ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ερώτηση Τσιγκρή για Αστυνομικό Μέγαρο

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για την κατασκευή νέου αστυνομικού μεγάρου στην Πάτρα και την ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας με προσωπικό και μέσα. 

Σύμφωνα με την ερώτηση του Αχαιού βουλευτή: 

«Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αχαΐα και ειδικότερα η Πάτρα στην τομέα της αστυνόμευσης, είναι η απουσία ενός νέου, σύγχρονου και λειτουργικού αστυνομικού μεγάρου, το οποίο θα μπορεί  να διευκολύνει το έργο του αστυνομικού προσωπικού, αλλά και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι χώροι κράτησης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας δεν πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις σε λειτουργικό και χωροταξικό επίπεδο, δημιουργώντας πρακτικά προβλήματα στην κράτηση  των κρατουμένων.  Επιπλέον, η δημιουργία ενός σύγχρονου αστυνομικού μεγάρου σε περιοχή έξω από το κέντρο της Πάτρας, θα έχει πολλαπλά οφέλη για την Αχαϊκή πρωτεύουσα, αφού θα λειτουργήσει καταλυτικά και στην αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας στο κέντρο της πόλης. 

 

 

 

Από την άλλη μεριά, οι διαχρονικές ελλείψεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας σε προσωπικό και μέσα δημιουργούν προβλήματα στην αντιμετώπιση της αυξημένης εγκληματικότητας και της εμπέδωσης αισθήματος ασφάλειας στους περίπου 300.000 πολίτες ενός νομού με έκταση 3.272 τετραγωνικά χιλιόμετρα». 

Συγκεκριμένα, ο Αχαιός βουλευτής ρωτάει τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, σε ποιες ενέργειες θα προβεί με σκοπό: α) την κατασκευή ενός νέου, σύγχρονου και λειτουργικού αστυνομικού μεγάρου στην Πάτρα και β) την ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας με προσωπικό και μέσα._

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Τη δέσμευσή του Τζο Μπάιντεν να διασφαλίσει τη μη καταχρηστική και κακόβουλη χρήση αμερικανικής τεχνολογίας από κινεζικές εταιρίες υπογράμμισε εκπρόσωπός του αμερικανικού ΥΠΕΞ. Οπ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα εγκύκλιο για τα σχολεία με την οποία ρυθμίζονται τα κρίσιμα ζητήματα των απουσιών και της βαθμολόγησης μαθητών γυμνασίου και λυκείου εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας. Υπενθυμίζετ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Εμπορικού Συλλόγου Καλαβρύτων, της Ενωσης Ξενοδόχων, των υπευθύνων του Χιονοδρομικού Αλ. Αγριου και Ευθ. Βαζαίου και του δημάρχου Θαν. Παπαδόπουλου έγινε, π . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Ενα καλό νέο αλλά και ένα κακό συγκρούονται στο μέτωπο του κορονοϊού. Το καλό αφορά στην ένταξη πλέον του πάμφθηνου καρδιολογικού φαρμάκου της κολχικίνης στο θεραπευτικό πρωτόκολλο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Εμπορικού Συλλόγου Καλαβρύτων, της Ενωσης Ξενοδόχων, των υπευθύνων του Χιονοδρομικού Αλ. Αγριου και Ευθ. Βαζαίου και του δημάρχου Θαν. Παπαδόπουλου έγινε, προκειμένου να παρουσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με δεδομένα τα καλά και τα κακά νέα, όπως η αποδεδειγμένη ανάσχεση της βαριάς νόσησης με την κολχικίνη στη θεραπευτική φαρέτρα και στον αντίποδα οι μεταλλάξεις του κορωνοϊού, η αύξηση της κίνησης των
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το όραμα για το έργο της επέκτασης του Οδοντωτού Καλαβρύτων προς την Αγία Λαύρα και προς το Χιονοδρομικό, παίρνει σάρκα και οστά όπως όλα δείχνουν, έχοντας λάβει, σύμφωνα με πληροφορίες το πράσινο φως
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search