ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Λιμεναρχείο: Πάραταση άδειας χειριστή ταχύπλοου σκάφους

Λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες υγειονομικές συνθήκες και με γνώμονα  τη διασφάλιση της αποφυγής συνωστισμού στις Λιμενικές Αρχές για την προστασία  των στελεχών και των πολιτών, ιδιαίτερα αυτών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες  και γενικότερα για την προστασία της Δημόσιας Υγείας, το Κεντρικό Λιμεναρχείο  Πάτρας ενημερώνει ότι κατόπιν σχετικής διαταγής της αρμόδιας διεύθυνσης του  ΥΝΑΝΠ/ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. 

παρατείνεται για επτά (07) μήνες, από την ημερομηνία λήξης,  η ισχύς των αδειών χειριστή ταχυπλόου σκάφους με ημερομηνία λήξης εντός του  χρονικού διαστήματος από την 1η Φεβρουαρίου 2020 έως την 31η Αυγούστου  2020 (πχ άδεια που έληξε την 20-5-2020 παρατείνεται έως την 20-12-2020).  Κάτοχοι αδειών κατά τα ανωτέρω δύνανται να υποβάλλουν αίτηση για  ανανέωση δύο (02) μήνες πριν την παραταθείσα ημερομηνία λήξης της άδειάς  τους. Η ως άνω παράταση ισχύος χορηγείται για χειρισμό ταχύπλοων σκαφών  αποκλειστικά και μόνο εντός της Ελληνικής Επικράτειας».

Για περισσότερες πληροφορίες - διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να απευθύνονται στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας/Γραφείο Γενικής Αστυνομίας  στα τηλ. 2613-615433, 2613-615474, 2613-615475.  Νότιος (Νέος) Λιμένας Πάτρας, τηλ.: 2613-615400, 2613-615403, fax: 2613615421 ,  e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο Προμηθέας Πατρών κατέκτησε το 1ο Σούπερ Καπ του ΕΣΑΚΕ, που αποτελεί τον παρθενικό τίτλο της ιστορίας του, επικρατώντας στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» 82-74 του Περιστερίου. . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει επιρροή. Πόσο μεγάλη επιρροή; Τόση, που το περιοδικό "TIME" - το οποίο έχει 17.4 εκατομμύρια followers στο twitter - τον έβαλε σε μία σπουδαία λίστα: Σ . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Ένα σημαντικό όφελος προστίθεται στη μακρά λίστα με τις ευεργετικές ιδιότητες της βιταμίνης C στον ανθρώπινο οργανισμό με νέα έρευνα να αποκαλύπτει πως η υψηλή πρόσληψη της βιταμίν . . .
LIFE STYLE

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η Αλεξάνδρα Ούστα αναφερόμενη μεταξύ άλλων στην όμορφη περίοδο που βιώνει μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, ενώ μιλά και για το πένθος που βί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Πατρών, στην υπ΄ αριθ. 175/24.9.2020 έκτακτη συνεδρίασή της, αφού έλαβε υπόψη το υπέρτατο ανθρώπινο αγαθό της υγείας και της ζωής των φοιτητών, των εργαζόμενων και των δι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.Στο πλαίσιο αυτό χθες, Τετ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νικόλαος Κοροβέσης, την Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα, με αντιπροσω
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search