ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Στις κάλπες οι Ρουμάνοι και στην Πάτρα -Πού ψηφίζουν

Το Επίτιμο Προξενείο της Ρουμανίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Πρόξενος Μαριάννα-Βαλέρια Κρατσιούν ενημερώνουν ότι την προσεχή Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός γύρος των Προεδρικών εκλογών στην Ρουμανία, μετά τον πρώτο γύρο που διεξήχθη στις 10 Νοεμβρίου.  Στην εκλογική διαδικασία μπορούν να συμμετάσχουν και Ρουμάνοι πολίτες με δικαίωμα ψήφου που διαμένουν στην Δυτική Ελλάδα.

Για τον λόγο αυτό θα λειτουργήσει εκ νέου εκλογικό τμήμα στην Πάτρα, στην Αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών και στην διεύθυνση Φιλοποίμενος 24, (2ος όροφος) κατά τις ημέρες Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 22, 23 και 24  Νοεμβρίου 2019.

Οι καθορισμένες ώρες ψηφοφορίας έχουν ως εξής: Παρασκευή, 22-11-2019 από τις 12:00 έως τις 21:00, Σάββατο, 23-11-2019 από τις 07:00 έως τις 21:00 και Κυριακή, 24-11-2019 από τις 07:00 έως τις 21:00.

Για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος οι προσερχόμενοι εκλογείς θα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή διαβατήριο σε ισχύ με τα πλήρη στοιχεία τους.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Βρίσκομαι σήμερα εδώ με ανάμεικτα συναισθήματα. Πριν από όλα, με την σκέψη στα θύματα της τρομοκρατίας, τιμώντας την ημέρα μνήμης. Ένα χρέος της πολιτείας προς τους αδικοχαμένους, . . .
ΕΛΛΑΔΑ

 Περίπου 32.000 ευρώ ήταν ο απολογισμός των προστίμων που επιβλήθηκαν για παρεμπόριο μετά τους ελέγχους της περασμένης εβδομάδας.   Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων και η γε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Ορκίσθηκαν την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου και τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 στο κτίριο της Κεντρικής Υπηρεσίας της 6ης Υ.ΠΕ οι νέοι Διοικητές των κάτωθι Νοσοκομείων από το Διοικητή Γ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Αποφασισμένη να κλείσει το «παράθυρο» με τις Λέσχες Καπνιστών που ξεπηδούν σαν τα μανιτάρια σε όλη την Ελλάδα, εκμεταλλευόμενες τον αντικαπνιστικό νόμο, εμφανίζεται η Εθνική Αρχή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Ορκίσθηκαν την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου και τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 στο κτίριο της Κεντρικής Υπηρεσίας της 6ης Υ.ΠΕ οι νέοι Διοικητές των κάτωθι Νοσοκομείων από το Διοικητή Γιάννη Καρβέλη :  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

    Ολοκληρώθηκε η διαδικασία μεταφοράς του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) Αντιρρίου με αποτέλεσμα, οι πολίτες να μπορούν ήδη από την Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2020, όπως ήταν και ο αρχικός προγ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Τροχαίο συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας στην οδό Κύπρου και στην συμβολή της με την Έλληνος Στρατιώτου, με τον τραυματισμό ενός ατόμου. Το τροχαίο έγινε μετά από σύγκρουση Ι.Χ. με δικύκλο, με αποτέλε
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search