ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Πάτρα: Ανοίγει σήμερα το "Σπίτι του Ηπειρώτη"

Οι εξελίξεις στο χώρο της υγείας και η παράλληλη δημοσίευση των τελευταίων ΦΕΚ δίνουν και τυπικά τη δυνατότητα στον ιστορικό Πανηπειρωτικό Σύλλογο Πατρών και στο "Σπίτι του Ηπειρώτη" να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους.

"Το Σπίτι του Ηπειρώτη" (Μουρούζη 14-16 / 1ος όροφος) ανοίγει τις πόρτες του καθημερινά, από τη Δευτέρα, 1 Ιουνίου, και ώρες 7.15 έως 9.15 μ.μ., για διοικητικές υποθέσεις, εγγραφές, συνδρομές καθώς και παραλαβή των εναπομεινάντων δώρων από τον αποκριάτικο χορό του Φεβρουαρίου.

 Όπως δηλώνει ο πρόεδρος του πολυπληθούς συλλόγου, κ. Χάιδας Αλέξανδρος, "Τηρούμε αυστηρώς όλους τους κανόνες υγιεινής, συνεχίζοντας το πολιτιστικό μας έργο. Οι αναγκαστικοί περιορισμοί συναθροίσεων μπορεί να μας κράτησαν σε σωματική απόσταση, εντούτοις, σε καμία των περιπτώσεων, δεν μείωσαν κατ' ελάχιστο την επικοινωνίας μας. Ξανασμίγουμε...

 

Και επειδή έχουμε μάθει όχι μόνο στις ημέρες της καθημερινότητας αλλά και στις λιγότερο συμβατικές ημέρες να φανερώνουμε τη συλλογικότητα, τη διάδραση, τη δυναμική, τον αλτρουισμό και την αλληλεγγύη μας, συνεχίζουμε να συζητάμε, να υλοποιούμε και να προωθούμε "πολυφωνικά" και όχι "μονοφωνικά" κάποια ιδέα, μία πρόταση, έναν προβληματισμό".

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα δεύτερη ημέρα πραγματοποιείται το φετινό Patras Pride.    Σε ανάρτηση τους  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι διοργανωτές αναφέρουν:    "Το Patras Pride αποτελεί ένα αυτο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Εξαρθρώθηκαν, μετά από μεθοδική και συστηματική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δύο εγκληματικές οργανώσεις, τα μέλη των οποίων ενέχονται σε κλοπές σκαφών, εξωλέμβιων . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Τη βαθιά του θλίψη μετά και τις τελευταίες εξελίξεις που οδηγήσαν στην μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, εκφράζει μέσω γραπτής του ανακοίνωσης ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Λαιμητόμος» για τους υποψήφιους των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων  αποδείχτηκαν τα μαθήματα των Μαθηματικών και της Ιστορίας, καθώς ένας στους δύο μαθητές έγραψε κάτω από την βάσ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα δεύτερη ημέρα πραγματοποιείται το φετινό Patras Pride.    Σε ανάρτηση τους  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι διοργανωτές αναφέρουν:    "Το Patras Pride αποτελεί ένα αυτοοργανωμένο εγχείρημα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Εξαρθρώθηκαν, μετά από μεθοδική και συστηματική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δύο εγκληματικές οργανώσεις, τα μέλη των οποίων ενέχονται σε κλοπές σκαφών, εξωλέμβιων μηχανών, διαρρήξεις
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Τη βαθιά του θλίψη μετά και τις τελευταίες εξελίξεις που οδηγήσαν στην μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, εκφράζει μέσω γραπτής του ανακοίνωσης ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος.   "Ἡ ἀπόφαση
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search