ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Επαναλειτουργεί αύριο η Λαϊκή Αγορά του Αιγίου

Επαναλειτουργεί το Σάββατο 30/5/2020 η Λαϊκή Αγορά του Αιγίου, σύμφωνα με την  Κοινή Υπουργική Απόφαση Δ1α/Γ.Π.οικ. 27805/2020 (ΦΕΚ 1640/Β/30.04.2020) και την Δ1 α/Γ.Π.οικ.30620/2020 ΦΕΚ 1870/Β/17-5-2020

Οι πωλητές θα πρέπει να λάβουν όλα τα μέτρα ατομικής  προστασίας καθώς και προστασίας των καταναλωτών (αντισηπτικά, γάντια, μάσκες και απόσταση από τους καταναλωτές δύο μέτρα).  

Επισημαίνουμε σε όλους τους πωλητές της Λαϊκής αγοράς πως θα πρέπει να στήσουν τους πάγκους τους αυστηρά στα 4 μέτρα όπως ορίζεται από τις θέσεις που τους έχουν αποδοθεί.

Η απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών παραμένει σύμφωνα με την τελευταία ΚΥΑ με τον ενδιάμεσο χώρο κενό και ελεύθερο από αντικείμενα.

Οι πωλητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους τις θεωρημένες άδειές τους να τηρήσουν τις αποστάσεις και όλες τις παραπάνω υποδείξεις.  

Η λαϊκή αγορά του Αιγίου θα λειτουργήσει με την καθοδήγηση υπαλλήλων Δήμου Αιγιαλείας και τον έλεγχο από   το Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου. 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε ανακοίνωση του Κέντρου Υγείας Άνω Πόλης, αναφέρονται τα εξής: Ύστερα από αίτημα μας από Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 μετά από ενέργειες του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλη και σε συνε . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έως τον ερχόμενο Ιούλιο πιθανολογείται η έκδοση της απόφαση του Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου για τα αναδρομικά των συνταξιούχων από τις μνημονιακές περικοπές στα δώρα των επικουρικ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη εργασίας στον Οργανισμό Λιμένος Πατρών, πραγματοποίησε την Τετάρτη24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, όπου είχε συνάντ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Στη σύλληψη ενός 61χρονου σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις ιταλικές Αρχές για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία και φοροδιαφυγή προχώ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη εργασίας στον Οργανισμό Λιμένος Πατρών, πραγματοποίησε την Τετάρτη24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, όπου είχε συνάντηση με τον Διευθύνον
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες σύνδεσης νέου δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν στην Εγλυκάδα, αύριο Παρασκευή 26 Απριλίου. Λόγω των εργασιών, από την ΔΕΥΑΠ, ανακοινώνεται ότι από τις 8 π.μ. έως τις 3 μ.μ. αύριο, θα υπά
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η εισήγηση του Πέτρου Ψωμά στο Δημοτικό Συμβούλιο: «Έρχονται σήμερα προς ψήφιση νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το κέντρο της Πάτρας που θα αλλάξουν τη λειτουργία της πόλης ριζικά. Δυστυχώς θα γ
Image
Image

Search