ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών απαντά σε δημοσιεύματα

Ανακοίνωση του Προέδρου του ΕΕΣΠ κ. Κωνσταντίνου Ζαφειρόπουλου

Στον τοπικό τύπο εμφανίστηκαν σήμερα δημοσιεύματα με παραπλανητικούς τίτλους όπως «Παράτυπη απόφαση» , «Διαμάχη στον Εμπορικό Σύλλογο», για το θέμα του νομοσχεδίου περιορισμού του Δημοκρατικού δικαιώματος των συναθροίσεων και διαδηλώσεων, βασιζόμενα σε κείμενο του κ. Γαλάνη και χωρίς να ζητηθεί καν η άποψη των αρμόδιων οργάνων του Συλλόγου. Μας εκπλήσσει η σπουδή υιοθέτησης ατεκμηρίωτων απόψεων την στιγμή μάλιστα που οι θέσεις και δράσεις του Ιστορικού και μαζικότατου Συλλόγου μας περνάν στα «ψιλά»

Απαντώντας στα παραπλανητικά αυτά δημοσιεύματα επισημαίνω:

Ο κ. Γαλάνης μέλος του 15μελούς ΔΣ του Συλλόγου μας, μιας και ασχολείται πολλά χρόνια με τον συνδικαλισμό και τον Εμπορικό Σύλλογο, όφειλε να γνωρίζει ότι:

Όταν για οποιοδήποτε λόγο ο Πρόεδρος κωλύεται να παρευρίσκεται σε μια συνεδρίαση Προεδρεύει ο Α’ Αντιπρόεδρος.

Αν κάποιο μέλος θέσει θέμα εκτός ημερησίας διατάξεως και γίνει δεκτό προς συζήτηση από τον Προεδρεύοντα το θέμα συζητείται κανονικά.

Οι αποφάσεις λαμβάνονται από τα παρόντα μέλη στην συνεδρίαση. Αν όλα τα παρόντα μέλη συμφωνούν τότε η απόφαση είναι ομόφωνη.

Αν κάποιο μέλος που απουσιάζει έχει διαφορετική άποψη έχει το δικαίωμα να την εκφράσει εγγράφως και να την  δημοσιοποιήσει Αυτό δεν αλλάζει την απόφαση ούτε την καθιστά προφανώς παράτυπη

Επί της ουσίας να επισημάνουμε για μια ακόμη φορά ότι τις μικρομεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις δεν τις ταλανίζουν οι ειρηνικές διαδηλώσεις των κοινωνικών ομάδων και φορέων αλλά η μείωση του εισοδήματος των καταναλωτών, η επικουρούμενη  από μεροληπτικά μέτρα επέλαση των πολυεθνικών η μη δραστική αντιμετώπιση του παρεμπορίου καθώς και το δυσβάστακτο και άδικο φορολογικό και ασφαλιστικό πλαίσιο.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

. . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Θέμα ωρών φαίνεται ότι είναι ο ανασχηματισμός στην κυβέρνηση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, υπάρχουν αρκετά τηλεφωνήματα από το . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το πρώτο βήμα-χρέος απέναντι στην πόλη και την ιστορία του τοπικού Αθλητισμού ολοκληρώθηκε. Όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας, με την περίφραξη των εγκαταστάσεω . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Το Φωτεινό Αστέρι συνεχίζει δυναμικά την δράση του στα πλαίσια της προσφοράς και του εθελοντισμού, όλους τους καλοκαιρινούς μήνες. Το Δ.Σ  και οι εθελοντές  του συνεχίζουν με υπευθ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το πρώτο βήμα-χρέος απέναντι στην πόλη και την ιστορία του τοπικού Αθλητισμού ολοκληρώθηκε. Όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας, με την περίφραξη των εγκαταστάσεων ολοκληρώθηκε το πρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δύο τραυματίες, ένας ηλικιωμένος άνδρας και μία γυναίκα ήταν ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος, που σημειώθηκε πριν από λίγο στη διασταύρωση Λεπενούς. Υπό συνθήκες που ερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Στο πλαίσιο αυτό χθες, Κ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search