ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΚΟΔΗΠ: Με ραντεβού οι αιτ'ησεις

Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ), ανακοινώνεται, ότι οι αιτήσεις των πολιτών στο Κέντρο Κοινότητας που καταθέτονταν ηλεκτρονικά, θα γίνονται  πλέον με ραντεβού, αφού λαμβάνονται όλα τα προληπτικά μέτρα από την υπηρεσία.

 

Το μέτρο αυτό κρίθηκε αναγκαίο καθώς η φυσική παρουσία του αιτούντα επιταχύνει την διαδικασία και κατά συνέπεια, είναι δυνατή η εξυπηρέτηση μεγαλύτερου αριθμού αιτούντων, που έχουν καταληκτικές ημερομηνίες. Άλλωστε είναι απαραίτητη τελικά, η φυσική παρουσία του αιτούντα, για την ολοκλήρωση της αίτησης.

 

Ως  εκ τούτου η αρμόδια υπηρεσία του ΚΟΔΗΠ, δεν μπορεί να εξετάζει πλέον νέα ηλεκτρονικά αιτήματα λόγω του μεγάλου όγκου αιτήσεων που ήδη έχουν σταλεί. 

 

Στο εξής, θα κλείνονται  τηλεφωνικά ραντεβού, τα οποία θα ξεκινήσουν από τις αρχές  Ιουνίου 2020 για τα παρακάτω:

 

Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (πρώην ΚΕΑ)

Επίδομα Στέγασης

Επίδομα Γέννησης

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης Ανασφάλιστου Υπερήλικα

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν οι αιτούντες  βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Κοινωνικού Οργανισμού: http://www.kodip.gr/ καθώς και στην  υπηρεσία του Κέντρου Κοινότητας.

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2614409970, 2614409977.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

    Η Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε.- Παράρτημα Δυτ. Ελλάδας) καταδικάζει την αιματηρή επίθεση που δέχτηκαν τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2 . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλαδική δημοσκόπηση πραγματοποίησε ο σταθμός Alpha σε συνεργασία με την εταιρεία Marc και παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού το απόγευμα της Τετάρτης 15 Ιου . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζονται τα εξής: "Οι 111 εργαζόμενοι που προσελήφθησαν μέσω της κοινωφελούς εργασίας (Δημόσια Πρόσκληση ΟΑΕΔ 3/2019, 8.933 θέσεις πλήρους απασχόλησης) και . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκαν τα νέα στοιχεία για τις εξελίξεις με την πανδημία του κορονοϊού στη χώρα μας. Όπως γνωστοποίησε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Τετάρτης, το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 27 νέ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζονται τα εξής: "Οι 111 εργαζόμενοι που προσελήφθησαν μέσω της κοινωφελούς εργασίας (Δημόσια Πρόσκληση ΟΑΕΔ 3/2019, 8.933 θέσεις πλήρους απασχόλησης) και είχαν επιστρέψει στι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επιστολή ανακοίνωσης αποχώρησης από το ΜέΡΑ25 Αχαΐας εξέδωσαν δυο κομματικά στελέχη εξηγώντας εκτενώς του λόγους της κίνησης τους αυτής. Πρόκειται για τους Περικλή ( Άλκης ) Φλωρόπουλο, Πρώην Συντονισ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Φόβο και ανησυχία προκαλεί η μαρτυρία του δημοτικού συμβούλου, προέδρου του ΝΑΟΚ και του ελαιουργικού σν/σμού της Κάτω Παναγιάς του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, κ. Αντώνη Σοφιανού..   Ο κ. Σοφιανός
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search