ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η ΟΙ.ΚΙ.ΠΑ. για την προστασία των χελιδονοφωλιών στο κτίριο του ΚΤΕΛ Αχαΐας

Η Οικολογική Κίνηση Πάτρας  αναγνωρίζοντας την συγκινητική προσπάθεια ενεργών πολιτών της περιοχής του Αγίου Διονυσίου για την προστασία των χελιδονοφωλιών από το κτίριο του νέου σταθμού των ΚΤΕΛ Αχαΐας απέστειλε στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΤΕΛ Αχαΐας επιστολή, προκειμένου να στηρίξει και να βοηθήσει αυτή τη πρωτοβουλία, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει:

«… Τα χελιδόνια ομορφαίνουν την πόλη, ζουν πλάι μας και συμβάλλουν στην σοβαρή μείωση των κουνουπιών.

Το ΚΤΕΛ Αχαΐας ως αρωγός μπορεί να συμβάλλει αποφασιστικά στην προστασία των χελιδονοφωλιών. Τα χελιδόνια διανύουν αμέτρητα χιλιόμετρα μέχρι να έρθουν στην πόλη μας την άνοιξη. Είμαστε βέβαιοι ότι στα πλαίσια της αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρει το ΚΤΕΛ Αχαΐας στα δρομολόγια και στους πελάτες του θα συμβάλει αποφασιστικά ως αρωγός στο μεγάλο και δύσκολο μεταναστευτικό ταξίδι των χελιδονιών αλλά και στην προστασία των φωλιών στο νέο κτίριο του σταθμού.

Ενώνουμε και εμείς τη φωνή μας με αυτή των κατοίκων της περιοχής και σας παρακαλούμε θερμά, να διερευνήσετε με την βοήθεια των αρχιτεκτόνων συμβούλων σας, άλλων ειδικών ή της Ορνιθολογικής Εταιρίας τρόπους ώστε η ανακαίνιση του κτιρίου να μην καταστρέψει τις φωλιές.

Η ΟΙ.ΚΙ.ΠΑ είναι στην διάθεση σας και προτίθεται για εποικοδομητική συνάντηση-διάλογο επί του θέματος.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ένα μικρό παιδί τραυματίστηκε στα Βραχνέϊκα κοντά στον παλαιό Ναό Αγίου Βασιλείου. Το παιδί παρέσυρε διερχόμενο όχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδάκι με την παρέα του έπαιζε μπά . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εντονες αντιδράσεις προκάλεσε η σημερινή δήλωση του Θοδωρή Δρίτσα για τη «17 Νοέμβρη». «Κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί πιστεύω εγώ από την δράση αυτών των οργανώσεων. Κανείς δεν έχε . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τρεις αναφορές κατά των δικαστών και εισαγγελέων που χειρίστηκαν την υπόθεση του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη, πρόκειται να καταθέσει το πρωί τ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας «αγκαλιάζει» και ενισχύει για δεύτερη χρονιά τις δράσεις που θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο λειτουργίας του Θερινού Σχολείου της ΔΗΚΕΚ-Δήμου Καλαβρύτων που . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ένα μικρό παιδί τραυματίστηκε στα Βραχνέϊκα κοντά στον παλαιό Ναό Αγίου Βασιλείου. Το παιδί παρέσυρε διερχόμενο όχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδάκι με την παρέα του έπαιζε μπάλα στην πλατεία της
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δύο άτομα τραυματίστηκαν όταν το δίκυκλό τους συγκρούστηκε με ΙΧ στην διασταύρωση των οδών Ελληνος Στρατιώτου και Θεσσαλονίκης στις 4.30 το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα κατέβαινε την Θεσσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  «Ένα τεράστιο έργο υποδομής για την Αχαΐα παίρνει σάρκα και οστά. Πρόκειται για ένα έργο που χρειάστηκε 14 ολόκληρα χρόνια και χιλιάδες ώρες εργασίας από όλους όσοι συνεισέφεραν σε αυτό για να φτάσ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search