ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ολοκλήρωση Συνεργασίας ΚΕΚ-ΚΕΤΧ και ΔΙΕΚ Πάτρας

Ολοκληρώθηκαν πρόσφατα με επιτυχία, παρά τις δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία του κορωνοϊού, οι τελικές εξετάσεις στην πρακτική άσκηση των καταρτιζομένων του Δημόσιου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) Πάτρας στο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεχνικού (ΚΕΚ-ΚΕΤΧ), σηματοδοτώντας την ολοκλήρωση του τρέχοντος εξαμήνου κατάρτισης.

Οι καταρτιζόμενοι του ΔΙΕΚ Πάτρας ανήκαν στο τμήμα: Τεχνικοί Μηχανικοί Θερμικών Εγκαταστάσεων και Μηχανικοί Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου και ολοκλήρωσαν το Δ’ και τελικό Εξάμηνο των σπουδών τους.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας θέλουν να συγχαρούν όλους τους συμμετέχοντες στην καινοτόμα και πρωτότυπη δράση των δύο συναρμόδιων Υπουργείων Άμυνας και Παιδείας, που υλοποιείται με τη συνεργασία του Δ.Ι.Ε.Κ. Πάτρας με το Κ.Ε.Κ.–Κ.Ε.ΤΧ., στις εργαστηριακές εγκαταστάσεις του δεύτερου. Να υπενθυμίσουμε ότι το πρόγραμμα αποτέλεσε πρόταση του Συλλόγου μας το 2016 προς τα δυο υπουργεια με σκοπό την προσφορά υπηρεσιών από το ΚΕΤΧ προς τη νεολαία της περιοχής μας, την αξιοποίηση του εκπαιδευτικού προσωπικού και των εργαστηρίων του ΚΕΚ-ΚΕΤΧ και την ενίσχυση του ΔΙΕΚ Πάτρας. Η κοινή αυτή δράση πραγματοποείται στα πλαίσια μνημονίου συνεργασίας των δύο υπουργείων, με την τελευταία ανανέωσή του να είναι τετραετούς διάρκειας μέχρι το 2021.

Αναμένουμε σύντομα την ανακοίνωση εκ μέρους του ΔΙΕΚ Πάτρας του νέου προγράμματος 2020-2021, που ευελπιστούμε ότι θα περιλαμβάνει τις τεχνικές ειδικότητες που ζητά η νεολαία της ευρύτερης περιοχής μας και έλειπαν από το τρέχον πρόγραμμα του ΔΙΕΚ. Τεχνικές ειδικότητες οι οποίες μπορούν να υποστηριχτούν από τις εργαστηριακές δυνατότητες του ΚΕΚ-ΚΕΤΧ, συνεχίζοντας το επιτυχημένο πρόγραμμα συνεργασίας των δύο φορέων προς όφελος όλων.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήλωση της τομεάρχη Τουρισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης:Ένα χρόνο πριν, ο Υπουργός Τουρισμού δήλωνε στη δημόσια τηλεόραση, για την βραχυχρόνια μίσθωση, ότι θα . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε σε μία περίοδο, κατά την οποία -θα έλεγα μ' έναν τίτλο- μπαίνει τέλος στην εποχή των δισταγμών», δήλωσε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουρ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εγκαινιάζεται την Τρίτη 11 Αυγούστου 7-10 το βράδυ η έκθεση «Μια θάλασσα μέσα μου…» στο Πολύεδρο. Ένα εικαστικό ταξίδι μέσα από το έργο εννέα καλλιτεχνών:Γραμματόπουλος Κώστας, Διο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μόλις 22 τα κρούσματα που “έδωσε” ο κορονοϊός τις τελευταίες 24 ώρες στις πύλες εισόδου της Ελλάδας. Τα υπόλοιπα 130 είναι “εγχώρια”, ενώ υπάρχει ακόμη ένας θάνατος. Συνολικά 211 ο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνολικά 404 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας – μη τήρηση προβλεπόμενης απόστασης επιβλήθηκαν στη διάρκεια των 14.877 ελέγχων που πραγματοποίησαν χθες Παρασκευή οι υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση  Εκπροσώπων Εργαζομένων Κοινωφελούς Εργασίας Πολιτικά παιχνίδια διακρίσεις και ψεύτικες υποσχέσεις στις πλάτες εργαζομένων του Δήμου Πατρέων.Στα πλαίσια του διαρκούς αγώνα μας για εργασία,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εκτροπή οχήματος σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Κανελλοπούλου στο ύψος της ΝΕΟ Πατρών- Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες ΙΧ ανετράπη χωρίς ωστόσο να τραυματιστείο ο οδηγός, ο οποίος απεγκλωβίστ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search