ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Στις κάλπες οι Ρουμάνοι και στην Πάτρα -Πού ψηφίζουν

Το Επίτιμο Προξενείο της Ρουμανίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Πρόξενος Μαριάννα-Βαλέρια Κρατσιούν ενημερώνουν ότι την προσεχή Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός γύρος των Προεδρικών εκλογών στην Ρουμανία, μετά τον πρώτο γύρο που διεξήχθη στις 10 Νοεμβρίου.  Στην εκλογική διαδικασία μπορούν να συμμετάσχουν και Ρουμάνοι πολίτες με δικαίωμα ψήφου που διαμένουν στην Δυτική Ελλάδα.

Για τον λόγο αυτό θα λειτουργήσει εκ νέου εκλογικό τμήμα στην Πάτρα, στην Αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών και στην διεύθυνση Φιλοποίμενος 24, (2ος όροφος) κατά τις ημέρες Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 22, 23 και 24  Νοεμβρίου 2019.

Οι καθορισμένες ώρες ψηφοφορίας έχουν ως εξής: Παρασκευή, 22-11-2019 από τις 12:00 έως τις 21:00, Σάββατο, 23-11-2019 από τις 07:00 έως τις 21:00 και Κυριακή, 24-11-2019 από τις 07:00 έως τις 21:00.

Για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος οι προσερχόμενοι εκλογείς θα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή διαβατήριο σε ισχύ με τα πλήρη στοιχεία τους.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη. Η Ελληνίδα ηθοποιός ανέφερε αποκαλύψεις σχετικά με την υιοθεσία από το παιδί της. Κι όλα αυτά, ενώ το συγκεκριμένο παιδί ζει με τη . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτή την Κυριακή  8  Δεκεμβρίου  2019  στις 6 το απόγευμα, στη  Χριστιανική Εστία Πατρών στην οδό Μιαούλη  57,  θα μιλήσει  ο  αρχιμανδρίτης π. Σωτήριος Τσάφος που είναι και Ιεροκή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Προθεσμία για να απολογηθούν μέχρι την Τρίτη πήραν οι 5 κατηγορούμενοι για 5 αδικήματα στα επεισόδια που έγιναν το βράδυ της Παρασκευής στην Πάτρα. Οι δύο νεαρές που ήταν ανήλικες . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Μια νέα έρευνα που έγινε στην Κορέα έδειξε ότι το συχνό βούρτσισμα των δοντιών συνδέεται με μικρότερο κίνδυνο καρδιακής αρρυθμίας και καρδιακής ανεπάρκειας. Προηγούμενες μελέτες έχ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Προθεσμία για να απολογηθούν μέχρι την Τρίτη πήραν οι 5 κατηγορούμενοι για 5 αδικήματα στα επεισόδια που έγιναν το βράδυ της Παρασκευής στην Πάτρα. Οι δύο νεαρές που ήταν ανήλικες και είχαν συλληφθεί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την 11η Δεκεμβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17.30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, συνεδριάζει το Σώμα με τα παρακάτω  θέματα: Καθορισμός συντελεστών έτους 2020 για: α) Τέλη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τοποθετήθηκε στο κέντρο της Πλατείας Γεωργίου την Παρασκευή το πρωί και το Σάββατο υπό βροχή μάλιστα οι εργαζόμενοι του Δήμου Πατρέων ξεκίνησαν  τον υπόλοιπο στολισμό ενόψε
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search