ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η απάντηση του σωματείου εργαζομένων του "Αγίου Ανδρέα" στην ΑΚΕ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε ότι αφορά την νέα ανακοίνωση της ΑΚΕ, που ντρέπεται να αναφερθεί ως ΔΑΚΕ, στην οποία σαφώς δεν χρειάζεται να δώσω καμία επιπρόσθετη απάντηση για όλα όσα έχω μιλήσει κατά το παρελθόν, τα οποία ισχύουν και στα οποία επιμένω για την ορθότητα τους, έχω να πω μονάχα τα εξής:
     Κατ' αρχήν κατανοώ πλήρως την αντίδραση τους και την εναντίωση τους στο πρόσωπο μου, στα πλαίσια του νέου τους ρόλου, τον ρόλο του γραφείου τύπου της Διοίκησης και της Υ.Πε, που δυστυχώς έχουν αναλάβει ως συνδικαλιστική παράταξη, για την ικανοποίηση των προσωπικών τους ρουσφετολογικών εξυπηρετήσεων και όχι των Εργαζόμενων.
     Σε ότι δε αφορά την επίθεση στο πρόσωπο μου για το αντικείμενο δουλειάς μου, κάνω σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι εγώ έχω κάνει την επιλογή μου να κάνω χρήση της συνδικαλιστικής άδειας ευρισκόμενος όμως καθημερινά στους χώρους δουλειάς, πάντα δίπλα στους συναδέλφους μου, στους εργαζόμενους και όχι για πάσης φύσης άλλες  υποχρεώσεις που κάποιοι απ' αυτούς κάνουν. Έπίσης εχω επιλέξει με κάθε κόστος να υπερασπίζομαι τους Συναδέλφους μου, που με εκλέγουν για αυτόν τον σκοπό σ' αυτήν την θέση και όχι τους Διοικούντες, "γλείφοντας τους" για να γίνω προϊστάμενος η οτιδήποτε άλλο.
     Και επειδή μιλάτε για αντικείμενα δουλειάς, όπως και ο Διοικητής, σε πρόσφατες δηλώσεις του λες και αυτό ήταν το ζητούμενο εν μέσω πανδημίας, που εσείς οδηγήσατε σ' αυτόν τον ολισθηρό δρόμο με την καθοδήγηση σας όπως λέτε, πουλώντας εκδούλευση στους συνομιλητές σας, μπορείτε δημόσια να μας πείτε για το ανύπαρκτο αντικείμενο δουλειάς του μέλους σας, το κατσργημένο από το 2017  που έκανε ότι ασκούσε και απέκρυπτε απ' όλους μας.....
    Αυτά προς το παρών και εν αναμονή όλων των απαντήσεων που σας έχω θέσει όπου ποιείται την νήσσα.......


Πετρόπουλος Κώστας
    Πρόεδρος Εργαζομένων Γ.Ν Πατρών.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα των Λυκείων την ερχόμενη Δευτέρα, 12 Απριλίου και την επιστροφή μαθητών και εκπαιδευτικών στα θρανία, με βασική προϋπόθεση την διεξαγωγή των self . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκινούν από τη Δευτέρα 12 Απριλίου τα τακτικά χειρουργεία στο νοσοκομείο Αγρινίου.Πρόκειται για τα τακτικά χειρουργεία που είχαν διακοπεί λόγω των προληπτικών μέτρων που ελήφθησαν . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Στα 150 χρόνια από την επανάσταση του 1821, η Ελλάδα ήταν καλυμμένη στον γύψο της ακροδεξιάς χούντας, με την ανοχή της πλειοψηφίας των πολιτών, μιλούσε λίγο από βλαχοκαθαρεύουσα, έ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου λειτουργούν καθημερινά με ενιαίο-συνεχές ωράριο (8πμ-6μμ), το Σάββατο με ενιαίο-συνεχές ωράριο (8πμ-3μμ), και κάθ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκινούν από τη Δευτέρα 12 Απριλίου τα τακτικά χειρουργεία στο νοσοκομείο Αγρινίου.Πρόκειται για τα τακτικά χειρουργεία που είχαν διακοπεί λόγω των προληπτικών μέτρων που ελήφθησαν τις προηγούμενες ημ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αυξητική τάση παρουσιάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο 1,5 μήνα η παρουσία των μεταναστών, στους χώρους των πρώην εργοστασίων της Ακτής Δυμαίων στην Πάτρα. Ο αριθμός τους από τα 140 με 150
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου. Σύμφωνα με πληροφορίες  ΙΧ παρέσυρε αγοράκι ηλικίας 11 ετών με αποτέλεσμα να το τραυματίσει ευτυχώς ελαφριά.  
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search