ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Οι νοσοκομειακοί γιατροί Αχαΐας για την δωρεά του ιδρύματος "Νιάρχος"

Σε ανακοίνωση της η Ενωση Ιατρών Νοσοκομείων Αχαΐας αναφέρει: 

Το ΔΣ της ΕΙΝΑ θεωρεί ότι όλοι οι υγειονομικοί έδωσαν τη μάχη κατά της επιδημίας, ο καθένας από το δικό του μετερίζι. Υπενθυμίζουμε την πάγια θέση και διεκδίκησή μας για αυξήσεις στους μισθούς, ένταξη των υγειονομικών στα ΒΑΕ, και επιστροφή του  ιατρικού μισθολογίου στα προΜνημονιακά επίπεδα , όπως είναι υποχρεωμένη να συμμορφωθεί η Πολιτεία με βάση την απόφαση του ΣτΕ.

Η υποχρέωση του κράτους για εξασφάλιση μισθολογικής αξιοπρέπειας των υγειονομικών δεν μπορεί να αντικατασταθεί ούτε με έκτακτα «δώρα» ούτε με δωρεές από ιδρύματα που προωθούν τις συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Ειδικά, αν αυτές οι δωρεές διανέμονται με αδιαφανείς διαδικασίες και όχι ενιαία κριτήρια, εξαιρούνται εργαζόμενοι της πρώτης γραμμής, τότε παίρνουν τη μορφή «μπόνους» που διχάζουν, κατηγοριοποιούν και καλλιεργούν το σαράκι του ανταγωνισμού.

Καλούμε την διοίκηση του κάθε νοσοκομείου τουλάχιστον να ενημερώσει δημόσια για το ποιους θεώρησε δικαιούχους, με ποια κριτήρια και ποιους όχι.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

. . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Θέμα ωρών φαίνεται ότι είναι ο ανασχηματισμός στην κυβέρνηση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, υπάρχουν αρκετά τηλεφωνήματα από το . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το πρώτο βήμα-χρέος απέναντι στην πόλη και την ιστορία του τοπικού Αθλητισμού ολοκληρώθηκε. Όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας, με την περίφραξη των εγκαταστάσεω . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Το Φωτεινό Αστέρι συνεχίζει δυναμικά την δράση του στα πλαίσια της προσφοράς και του εθελοντισμού, όλους τους καλοκαιρινούς μήνες. Το Δ.Σ  και οι εθελοντές  του συνεχίζουν με υπευθ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το πρώτο βήμα-χρέος απέναντι στην πόλη και την ιστορία του τοπικού Αθλητισμού ολοκληρώθηκε. Όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας, με την περίφραξη των εγκαταστάσεων ολοκληρώθηκε το πρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δύο τραυματίες, ένας ηλικιωμένος άνδρας και μία γυναίκα ήταν ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος, που σημειώθηκε πριν από λίγο στη διασταύρωση Λεπενούς. Υπό συνθήκες που ερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Στο πλαίσιο αυτό χθες, Κ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search