ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Κέντρο Πρόληψης Αχαΐας: Διαδικτυακά σεμινάρια

Το ΜΠΣ «Ψυχική Υγεία Παιδιού και Εφήβου, Εξαρτήσεις και Νέες Τεχνολογίες» του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας του Παν/μίου Πατρών και το  Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Αχαΐας «Καλλίπολις» σε συνεργασία με τα Τμήματα Αγωγής Υγείας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Αχαΐας, διοργανώνουν Διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα: «Νέα Πραγματικότητα-Νέες Προκλήσεις. Τρόποι διαχείρισης της διπλής κρίσης σε συνθήκες αβεβαιότητας», την Παρασκευή 5 Μαρτίου και ώρα 18:00-20:30. 

 

Το webinar περιλαμβάνει τις ακόλουθες ομιλίες: «Νέα δεδομένα στη χρήση του διαδικτύου στην εποχή της πανδημίας» από τον κ. Γεώργιο Κορμά, Ιατρό, Υπεύθυνο της Γραμμής Βοήθειας του help-line του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, Συντονιστή του Προγράμματος Ψυχική Υγεία και Διαδίκτυο-ΕΚΠΑ, «Οι επιδράσεις της πανδημίας στη σχολική κοινότητα και ο ρόλος της προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας  στη διαχείρισή τους» από τον Δρ. Βασίλη Κούτρα, Καθηγητή Αγωγής Υγείας του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και «Την ψυχική υγεία και τα μάτια σας: Μαθήματα από τη θετική ψυχολογία» από το Δρ. Αναστάσιο Σταλίκα, Καθηγητή Ψυχολογίας του Τμήματος Ψυχολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου, Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Θετικής Ψυχολογίας. Την Ημερίδα συντονίζουν ο κ. Ιωάννης Δρίτσας και η κα Γιάννα Ζορμπά.

 

Στόχος του webinar είναι να αυξήσουμε την ενημερότητά μας σε θέματα που μας προβληματίζουν και μας απασχολούν την περίοδο της πανδημίας, να φωτίσουμε διαφορετικές πλευρές και τρόπους αντιμετώπισης που θα ενισχύσουν την ψυχική μας ανθεκτικότητα και θα μας προετοιμάσουν καλύτερα για τη μετά πανδημία εποχή.

 

Το webinar είναι δωρεάν και απευθύνεται σε φοιτητές, εκπαιδευτικούς, γονείς, επαγγελματίες υγείας κ.ά.

 

Θα μεταδοθεί μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας zoom στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://upatras-gr.zoom.us/j/7561629778?pwd=anA2Rk1BdUhTS2ZhZC9lZUpwbmVU... (Meeting ID: 756 162 9778 Passcode: 057230)

 

θα γίνει αναμετάδοση στο κανάλι του Κέντρου Πρόληψης «Καλλίπολις» στο youtube

 

https://www.youtube.com/channel/UCX2Oz4MY62Jk8Hey_MxwY7A

 

καθώς και μέσω της σελίδας https://www.facebook.com/kpachaiaskallipolis

 

            Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ. του Κέντρου Πρόληψης 2610 226948 και 2610 623290, καθημερινά 8:00-15:00.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε 11 ερωτήσεις και απαντήσεις μπορείτε να κατατοπιστείτε πλήρως για τα self test: 1) Τι διαφορά έχουν τα self-test από τα rapid test? Υπογραμμίζεται ότι το self-test είναι ρινικ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

To Eλληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο συμβάλλει στη γενικότερη συζήτηση για το επίκαιρο ζήτημα των πανδημιών στη δημόσια σφαίρα, μεταξύ άλλων και με τη συνδιοργάνωση μιας σειράς ενδιαφε . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Την προτροπή να δούμε το θέμα του εμβολιασμού «σαν τείχος προστασίας», εξέφρασε σήμερα ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Μάλιστα, τόνισε ότι «ιδιαίτερα εμείς οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα των Λυκείων την ερχόμενη Δευτέρα, 12 Απριλίου και την επιστροφή μαθητών και εκπαιδευτικών στα θρανία, με βασική προϋπόθεση την διεξαγωγή των self . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκινούν από τη Δευτέρα 12 Απριλίου τα τακτικά χειρουργεία στο νοσοκομείο Αγρινίου.Πρόκειται για τα τακτικά χειρουργεία που είχαν διακοπεί λόγω των προληπτικών μέτρων που ελήφθησαν τις προηγούμενες ημ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αυξητική τάση παρουσιάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο 1,5 μήνα η παρουσία των μεταναστών, στους χώρους των πρώην εργοστασίων της Ακτής Δυμαίων στην Πάτρα. Ο αριθμός τους από τα 140 με 150
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου. Σύμφωνα με πληροφορίες  ΙΧ παρέσυρε αγοράκι ηλικίας 11 ετών με αποτέλεσμα να το τραυματίσει ευτυχώς ελαφριά.  
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search