ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Σωματείο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Συμμετοχή στις κινητοποιήσεις

Κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ του Σωματείου ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ, αποφασίστηκαν τα εξής:

1.  Την Συμμετοχή μας ΟΜΟΦΩΝΑ στην κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ την ΠΕΜΠΤΗ  22/4/21, με ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στις ώρες 10:00-14:00, με ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στην ΠΥΛΉ στις 10:30 και παράλληλη ΠΑΡΑΣΤΑΣΓΗ στην ΔΙΟΙΚΗΣΗ, καθώς επίσης και ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ με τα υπόλοιπα Σωματεία της περιοχής μας στις 12:30 στην Υ.Πε. Στην κινητοποίηση αυτή θα ζητήσουμε την άμεση επαναλειτουργία των χειρουργείων και του χειρουργικού τομέα, καλώντας και τους αντίστοιχους  Ιατρούς να ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ σ΄αυτήν την διεκδίκηση, καθώς επίσης και την απαράδεκτη στάση του Διοικητή που αποφεύγει τις Συναντήσεις του με το Δ.Σ του Σωματείου, αδιαφορώντας έτσι για την επίλυση των προβλημάτων των Εργαζόμενων.

2.   Στίς 12/5/21 την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ των  ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ, ΟΜΟΦΩΝΑ, ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΛΩΝ 12:00-15:00 και ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στην ΠΥΛΗ για την ΑΝΑΔΕΙΞΗ των προβλημάτων των Νοσηλευτών και των Μαιών, με παράλληλη ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ στους χώρους δουλειάς, ζητώντας πέραν αυτών από την Διοίκηση και μία ημέρα ως ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ, τιμής ένεκεν για τον Νοσηλευτικό κλάδο και τον κλάδο των Μαιών.

3.  ΟΜΟΦΩΝΑ την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ μας στις ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ για την ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ, όπως αυτές θα καθοριστούν από την ΑΔΕΔΥ που προτείνει ως σχετική ημέρα ΑΠΕΡΓΙΑΣ την 6.5.21.

4.  Την συνέχιση της διεκδίκησης της ΝΕΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ, αναδεικνύοντας παράλληλα το σχετικό ζήτημα με αφορμή και τις πρόσφατες σχετικές πρακτικές και εξελίξεις.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

 Μεγάλη αύξηση στο ιικό φορτίο στα λύματα παρατηρήθηκε στα Χανιά και το Ηράκλειο την εβδομάδα 10 έως 16 Μαΐου 2021. Το γεγονός αυτό είναι ανησυχητικό, καθώς πρόκειται για δύο περιο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Σημαντικές παρεμβάσεις που εξυπηρετούν την προστασία του περιβάλλοντος και την βιώσιμη ανάπτυξη δρομολογούνται στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

 Ο Κεντρικός Τομέας Αθηνών καταγράφει 1.425 κρούσματα, ενώ η συμπρωτεύουσα 245. Τριψήφιο αριθμό «δίνει» και η Αιτωλοακαρνανία με 114 μολύνσεις. Ακόμα, η Λάρισα καταγράφει 90 μολύνσ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.812, εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Σημαντικές παρεμβάσεις που εξυπηρετούν την προστασία του περιβάλλοντος και την βιώσιμη ανάπτυξη δρομολογούνται στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου LIFE- IP AdaptInGR
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ελεύθεροι αφέθηκαν, νωρίς το απόγευμα τρεις γυναίκες και ένας άνδρας οι οποίοι κατηγορούνται για την υπόθεση λαθρεμπορίας τσιγάρων.   Οι 4  κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι τον ορισμό της δικ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ, Νικόλαο Δούκα, είχε σήμερα, Τρίτη 18 Μαΐου 2021, στο γραφείο του στην Πάτρα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης. Με την ευκαιρία της επίσκε
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search