ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Συμμετοχή του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών στο συλλαλητήριο για το ασφαλιστικό

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με το νομοσχέδιο που προωθεί η Κυβέρνηση για το Ασφαλιστικό

 Καταργεί την αναλογικότητα εισοδήματος - ασφαλιστικών εισφορών

 Επαναφέρει το αποτυχημένο σύστημα των ασφαλιστικών κλάσεων

 Αυξάνει τις εισφορές για τη συντριπτική πλειοψηφία του 87% των εμπόρων και ελεύθερων επαγγελματιών κατά 30%. Αύξηση που υπονομεύει και την προσπάθεια χιλιάδων συναδέλφων για ρύθμιση των χρεών στα ασφαλιστικό που συσσώρευσε η μακροχρόνια κρίση.

 Υπονομεύει τον αναδιανεμητικό – κοινωνικό χαρακτήρα του συστήματος ασφάλισης.

 Ανοίγει την πόρτα για την είσοδο ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών στον τομέα της κοινωνικής ασφάλισης και υγείας.

Αγωνιζόμαστε για :

 Να μην γίνει καμία αύξηση στις ασφαλιστικές εισφορές.

 Δίκαιο και βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα με αναδιανεμητικό – κοινωνικό και δημόσιο χαρακτήρα. Συμμετέχουμε στην κινητοποίηση που έχει εξαγγείλει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου στις 6:00 μμ έξω από το Εργατικό Κέντρο στην Πλ. Όλγας. Καλούμε του συναδέλφους σε προ-συγκέντρωση στις 5:30 μμ έξω από τα γραφεία του ΕΕΣΠ στην Πλ. Γεωργίου.

Ο Σύλλογος θα αναλάβει πρωτοβουλία να καλέσει σε σύσκεψη, συντονισμό και κοινή δράση των συναδέλφων και των εμπλεκόμενων φορέων (ΟΕΒΕΣΝΑ, ΤΕΕ, Δικηγορικό, Ιατρικό Σύλλογο) ούτως ώστε να αποτραπεί μια νέα αρνητική εξέλιξη για την πλειοψηφία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών.

Εκ του Συλλόγου

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στα Καλάβρυτα από τους άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κοροναϊο . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Το Ισραήλ παρακολουθεί προσεκτικά την αύξηση της έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο», σημειώνει η ισραηλινή κυβέρνηση. Το μήνυμα του Ισραήλ Μήνυμα, σε ανακοίνωσή της, που δημοσιεύε . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Κι όμως υπάρχουν ακόμα οικογένειες που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ούτε το φαγητό. Το Φωτεινό Αστέρι σε ανακοίνωσή του ενόψει 15Αύγουστου αναφέρει: ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ μήνας διακοπών και τη . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με το Βερολίνο να κλιμακώνει τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Κ», τις παρασκηνιακές προσπάθειές του για αποκλιμάκωση της έντασης στην προοπτική έναρξης διαλ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στα Καλάβρυτα από τους άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κοροναϊού. Οι καταστηματάρχ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Δέκα χρόνια χωρίς νερό. Τώρα παίζουν με τις ζωές μας». Πρωτόγνωρη σε έμπνευση και υλοποίηση η διαμαρτυρία κατοίκων του Σαραβαλίου που δημιούργησαν αυτοσχέδιες αφισέτες με κείμενο διαμαρτυρίας για τις
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο άφησε το βράδυ της Δευτέρας η 50χρονη, Αγγελική Καλαμπόκα σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο Ακταίο της Πάτρας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας «από
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search