ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ημερίδα για το Πανεπιστήμιο Πατρών του μέλλοντος

Ημερίδα με θέμα « Πανεπιστήμιο Πατρών/Το Πανεπιστήμιο του Μέλλοντος & Ποιος ο στρατηγικός σχεδιασμός σύζευξης του Πανεπιστημίου με την πόλη ,την Περιφέρεια & το Εξωτερικό» θα πραγματοποιήσει η εφημερίδα «ΓΝΩΜΗ» την Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020, στο Επιμελητήριο Αχαΐας και ώρα 18:30.

Αντικείμενο της Ημερίδας οι πέντε (5)Υποψήφιοι  Πρυτάνεις Καθηγητές κ.κ. Τάσος Αθανασόπουλος, Νίκος Καραμάνος, Χρήστος Μπούρας, Γιώργος Παπαθεοδώρου και Θόδωρος Χριστόπουλος, να έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους σε προσκεκλημένους που θα αντιπροσωπεύουν την Περιφέρεια,την Πόλη και τους Παραγωγικούς Φορείς.

Η Ημερίδα στοχεύει στο να παραχθεί επαγωγικός διάλογος και συγχρόνως να γίνει η αφετηρία μιας σειράς Εκδηλώσεων ώστε να επιτευχθεί το πάγιο ζητούμενο: Σύνδεση Πανεπιστημίου -πόλης με διάχυση της έρευνας, της καινοτομίας, των ιδεών και του πολιτισμού.

Ο συντονισμός της συζήτησης θα γίνει από την δημοσιογράφο κα Τέτα Γιαννάρου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας είναι λόγω COVID-19 είναι μία 27χρονη ειδικευόμενη γιατρός χειρουργικής. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ η . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκτακτη συνάντηση θα έχει την Παρασκευή ο Ελληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με τον Αμερικανό ομόλογό του, Μάικ Πομπέο. Η συνάντηση, την οποία ανακοίνωσε το ΥΠΕΞ, θα πραγμα . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά πριν τις 12 τα μεσάνυχτα και την ίδια στιγμή που οι επιχειρήσεις εστίασης και στα Χανιά άδειαζαν από πελάτες σύμφωνα με την απόφαση περιορισμού του ωραρίου, στους δρόμου . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"Καμπανάκι" προς τους καταστηματάρχες προκειμένου να τηρούν τα προστατευτικά μέτρα κατά του κορονοϊού αναμένεται να χτυπήσει σήμερα η Διοίκηση του ΣΚΕΑΝΑ.  Συγκεκριμένα σήμερα στι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"Καμπανάκι" προς τους καταστηματάρχες προκειμένου να τηρούν τα προστατευτικά μέτρα κατά του κορονοϊού αναμένεται να χτυπήσει σήμερα η Διοίκηση του ΣΚΕΑΝΑ.  Συγκεκριμένα σήμερα στις 12 το μεσημέρι η δ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στα Καλάβρυτα από τους άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κοροναϊού. Οι καταστηματάρχ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Δέκα χρόνια χωρίς νερό. Τώρα παίζουν με τις ζωές μας». Πρωτόγνωρη σε έμπνευση και υλοποίηση η διαμαρτυρία κατοίκων του Σαραβαλίου που δημιούργησαν αυτοσχέδιες αφισέτες με κείμενο διαμαρτυρίας για τις
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search