ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Σωματείο «Ιπποκράτης»: Μετακομίσεων συνέχεια...

   Στο ίδιο έργο θεατές

      Ακόμη μια φορά σε εφαρμογή το γνωστό "αποφασίζουμε και διατάσσομεν", αυτήν την φορά με τις μετακομίσεις-μεταστεγάσεις, να γίνονται πλέον σύνηθες φαινόμενο, να επαναλαμβάνονται, χωρίς κανένα μα κανένα λειτουργικό προγραμματισμό, χωρίς κανένα λειτουργικό σχεδιασμό και μέτρο, χωρίς δυστυχώς καμία ενημέρωση ούτε καν της εμπλεκόμενης κλινικής.

               Δυστυχώς όπως και στις αρχές του κορονοϊού oπου xωρίς σχεδιασμό και προγραμματισμό, εν μέσω εφημερίας και χωρίς να συντρέχουν τόσο πιεστικοί λόγοι, όπως τους επικαλέστηκαν και τους παρουσίαζαν για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα της εξουθενωτικής για το προσωπικό, επιπόλαιας και βεβιασμένης μεταστέγασης-μετακόμισης των κλινικών

                  Έτσι και τώρα με τον ίδιο τρόπο και τις ίδιες διαδικασίες, παρ ότι δεν συντρέχουν οι λόγοι του "επείγοντος", προχωρούν και πάλι σε μετακομίσεις, αυτήν την φορά της χειρουργικής κλινικής και μάλιστα δίπλα στον χώρο που θα συνεχίζει να δέχεται περιστατικά κορονοϊού, στους χώρους όπου διατηρούν τις ίδιες συνθήκες μ΄ αυτές που στήθηκαν για τον κορονοϊό, αν και δεν είμαστε νοσοκομείο αναφοράς και που δεν ενδείκνυται: χωρίς καμία συζήτηση και απόφαση του Δ.Σ του Νοσοκομείου, που απ' ότι φαίνεται τύπους είναι η παρουσία του και η επαναλειτουργία του.

Χωρίς καμία μα καμία συζήτηση με τους φορείς και τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου, διαδικασίες που ζητήθηκαν και προκλήθηκαν για αυτές ακόμη και μέσα στη συνεδρίαση του Δ.Σ του Γ.Ν Πατρών.

Χωρίς καν καμία ενημέρωση της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και του νοσηλευτικού τμήματος που υπόκειται σ΄ αυτήν την φάση στην μετακίνηση, για να προγραμματίσει τις δουλειές του και τις υποχρεώσεις του, της χειρουργικής κλινικής, που θα συνεχίζει δυστυχώς να λειτουργεί, παράλληλα με την μετακόμιση, λες και είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση.

Δυστυχώς για όλα αυτά ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ πλέον τα λόγια είναι περιττά......

      Δυστυχώς λυπούμαστε που θα το πούμε, αλλά πρέπει προς γνώση και συμμόρφωση: το πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, που ήταν και νοσοκομείο αναφοράς, επανέρχεται στους κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας χωρίς κραδασμούς και προβλήματα, γιατί έκανε κινήσεις και επιλογές που δεν διατάραξαν τον χωροταξικό και λειτουργικό του ιστό, εν αντιθέσει με τον Αγ. Ανδρέα που δυστυχώς ακόμη βολοδέρνει για να βρει τον βηματισμό του και δεν φαίνεται να τον βρίσκει, γιατί κυριάρχησαν όλα όσα προαναφέρουμε, οι επιπολαιότητες και οι εγωιστικές τάσεις περί αυθεντιών και "καλών παιδιών", τα γνωστά yes main, το έλλειμμα σχεδιασμού και επενδυτικού χαρακτήρα προοπτικές k΄ πολλά άλλα.

      Το έλλειμμα οράματος και οι πρακτικές, οι τακτικές που υπήρχαν στην προηγούμενη Διοίκηση, δυστυχώς συνεχίζουν να υπάρχουν και σ' αυτήν, με αποτέλεσμα η τύχη και η προοπτική του  Γ.Ν.Πατρων, να συνεχίζει να είναι ένα σοβαρό ζητούμενο....

      Απέναντι στα ώτα μη ακουόντων δεν απομένει τίποτε άλλο από τον δρόμο του αγώνα

             Για αυτό το λόγο αυτό προχωράμε ΑΜΕΣΑ στην ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ για την ανάπτυξη και προοπτική αυτού του Νοσοκομείου, που προσφέρει πολλά και μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερα,  για αυτό και δεν του αξίζει αυτή η τύχη και δεν του  αρμόζει αυτή η μεταχείριση.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

    Η Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε.- Παράρτημα Δυτ. Ελλάδας) καταδικάζει την αιματηρή επίθεση που δέχτηκαν τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2 . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

    Η Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε.- Παράρτημα Δυτ. Ελλάδας) καταδικάζει την αιματηρή επίθεση που δέχτηκαν τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2 . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλαδική δημοσκόπηση πραγματοποίησε ο σταθμός Alpha σε συνεργασία με την εταιρεία Marc και παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού το απόγευμα της Τετάρτης 15 Ιου . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζονται τα εξής: "Οι 111 εργαζόμενοι που προσελήφθησαν μέσω της κοινωφελούς εργασίας (Δημόσια Πρόσκληση ΟΑΕΔ 3/2019, 8.933 θέσεις πλήρους απασχόλησης) και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζονται τα εξής: "Οι 111 εργαζόμενοι που προσελήφθησαν μέσω της κοινωφελούς εργασίας (Δημόσια Πρόσκληση ΟΑΕΔ 3/2019, 8.933 θέσεις πλήρους απασχόλησης) και είχαν επιστρέψει στι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επιστολή ανακοίνωσης αποχώρησης από το ΜέΡΑ25 Αχαΐας εξέδωσαν δυο κομματικά στελέχη εξηγώντας εκτενώς του λόγους της κίνησης τους αυτής. Πρόκειται για τους Περικλή ( Άλκης ) Φλωρόπουλο, Πρώην Συντονισ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Φόβο και ανησυχία προκαλεί η μαρτυρία του δημοτικού συμβούλου, προέδρου του ΝΑΟΚ και του ελαιουργικού σν/σμού της Κάτω Παναγιάς του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, κ. Αντώνη Σοφιανού..   Ο κ. Σοφιανός
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search