ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η ΝΟΔΕ Αχαίας για την επίσκεψη Κεραμέως

Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ

"Γεμάτη" και άκρως εποικοδομητική ήταν η επίσκεψη της υπουργού παιδείας κας Νίκης Κεραμέως στην πόλη μας, το Σάββατο 4 Ιουλίου.

    Είχε "πληθωρική" συμμετοχή και δυναμική παρουσία  στο 8ο συνέδριο περιφερειακής ανάπτυξης.
    Επισκέφθηκε φορείς και πρυτάνεις τριτοβάθμιων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.
    Παρακάθησε σε γεύμα - εργασίας - που της παρέθεσε η ΔΕΕΠ Αχαΐας, με την παρουσία των βουλευτών μας και του περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη.
    Είχε συνάντηση με συνδικαλιστές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
    Πραγματοποίησε μαραθώνιες συσκέψεις με αντιπροσωπείες της ΔΑΚΕ δασκάλων, καθηγητών, καθώς και με εκπροσώπους της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας.
    Η υπουργός άκουσε με προσοχή, απάντησε σε όλα, χρησιμοποιώντας την γλώσσα της αλήθειας, κράτησε η ίδια σημειώσεις, δρομολόγησε λύσεις.
    Έδειξε ότι είναι μία πολιτικός γνώστης που τιμά την παράταξή μας,
    αλλά και την πολιτική.
    Την ευχαριστούμε για την τόσο δημιουργική παρουσία της στην πόλη μας και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο σπουδαίο και δύσκολο έργο της.
    Για την ΔΕΕΠ ΑΧΑΪΑΣ
    Ο Πρόεδρος
    Dr Ανδρέας Μαζαράκης

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Αίσιο τέλος φαίνεται πως είχε η περιπέτεια υγείας της Μαίρης Χρονοπούλου.Η σπουδαία ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπο . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Σάββατο 8 Αυγούστου ο ΚΗΠΟΣ του Royal υποδέχεται τον Πασχάλη.Ο Θρύλος της Pop μουσικής έρχεται να μας ξεσηκώσει με τραγούδια που όλοι αγαπάμε από τους Olympians στα 70’s, 80’s φ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι στη διασταύρωση Σαβαλίων, οι δράστες επιβαί . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έως την Τετάρτη 5 Αυγούστου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση για τη Δράση της ΕΕΤΑΑ "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής" που αφορά στους παιδικούς σταθμο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι στη διασταύρωση Σαβαλίων, οι δράστες επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μήνας της Παναγίας ο Αύγουστος και από το περασμένο Σάββατο, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, τελούνται σ’ όλους τους Ιερούς Ναούς οι παρακλήσεις προς την Υπεραγία Θεοτόκο.Ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το πρώτο βήμα-χρέος απέναντι στην πόλη και την ιστορία του τοπικού Αθλητισμού ολοκληρώθηκε. Όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας, με την περίφραξη των εγκαταστάσεων ολοκληρώθηκε το πρ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search