ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Kάτω Αχαΐα: «Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες»

 

Σημαντική πρωτοβουλία αλληλεγγύης και ανθρωπιάς αναλαμβάνει ο εκπολιτιστικός σύλλογος “ΠΑΛΕΙΑ” της Αχαγιάς για συμπαράσταση στους πληγέντες από τη θεομηνία στια Ιόνια νησιά και στην κεντρική Ελλάδα. Ο Σύλλογος ξεκινάει τη συλλογή τροφίμων, ρουχισμού και λοιπών ειδών πρώτης ανάγκης που θα σταλθούν μέσα στις επόμενες ημέρες προς τους πληγέντες.

 

Από τη δική του πλευρά ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας στηρίζει την πρωτοβουλία του Συλλόγου ηθικά αλλά και έμπρακτα. Για την ακρίβεια ο Δήμος θα συμβάλλει με την χορήγηση τροφίμων από την Τράπεζα Τροφίμων (ΚΕΔΔΥ) του Δήμου αλλά και ρουχισμού από τα διαθέσιμα του Κοινωνικού Τομέα καθώς και την μεταφορά των ειδών στους πληγέντες.

 

Τέλος, ο Δήμος καλεί τους δημότες να συνεισφέρουν στην προσπάθεια του Εκπολιτιστικού Συλλόγου προκειμένου να συγκεντρωθούν όσο γίνεται μεγαλύτερες ποσότητες ειδών πρώτης ανάγκης. Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικού Τομέα Βασίλης Γκοτσόπουλος μιλώντας σχετικά σημείωσε ότι «η έκφραση αλληλεγγύης προς δοκιμαζόμενους συνανθρώπους είναι πάγια υποχρέωση όλων μας και πολύ περισσότερο στη συγκεκριμένη περίπτωση. Αρκεί και μόνο να σκεφτούμε ότι ο Ιανός κάποια στιγμή είχε φτάσει στην πόρτα μας και πως θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς σήμερα στη θέση των θυμάτων του»

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστό για 15 ημέρες θα παραμείνει το γνωστό νυχτερινό κλαμπ disco room στο κέντρο της Πάτρας. Η διεύθυνση της επιχείρησης ανακοίνωσε τα εξής: . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από ηλεκτρονικό τεστ, θα περνούν οι «κόκκινοι» δανειολήπτες που έχουν ενταχθεί στην ομπρέλα προστασίας του νόμου Κατσέλη, προκειμένου να διαπιστωθεί πόσοι την δικαιούνται πραγματικ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σήμερα ανακοινώνουμε 935 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 47 συνδέονται με γνωστές συρροές και 44 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συν . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Στα εθνικά θέματα προχωράτε χωρίς πυξίδα, χωρίς σχέδιο, χωρίς στρατηγική. Αβουλος ο πρωθυπουργός σας, και ελπίζω όχι μοιραίος για τη χώρα. Προχωράτε με το βλέποντας και κάνοντας», . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστό για 15 ημέρες θα παραμείνει το γνωστό νυχτερινό κλαμπ disco room στο κέντρο της Πάτρας. Η διεύθυνση της επιχείρησης ανακοίνωσε τα εξής:
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από ηλεκτρονικό τεστ, θα περνούν οι «κόκκινοι» δανειολήπτες που έχουν ενταχθεί στην ομπρέλα προστασίας του νόμου Κατσέλη, προκειμένου να διαπιστωθεί πόσοι την δικαιούνται πραγματικά και πόσοι είναι στ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Αποφασίστε τι θέλετε για το Πανεπιστήμιο Πατρών. Θα το ενισχύσετε; Θα το βοηθήσετε να πάει μπροστά ή θα το αφήσετε στην τύχη του;». Ηταν το βασικό ερώτημα που έθεσε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search