ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Συνάντηση «Ιπποκράτη» με το νέο Διοικητή

 Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση του Σωματείου μας με την νέα  Διοίκηση, Διοικητή και Αν. Διοικητή. Μια συνάντηση που έγινε με πρωτοβουλία του νέου Διοικητή  και στην οποία παραβρέθηκαν όλα τα μέλη του Δ.Σ του Σωματείου μας.

       Σ' αυτήν μας την συνάντηση, αφού ενημερωθήκαμε από τον νέο Διοικητή για τις πρώτες του κινήσεις, τις οποίες βρήκαμε αρκετά προχωρημένες, προχωρήσαμε στην ενημέρωση τους για τα προβλήματα του Νοσοκομείου και των Συναδέλφων Εργαζομένων σ' αυτό, καθώς επίσης και τους στόχους και τις διεκδικήσεις μας, καταθέτοντας τους παράλληλα το συννημμενο, εφ όλης σχεδόν της ύλης, 17σέλιδο υπόμνημα μας. Ένα υπόμνημα-απόφαση του Δ.Σ του Σωματείου μας, που συγκλήθηκε γι αυτόν τον σκοπό  σήμερα το πρωί, λίγο πριν την προαναφερόμενη συνάντηση μας.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με τα άμαξια τα έβαλαν άγνωστοι νεαροί στην Πάτρα μετά το τέλος της κινητοποίησης που έγινε στο κέντρο το απόγευμα της Τετάρτης.   Οι άγνωστοι έσπασαν ένα αυτοκίνητο που ήταν στα . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ψυχραιμία, νηφαλιότητα και αυτοπειθαρχία συνέστησαν όσοι συμμετείχαν στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, μετά το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κοροναϊού στη χώ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Με απόφαση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, αναστέλλονται και ανακαλούνται μέχρι νεωτέρας, οι κανονικές άδειες του προσωπικού στον τομέα της Υγείας.   Αναλυτικά: Ειδικότερα μ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

  Ο κορονοϊός εξαπλώνεται σε όλη την Ευρώπη, με τις αρμόδιες αρχές της χώρας μας σήμερα να επιβεβαιώνουν το πρώτο κρούσμα εντός ελληνικής επικράτειας. Στη Θεσσαλονίκη. Ένα από τα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με τα άμαξια τα έβαλαν άγνωστοι νεαροί στην Πάτρα μετά το τέλος της κινητοποίησης που έγινε στο κέντρο το απόγευμα της Τετάρτης.   Οι άγνωστοι έσπασαν ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην οδό Κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Τεταμένο ήταν το κλίμα στο κέντρο της Πάτρας , καθώς οργανώθηκε πορεία  μετά τη χθεσινή εισβολή της Αστυνομίας στην πρώην ΑΣΟΕΕ στην Αθήνα.   Οι πορείες στο κέντρο της Πάτρας ήταν δύο.  Η μια ήταν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η θωράκιση της Δυτικής Ελλάδας από πλημμυρικά φαινόμενα δεν μπορεί να συνεχίσει να αντιμετωπίζεται αποσπασματικά, με αποτέλεσμα κάθε χρόνο να υπάρχει ανάγκη πρόσκαιρης επούλωσης των πολύχρονων ανοικτ
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search