ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Στις κάλπες οι Ρουμάνοι και στην Πάτρα -Πού ψηφίζουν

Το Επίτιμο Προξενείο της Ρουμανίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Πρόξενος Μαριάννα-Βαλέρια Κρατσιούν ενημερώνουν ότι την προσεχή Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός γύρος των Προεδρικών εκλογών στην Ρουμανία, μετά τον πρώτο γύρο που διεξήχθη στις 10 Νοεμβρίου.  Στην εκλογική διαδικασία μπορούν να συμμετάσχουν και Ρουμάνοι πολίτες με δικαίωμα ψήφου που διαμένουν στην Δυτική Ελλάδα.

Για τον λόγο αυτό θα λειτουργήσει εκ νέου εκλογικό τμήμα στην Πάτρα, στην Αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών και στην διεύθυνση Φιλοποίμενος 24, (2ος όροφος) κατά τις ημέρες Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 22, 23 και 24  Νοεμβρίου 2019.

Οι καθορισμένες ώρες ψηφοφορίας έχουν ως εξής: Παρασκευή, 22-11-2019 από τις 12:00 έως τις 21:00, Σάββατο, 23-11-2019 από τις 07:00 έως τις 21:00 και Κυριακή, 24-11-2019 από τις 07:00 έως τις 21:00.

Για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος οι προσερχόμενοι εκλογείς θα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή διαβατήριο σε ισχύ με τα πλήρη στοιχεία τους.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφιαλτικές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι προβλέψεις από την ερευνητική ομάδα HERACLES και το ΑΠΘ για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα μας προτείνοντας συγκεκριμένα μέτρα, προκ . . .
LIFE STYLE

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Μπάγια Αντωνοπούλου, η οποία χαλαρώνει και γεμίζει τις… μπαταρίες της επιστρέψει ξανά στα τηλεοπτικά πλατό του Mega. Η γνωστή δημοσιογρ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O υφυπουργός  Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, υπέγραψε την απόφαση  με την οποία καθορίζονται οι λεπτομέρειες εφαρμογής των διατάξεων του άρθρου 18 του ν. 4714/2020 για τη μείω . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 203 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας, σήμερα Κυριακή. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η επιβεβαίωση της σημαντικής ερευνητικής παραγωγής που πραγματοποιείται στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ακόμη και στην δύσκολη περίοδο της πανδημίας, αποτυπώνεται στα στοιχεία της βά
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξαναχτύπησε ο πρώην μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, καθώς με αφορμή την υποχρεωτική χρήση μάσκας στους περισσότερους κλειστούς χώρους, χαρακτηρίζει τη μάσκα ως «εργαλείο του διαβόλου» και προτρέπει
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνωστισμός το Σάββατο το βράδυ σε νυχτερινό κατάστημα στην Πάτρα.  Όπως φαίνεται και από την χαρακτηριστική φωτογραφία δεκάδες νέες και νέοι διασκέδαζαν στο συγκεκριμένο κατάστημα, δίχως μέτρα προστα
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search