ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ποια βουλκανιζατέρ θα είναι ανοικτά σήμερα

 

Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας λειτουργούν καθημερινά με ενιαίο-συνεχές ωράριο (8πμ-6μμ), το Σάββατο με ενιαίο-συνεχές ωράριο (8πμ-3μμ), και κάθε Κυριακή θα υπάρχει ένα κατάστημα Βουλκανιζατέρ ανοιχτό για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών από τις 9 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι.

 

 

 

Για την Κυριακή 18 Οκτωβρη 2020

 

θα εφημερεύει το ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ:

 

Τσοκανας ,

 

Μαραγκοπουλου 74

 

261 0623368

 

Για το Δ.Σ.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση για την εισαγωγή των μαθητών στα Πειραματικά Σχολεία (ΠΕΙ.Σ.) θα λάβει χώρα την Παρασκευή 17 Μαΐου ενώ οι εξετάσεις για την εισαγωγή των μαθητών στις . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανησυχητικά είναι τα στοιχεία για το καλοκαίρι που έρχεται, σχετικά με την αντιπυρική περίοδο και τις πυρκαγιές που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η Πυροσβεστική και η Πολιτική Προστασ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακόμη μια εορτή ήρθε στο τέλος της με την ολοκλήρωση του Πάσχα και σειρά τώρα παίρνουν τα επόμενα τριήμερα που θα εκμεταλλευτούν οι εκδρομείς για εξορμήσεις. Πιο συγκεκριμένα, το . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται περιοδείες και συσκέψεις στα Νομαρχιακά Τμήματα της ΑΔΕΔΥ, ώστε να προετοιμαστεί η 24ωρη πανελλαδική απεργία που αποφάσισε η συνομοσπονδία των δημοσίων υπαλ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας άνδρας, ευτυχώς είναι εκτός κινδύνου, συνέβη χθες το απόγευμα στην διασταύρωση των οδών Αστιγγος και Μουρούζη.   Γυναίκα οδηγός κατέβαινε τη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης, η γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, επίσημα Γέφυρα Χαρίλαου Τρικούπη, θα φωταγωγηθεί το βράδυ της 8ης Μαΐου στα χρώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να υπενθυμίσει στους πολίτες
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η σιέστα των πασχαλινών διακοπών ολοκληρώνεται και τα κόμματα αρχίζουν να ζεσταίνουν τις μηχανές τους ενόψει ευρωεκλογών. Ετσι και στην Πάτρα οι κομματικοί μηχανισμοί ετοιμάζουν τις εξορμήσεις τους,
Image
Image

Search