ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Εργατική ενότητα ανατροπή: Ο Βασίλης Δημάκης δίνει ένα αγώνα επιβίωσης για όλους μας

Σε ανακοίνωση αναφέρεται:

 Για  ακόμα μία φορά παρακολουθούμε  την Ελληνική Κυβέρνηση με μπροστάρη την ανεκδιήγητη κα Νικολάου να δείχνει το ανάλγητο πρόσωπό της.
 Ένα πρόσωπο αποκρουστικό προς τους πολίτες αυτής της χώρας και ιδιαίτερα προς αυτούς τους πολίτες που θα έπρεπε να δείχνει τη μεγαλύτερη ευαισθησία.
Τους κρατούμενους των "σωφρονιστικών" ιδρυμάτων.
Ένας άνθρωπος που αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στη ζωή του και να κάνει κάτι χρήσιμο για τον εαυτό του και την κοινωνία να μορφωθεί, αυτή τη στιγμή κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του ή να πάθει βαρύτατες βλάβες η υγεία του, μόνο και μόνο γιατί αντιστάθηκε.
Αντιστάθηκε στην ανάλγητη στάση που επέδειξε η κυβέρνηση απέναντι στους φυλακισμένους.
Αντιστάθηκε απέναντι στην αδιαφορία για την υγεία των συνανθρώπων του και συγκρατουμένων του στον Κορυδαλλό.
Συμμετείχε στα επεισόδια εντός του "σωφρονιστικού" Ιδρύματος του Κορυδαλλού διεκδικώντας μέτρα προφύλαξης λόγω του covid 19.
Σε αυτόν τον άνθρωπο λοιπόν που θα πρεπε να μας κάνει όλους υπερήφανους για τον αγώνα που δίνει για μόρφωση και επανένταξη,κοινωνική δικαιοσύνη και υγεία, το κράτος και η ελληνική κυβέρνηση με μπροστάρη την κυρία Νικολάου φροντίζει να τον εξοντώσει.
Να τον εξοντώσει σωματικά, ηθικά και πνευματικά.
 Ο κρατούμενος Βασίλης Δημάκης αυτή τη στιγμή  δίνει ένα αγώνα επιβίωσης για όλους μας.
 Δίνει ένα αγώνα αξιοπρέπειας και ζωής, αποποιούμενος την ίδια του τη ζωή χρησιμοποιώντας τη ως  μέσον για να βρει τη δικαίωση.
 Σε αυτόν τον αγώνα δεν είναι μόνος.
 Είναι χιλιάδες οι συμπολίτες μας που ένωσαν τις φωνές τους μαζί με τον Βασίλη ζητώντας δικαιοσύνη.
Μαζί με αυτούς και εμείς από την παράταξη  Εργατική Ενότητα - Ανατροπή , διατρανώνουμε  τον αποτροπιασμό μας για τη στάση της Κυβέρνησης απέναντι στον κρατουμένο Βασίλη Δημάκη  και στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο δίκαιο και τιτάνιο αγώνα που δίνει.
Καλούμε το εργατοϋπαλληλικό κέντρο Πάτρας να συνεδριάσει έκτακτα και να πάρει θέση απέναντι  στους δολοφόνους των ονείρων και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Βασίλη Δημάκη.
Να πάρει θέση ενάντια στην κυβέρνηση και υπέρ της νομιμότητας.
Να σταθεί αλληλέγγυο στον αγώνα του Βασίλη Δημάκη.
Για την Εργατική ενότητα ανατροπή
Αλιχού Βανέσα
Παπασπυρόπουλος Γεώργιος

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

    Η Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε.- Παράρτημα Δυτ. Ελλάδας) καταδικάζει την αιματηρή επίθεση που δέχτηκαν τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2 . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

    Η Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε.- Παράρτημα Δυτ. Ελλάδας) καταδικάζει την αιματηρή επίθεση που δέχτηκαν τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2 . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλαδική δημοσκόπηση πραγματοποίησε ο σταθμός Alpha σε συνεργασία με την εταιρεία Marc και παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού το απόγευμα της Τετάρτης 15 Ιου . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζονται τα εξής: "Οι 111 εργαζόμενοι που προσελήφθησαν μέσω της κοινωφελούς εργασίας (Δημόσια Πρόσκληση ΟΑΕΔ 3/2019, 8.933 θέσεις πλήρους απασχόλησης) και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζονται τα εξής: "Οι 111 εργαζόμενοι που προσελήφθησαν μέσω της κοινωφελούς εργασίας (Δημόσια Πρόσκληση ΟΑΕΔ 3/2019, 8.933 θέσεις πλήρους απασχόλησης) και είχαν επιστρέψει στι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επιστολή ανακοίνωσης αποχώρησης από το ΜέΡΑ25 Αχαΐας εξέδωσαν δυο κομματικά στελέχη εξηγώντας εκτενώς του λόγους της κίνησης τους αυτής. Πρόκειται για τους Περικλή ( Άλκης ) Φλωρόπουλο, Πρώην Συντονισ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Φόβο και ανησυχία προκαλεί η μαρτυρία του δημοτικού συμβούλου, προέδρου του ΝΑΟΚ και του ελαιουργικού σν/σμού της Κάτω Παναγιάς του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, κ. Αντώνη Σοφιανού..   Ο κ. Σοφιανός
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search