ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Πάτρα: Στις κάλπες οικονομολόγοι και λογιστές την Κυριακή

Νέες δυνάμεις που καλούνται να σηκώσουν το συνδικαλιστικό βάρος της εκπροσώπησης των Οικονομολόγων και Λογιστών - Φοροτεχνικών, την προσεχή Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, κατά τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου προεδρείου και του ΔΣ του 10ου Περιφερειακού Τμήματος Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος του Οικονομικού Επιμελητηρίου.

Η εκλογική διαδικασία θα σημάνει την αλλαγή στο τιμόνι του Τμήματος από το οποίο αποχωρεί, μετά από επιτυχημένη θητεία εξαετίας (εξελέγη διαδοχικά πρόεδρος το 2013 και το 2016) ο Γιώργος Κουτρουμάνης.

Η ΔΗΚΙΟ-Σ (ΝΔ) που κατά την προηγούμενη εκλογική διαδικασία στο Περιφερειακό Τμήμα εξασφάλισε την πρώτη θέση, θα έχει ως νέο επικεφαλής της το νυν αντιπρόεδρο, οικονομολόγο Ηλία Θεοδωρόπουλο.

Υποστηριζόμενος από τους «Προοδευτικούς Οικονομολόγους» οι οποίοι έχουν την κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ τοπικά και πρώην συνεργαζόμενων με το ΚΙΝΑΛ κεντρικά, για την προεδρεία στο 10ο Περιφερειακό Τμήμα του ΟΕΕ, θα είναι το μέλος του ΔΣ του Τοπικού Τμήματος του ΟΕΕ, λογιστής α' τάξης και στέλεχος επιχειρήσεων, Στέλιος Τζιβγινίδης.

Ο Γιώργος Παππάς, οικονομικός ελεγκτής τραπεζών και επιχειρήσεων, στέλεχος της ΑΔΑΕ και οικονομικός διευθυντής στον όμιλο «Μανιατόπουλος», θα είναι ο επικεφαλής της Προοδευτικής Δημοκρατικής Συνεργασίας Οικονομολόγων (ΠΔΣΟ) μιας παραδοσιακά ισχυρής παράταξης που στηρίζεται από το ΚΙΝΑΛ.

Στις εκλογές μετέχουν και η Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Οικονομολόγων (ΔΠΚ-Ο) και η παράταξη Οικονομολόγων Φοροτεχνικών Επαγγελματιών (ΠΟΦΕΕ) που δίνουν τη δική τους μάχη για την εκλογή στο νέο ΔΣ.

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συν . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένοχη για την ανθρωποκτονία της πρωτότοκης 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας κρίθηκε από τη Δικαιοσύνη η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παρά τη σθεναρή επιμονή της ότι είναι αθώα και δεν σκ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά που δεν μπορούν να α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συνδιοργανώτρια την Περ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκε πτώμα στην οδό Προύσσης στην Πάτρα. Στο σημείο έσπευσε  η ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός ήταν ηλικίας 37 ετώ
Image
Image

Search