ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Διαδικτυακή Συνεδρία του Επιμελητηρίου Αχαΐας για την επόμενη μέρα της πανδημίας

Διαδικτυακή συνεδρία διοργανώνει το Επιμελητήριο Αχαΐας αύριο, Παρασκευή 04/12/2020 και ώρα 18:00-20:00, στο πλαίσιο του 23ου Forum Ανάπτυξης με θέμα: «Την επόμενη μέρα της πανδημίας Covid-19 τι;». Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι: Θόδωρος Σκυλακάκης (Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών), Μαρία Σπυράκη (Ευρωβουλευτής), Δημήτρης Σκάλκος (Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ).

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν οι: Νεκτάριος Φαρμάκης (Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας), Πλάτωνας Μαρλαφέκας (Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαΐας).

Τον συντονισμό της διαδικτυακής συνεδρίας θα κάνει ο Μιχάλης Βασιλάκης (δημοσιογράφος - εφ. «Πελοπόννησος»).

Η συνεδρία θα αναμεταδοθεί μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης (www.forumanaptixis.gr). 

Ο στόχος της διαδικτυακής εκδήλωσης του Επιμελητηρίου Αχαΐας είναι να ενημερωθεί ο επιχειρηματικός κόσμος που θα παρακολουθήσει τη συνεδρία για τις σκέψεις της Κυβέρνησης σχετικά με την αξιοποίηση του Ταμείου Ανάκαμψης, την επίδραση που θα έχει στην εθνική και περιφερειακή οικονομία και το χρονοδιάγραμμα της εκταμίευσής του. Επίσης, οι επιχειρηματίες θα ενημερωθούν για τη νέα προγραμματική περίοδο 2021-2027 και πως το ΕΣΠΑ θα πορευτεί παράλληλα με το Ταμείο Ανάκαμψης.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότεροι από τους μισούς Γερμανούς τάσσονται υπέρ της υιοθέτησης των πιστοποιητικών εμβολιασμού, που θα τους επιτρέπουν να πηγαίνουν σε θέατρα, γυμναστήρια και αθλητικές εκδηλώ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εξαιτίας της πρωτοφανούς πίεσης στο ΕΣΥ οι περισσότεροι από τους ειδικούς ζητούν παράταση του lockdown μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα στις 15 Μαρτίου. . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Η συντονιστική επιτροπή της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, σε σημερινή ανακοίνωσή της αναφέρει ότι την ερχόμενη Δευτέρα, 1η Μαρτίου 2021, στις 12:30 μ.μ. . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πριν 100 χρόνια ένα θεατρικό έργο γραμμένο από τον Τσέχο συγγραφέα Κάρελ Τσάπεκ εισήγαγε τον νέο όρο «ρομπότ» και τώρα ένα ρομπότ έγραψε το πρώτο στον κόσμο θεατρικό έργο, που έκαν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έναρξη λειτουργίας του Χιονοδροµικό Κέντρο Καλαβρύτων, για προπόνηση ενεργών αθλητών όλων των ηλικιών, από σήμερα Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, µετά από συντονισµένες προσπάθειες και αρκετές διαβουλεύσεις π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε ασθενής της χειρουργικής κλινικής της Αμαλιάδας. Σύμφωνα με το  patrisnews.com η γυναίκα ετοιμαζόταν να μπει στο χειρουργείο και σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο υποβλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το πρωί έξω από το ΚΕΤΧ στην Πάτρα. Το πανό που κρατούσαν οι διαμαρτυρόμενοι είχε ως σύνθημα: “ΟΧΙ άλλες δολοφονίες – αυτοκτονίες. Κίνημα μέσα και έξω από τον
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search