ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας:

Σχετικά με πρόσφατα δημοσιεύματα τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης όπου  αναφέρονται σε υποθέσεις κεντρικής αστυνομικής υπηρεσίας της Πάτρας, δηλώνουμε  ρητά πως οι Συνάδελφοί μας που υπηρετούν στην εν λόγω υπηρεσία αποτελούν στο  σύνολό τους πρότυπο επαγγελματιών, έντιμων και καταρτισμένων Αστυνομικών γεγονός  που πιστοποιείται από την διαχρονική τους υψηλή απόδοση και τις, ων ουκ έστιν  αριθμός, υποθέσεις που έχουν διαχειριστεί κατά την αποστολή τους, στην δίωξη του  εγκλήματος και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους Πολίτες της περιοχής  μας.  

Είμαστε σίγουροι ότι οι Συνάδελφοι έχουν πράξει ορθά κάθε αστυνομική και  δικονομική ενέργεια στα πλαίσια των καθηκόντων τους.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα συνεχιστεί τον Ιούνιο και τον Ιούλιο η παροχή self tests κορονοϊού προς τους εργαζόμενους, όπως ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» στην τηλεόραση του OPEN ο Γεν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενας ακόμη άνθρωπος, κατέληξε στη ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου Αγρινίου, από επιπλοκές του κορωνοϊού.Πρόκειται για τον 41ο νεκρό από τους 41 που νοσηλεύτηκαν στη ΜΕΘ και τελευταίος χρ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είναι έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη της διακυβέρνησης», τόνισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στο "Πρώτο Πρόγραμμα" της ΕΡΤ, και πρό . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για απάτηΑπό τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκεδικογραφία για απάτη σε β . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενας ακόμη άνθρωπος, κατέληξε στη ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου Αγρινίου, από επιπλοκές του κορωνοϊού.Πρόκειται για τον 41ο νεκρό από τους 41 που νοσηλεύτηκαν στη ΜΕΘ και τελευταίος χρονικά νοσηλευόμενος.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το βράδυ της Παρασκευής, το Π.Σ. 1894 όχημα του Π.Κ. Κυπαρισσίας επέστρεφε από δασική περιπολία στην περιοχή της Ελαίας προς την υπηρεσία του. O πυροσβέστης Πενταετούς Υποχρέωσης Μπούρας Κανέλος, ετών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς τους δειγματοληπτικούς ελέγχους  τόσο στον γενικό πληθυσμό. Στόχος είναι ο περιορισμός της διασποράς της νόσου με την α
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search