των φίλων εθελοντών αιμοδοτών, παλαιών και νέων, που προσήλθαν με ενθουσιασμό σε κάθε αιμοδοσία τακτική η έκτακτη που οργάνωσε ο σύλλογος και εισέφεραν σημαντικά μεγάλο αριθμό φιαλών αίματος.

 

Τίς θερμές μας ευχαριστίες οφείλουμε επίσης να δώσουμε στο τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Κ.Ν.Π. «Άγιος Ανδρέας» που με απόλυτη ασφάλεια , αίσθημα ευθύνης και απόλυτο επαγγελματισμό είναι ο φορέας που υλοποιεί την κάθε αιμοληψία. Όπως ακριβώς γίνεται και στα 40 χρόνια τής άψογης συνεργασίας μας.

 

Δημόσια λοιπόν ευχαριστούμε όλους τους αιμοδότες και την Αιμοδοσία του «Αγίου Ανδρέα» τους ευχόμαστε υγεία πρώτιστα και δύναμη να συνεχίσουν το έργο τους.

 

Ενημερώνουμε παράλληλα ότι συνεχίζονται οι τακτικές αιμοδοσίες την  Δευτέρα 25η Μαΐου και  την Τετάρτη 27η Μαΐου 2020, από ώρα 17.30 μ.μ. έως 21.15 μ.μ. στα γραφεία του Αιμοδότη Βότση 51 και Κανακάρη

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ως ένα «ιστορικό λάθος» χαρακτήρισε ο Στέλιος Πέτσας την απόφαση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να μετατρέψει σε τζαμί την Αγία Σοφία.   «Ο Ερντογάν έκανε ένα ιστορικό λάθος, ένα λάθο . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μετά από την sold out επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, «Το παγκάκι» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα.   Δύο άγνωστοι συναντιούνται σε ένα πάρκο και κάθονται στο ίδιο παγκάκι. Είναι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα δεύτερη ημέρα πραγματοποιείται το φετινό Patras Pride.    Σε ανάρτηση τους  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι διοργανωτές αναφέρουν:    "Το Patras Pride αποτελεί ένα αυτο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Εξαρθρώθηκαν, μετά από μεθοδική και συστηματική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δύο εγκληματικές οργανώσεις, τα μέλη των οποίων ενέχονται σε κλοπές σκαφών, εξωλέμβιων . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα δεύτερη ημέρα πραγματοποιείται το φετινό Patras Pride.    Σε ανάρτηση τους  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι διοργανωτές αναφέρουν:    "Το Patras Pride αποτελεί ένα αυτοοργανωμένο εγχείρημα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Εξαρθρώθηκαν, μετά από μεθοδική και συστηματική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δύο εγκληματικές οργανώσεις, τα μέλη των οποίων ενέχονται σε κλοπές σκαφών, εξωλέμβιων μηχανών, διαρρήξεις
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Τη βαθιά του θλίψη μετά και τις τελευταίες εξελίξεις που οδηγήσαν στην μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, εκφράζει μέσω γραπτής του ανακοίνωσης ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος.   "Ἡ ἀπόφαση
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search