ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΔΕ για το επεισόδιο στα χειρουργεία του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας»

Το Σωματείο Ιπποκράτης σε ανακοίνωσή του, αναφέρει: "Άμεση ήταν η αντίδραση της Διοίκησης για το συμβάν της Παρασκευής στο χειρουργείο, για το οποίο κίνησε ήδη την διαδικασία σχετικής Ε.Δ.Ε, όπως το ζητήσαμε εξάλλου και κατά την γνωστή σχετική παράσταση διαμαρτυρίας μας, το Σωματείο και οι Εργαζόμενοι του χειρουργείου, την Δευτέρα 10/8/30.

 

Δοθείσης της ευκαιρίας να επισημάνουμε ότι αυτό το Σωματείο δεν ανέχεται και δεν πρόκειται να ανεχθεί  ποτέ, την προσβολή κανενός μέλους του και από κανέναν, πολύ δε περισσότερο δεν χαρίζεται στην εξύβριση του από κανέναν γιατρό και σε οποιοδήποτε τέτοιο περιστατικό, σίγουρα θα βρεθεί απέναντί τους.

 

 

 

Συνεπώς δεν μας τρομάζουν ούτε οι απειλές για μηνύσεις, ούτε οι υπερευαισθησίες κάποιων για την μη διατάραξη των υπηρεσιών μας, υπερευαισθησίες που σηματοδοτούν σκύψιμο το κεφάλι, κλπ άλλες ενέργειες και πρακτικές εκφοβισμού μαρτύρων ή Συναδέλφων που δεν χαρίζονται σε τέτοιες πρακτικές.

 

Όταν έχουμε δίκιο, όπως στην προκειμένη περίπτωση με το συμβάν του χειρουργείου, δεν κάνουμε πίσω ποτέ και σε κανέναν και αυτό να το κατανοήσουν άπαντες, και ιδιαιτέρως οι όποιοι "προστάτες" και ειδικά αυτοί που δεν είναι και άμοιροι ευθυνών.

 

Βέβαια να τονίσουμε και να επισημάνουμε, ότι σε άλλες τέτοιες περιπτώσεις τριβών, που σαφώς δεν ήταν αυτού του επιπέδου, μπορεί να είμασταν συγκαταβατικοί γιατί υπήρξαν οι εκατέρωθεν εξηγήσεις και οι συγνώμες, κάτι που δεν υπήρξε στην προκειμένη περίπτωση".

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Πατρών  σε συνεργασία με το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων ,το Κέντρο Πρόληψης Καλλίπολις και το Κέντρο Υγείας Άνω Πόλης σας καλούν σε ανοι . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέες εξελίξεις αναμένεται να προκύψουν σύντομα στην υπόθεση της διαρροής των προσωπικών δεδομένων των αποδήμων από το υπουργείο Εσωτερικών και τη χρήση τους από την ευρωβουλεύτρια . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε μια 36χρονη γυναίκα στο Αίγιο μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (17/4) όταν, για άγνωστο λόγο, ξέσπασε καβ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κυνηγητό μέσα στο Δικαστικό Μέγαρο Πατρών για δύο νεαρές που έκλεψαν άνδρα στον πεζόδρομο της Κανάρη και “κρύφτηκαν” στα Δικαστήρια. Ανδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφθασαν στο σημείο για . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε μια 36χρονη γυναίκα στο Αίγιο μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (17/4) όταν, για άγνωστο λόγο, ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στην γυν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κυνηγητό μέσα στο Δικαστικό Μέγαρο Πατρών για δύο νεαρές που έκλεψαν άνδρα στον πεζόδρομο της Κανάρη και “κρύφτηκαν” στα Δικαστήρια. Ανδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφθασαν στο σημείο για την αναζήτηση των δύ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στο facebook, δείχνει την αγάπη του για τα παιδιά του και την υπερηφάνεια του ταυτόχρονα για την πρόοδό τους σε εκπαιδευτικό και επαγγελματικό επίπεδο, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και πα
Image
Image

Search