ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Σε λειτουργία κανονικά απο σήμερα το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης

Από τον Δήμο Πατρέων ανακοινώθηκε ότι όσοι δημότες δέχτηκαν κλήσεις για το χρονικό διάστημα, από την Τρίτη 19 Ιανουαρίου, μέχρι και  αύριο Παρασκευή 22 του μήνα, στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, όπου εφαρμόζεται το Σύστημα Χρονικού Περιορισμού Στάθμευσης, δεν θα χρειαστεί να τις εξοφλήσουν.
 Παρά το γεγονός ότι ο Δήμος έγκαιρα είχε ενημερώσει για την επαναλειτουργία του Συστήματος με ανακοίνωση που εστάλη στα μέσα ενημέρωσης και αναρτήθηκε και στα μέσα ενημέρωσης του Δήμου, αρκετοί συνδημότες μας δεν ενημερώθηκαν.

Το Σύστημα Χρονικού Περιορισμού Στάθμευσης, τίθεται κανονικά σε εφαρμογή, από σήμερα Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Δεχθήκαμε λεκτική επίθεση από τον Φλώρο, άρχισε να μας απειλεί και να μας βρίζει. Για να τον αποφύγουμε λοιπόν βγήκα εκτός της αιθούσης» περιγράφει ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύση . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα 3-0 στην OPAP Arena από την ανώτερη ΑΕΚ, η οποία παρέμεινε πρώτη διευρύνοντας τη διαφορά από τους πράσινους στο +4, με τον Φατίχ Τερίμ να δηλώνει πω . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το αθηναϊκό ντέρμπι της OPAP Arena βάφτηκε κιτρινόμαυρο, καθώς η ΑΕΚ επικράτησε 3-0 του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League. Η . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στραβοπάτησε ο Ολυμπιακός στο Κλεάνθης Βικελίδης και οι ελπίδες του για την κατάκτηση του τίτλου μειώθηκαν αισθητά. Οι ερυθρόλευκοι ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τον Άρη για την 7η αγωνιστ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση: Η έναρξη λειτουργίας των απογευματινών χειρουργείων στην περιοχή μας αναδεικνύει καθημερινά την κυνική ομολογία της κυβέρνησης, ότι οι ασθενείς καλούνται να ξεπεράσουν τις τεράστιες αναμο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κατά την σημερινή (Τετάρτη 24 Απρίλη) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων, για το θέμα των συμβασιούχων της κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, το Σώμα ενέκρινε, κατά πλειοψηφία, την ακόλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη  στο Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών  (ΚΕΔΜΟΠ -Χάρισε Ζωή) πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 ο Αναπληρωτής Περιφερειά
Image
Image

Search