ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Οι ειδικότητες στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ Πάτρας

Στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ Πάτρας σύμφωνα με την εγκύκλιο εισαγωγής σπουδαστών για το χειμερινό εξάμηνο έτους κατάρτισης 2019-2020 θα εισαχθούν σπουδαστές-σπουδάστριες στις ακόλουθες ειδικότητες:

-Τεχνικός κομμωτικής τέχνης 

 

-Τεχνικός αρτοποιός-ζαχαροπλαστικής  

 

-Τεχνικός ΕΦαρμογών Πληροφορικής (Πολυμέσα-Web Designer-Developer/Video games)   

 

-Τεχνικός τουριστικών μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας        

 

-Τεχνικός ποδολογίας-καλλωπισμού νυχιών και ονυχοπλαστικής 

 

-Τεχνικός Μηχανοτρονικής

 

 Δικαιολογητικά:

 

-Αίτηση επιλογής ειδικότητας

 

-Απολυτήριο Λυκείου

 

-Δελτίο Αστυνομικής ταυτότητας

 

Οι εγγραφές συνεχίζοναται!

 

Διεύθυνση: Πανεπιστημίου 21, Ρίο Πάτρα 

 

Τηλ: 2610966972

Follow Us

OXYGEN FM

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 Μία ιστορία από τη διαπραγμάτευση του 2015 μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των δανειστών φέρνει στην επιφάνεια το άρθρο του Πίτερ Σπίγκελ στους Financial Times. Το άρθρο βασίζ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

 Τραγικό θάνατο βρήκε ένα αγοράκι μόλις 2,5 ετών από πνιγμό, ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό. Πατέρας του άτυχου παιδιού, είναι ένας αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί στο Τμ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Τρόφιμο με την εμπορική ονομασία "sandiemi – Bran sticks χωρίς ζάχαρη (all bran)" ανακαλεί από την αγορά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων. Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Π . . .
LIFE STYLE

 Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η σχεδιάστρια μόδας Σοφία Κοκοσαλάκη. Η σπουδαία σχεδιάστρια μόδας που τίμησε την Ελλάδα στο εξωτερικό χτυπήθηκε από επιθετικό καρκίνο και κατέληξε στο Λο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας  συνεδρίασε πρόσφατα με την παρουσία του Α΄ Αντιπροέδρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Μήλη Νικολάου, με θέμα τις  εκλογές στο ΤΕΕ στις 3 Νοεμβρίου 2019. Το Κίνη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην περιοχή όπου εκτελούνται εργασίες συντήρησης των οδικών αξόνων μεταξύ Βιομηχανικής Περιοχής της Πάτρας προς Καλαμάκι και Λουσικά βρέθηκε τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11/10 στις 19:00 στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας η σύσκεψη των φοιτητικών συλλόγων του Πανεπιστημίου Πατρών για τον συντονισμό και την οργάνωση των επόμενων τους κινητοποιήσε
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search