ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Διαδικτυακό εργαστήριο της Κίνησης «Πρόταση»

Το Σάββατο στις 11:30 π.μ. θα λειτουργήσουν τα διαδικτυακά εργαστήρια της Κίνησης «Πρόταση» για να αποκατασταθεί η επικοινωνία που είχε διακοπεί λόγω των εορτών, με παιδιά 8-13 ετών,

Το εργαστήριο ονομάστηκε «Παιχνίδια της καραντίνας» και στόχος είναι να διασκεδάσουν τα παιδιά από τον εγκλεισμό, μέσα από μία σειρά δοκιμασμένων παιχνιδιών που θα τα εμψυχώσουν και θα τα ενθαρρύνουν δημιουργικά. Παράλληλα θα ακουστούν οι έγνοιες και οι δυσκολίες τους με την πρόθεση να αμβλυνθούν τα αρνητικά συναισθήματα.

«Σας παρακαλούμε δηλώστε την συμμετοχή σας μέχρι Παρασκευή 22/01 μεσημέρι (είναι δωρεάν) από 9:00 έως 13:00 καθημερινά στα γραφεία της «ΠΡΟΤΑΣΗΣ» τηλ. 2610-451790 ή στο email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. για να σας στείλουμε ηλεκτρονικά τον σύνδεσμο της πλατφόρμας που θα συνδεθούμε. Επειδή ο αριθμός είναι περιορισμένος θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας», αναφέρει η ομάδα εμψυχωτών του ΚΔΑ της Κίνησης «ΠΡΟΤΑΣΗ».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Ερώτηση προς τους Υπουργούς, Παιδείας και Θρησκευμάτων κα. Νίκη Κεραμέως και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστή Χατζηδάκη,  κατέθεσε η Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπού . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έσβησε στα 78 της χρόνια, γυναίκα, η οποία έπασχε από κορονοϊό. Η ηλικιωμένη, μεταφέρθηκε το βράδυ της Τετάρτης από χωριό της δυτικής Αχαΐας, στο κέντρο υγείας Κάτω Αχαΐας, όπου λί . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

     Άρχισε χτες (3 Μαρτίου) στην επίσημη σελίδα της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας carnivalpatras.gr  η προβολή της τρίτης βιντεοσκοπημένης παράστασης της ενότητας «Ερασιτεχνικό Θέατρο» . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Tου Βασίλη Μπεκίρη * Η ανακοίνωση από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ότι από το προσεχές σχολικό έτος θα διδάσκεται το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα Ελληνικά σχολε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Ερώτηση προς τους Υπουργούς, Παιδείας και Θρησκευμάτων κα. Νίκη Κεραμέως και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστή Χατζηδάκη,  κατέθεσε η Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου, για το στεγαστι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έσβησε στα 78 της χρόνια, γυναίκα, η οποία έπασχε από κορονοϊό. Η ηλικιωμένη, μεταφέρθηκε το βράδυ της Τετάρτης από χωριό της δυτικής Αχαΐας, στο κέντρο υγείας Κάτω Αχαΐας, όπου λίγο αργότερα εξέπνευσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Χθες, Τετάρτη 3 Μαρτίου
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search