ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Αιγιάλεια: Έως τις 31 Ιανουαρίου οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Φροντιστήριο

Η Ιερά Μητρόπολή μας, στο πλαίσιο των δράσεων της Νεότητας και γενικότερα του κοινωνικού της έργου, αναλαμβάνει την λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου, το οποίο θα παρέχει δωρεάν μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου που κατοικούν στα όρια της Αιγιάλειας με στόχο την είσοδό τους σε Α.Ε.Ι και Α.Τ.Ε.Ι. της πατρίδας μας. Απευθύνεται σε μαθητές που προέρχονται από άπορες και οικονομικά αδύναμες οικογένειες, οι οποίοι ως εκ τούτου αδυνατούν να παρακολουθήσουν μαθήματα σε ιδιωτικά φροντιστήρια.

          Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά διά την συμμετοχή των μαθητών είναι τα παρακάτω:

          Αίτηση εγγραφής

          Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου

          Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

          Φωτοτυπία τελευταίου εκκαθαριστικού σημειώματος

          Φωτοτυπία κάρτας ανεργίας (όπου απαιτείται)

          Αιτήσεις από Τετάρτη 15 Ιανουαρίου έως Παρασκευή 31 Ιανουαρίου.

          Υπεύθυνος για τη συλλογή αιτήσεων είναι ο κ. Αλέξανδρος Ξυλάρας στο ισόγειο των γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως επί της οδού Ρωμανιώλη 41 (Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες: 26910 21777, εσωτ.: 126).

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

. . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, μιλά για το επεισόδιο ξυλοδαρμού του από τον Κωνσταντίνο Φλώρο έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής την Τετάρτη (24/4). . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μαιζώνος και Ιεροθέου,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να ισχυροποιείται πολύπ
Image
Image

Search