ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Έναρξη εκπαιδεύσεων σε καταστήματα κράτησης από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Eπίσκεψη στο κατάστημα κράτησης γυναικείων φυλακών Ελαιώνα Θήβας πραγματοποίησε, κλιμάκιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020, παρουσία του Προέδρου του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιου Αυγερινού και της Γενικής Γραμματέα Αντιεγκληματικής Πολιτικής, κας Σοφίας Νικολάου. Στο κλιμάκιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού επικεφαλής ήταν η Τομεάρχης Κοινωνικής Πρόνοιας, κα Αρετή Κεντιστού με Νοσηλεύτριες - Εκπαιδεύτριες Πρώτων Βοηθειών, Σαμαρείτες Διασώστες και Ψυχολόγο - Κοινωνικό Λειτουργό.

Η πρώτη αυτή επίσκεψη, σηματοδοτεί την έναρξη των εκπαιδεύσεων τόσο στις Πρώτες Βοήθειες και στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση, όσο και στις Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής Υγείας των σωφρονιστικών υπαλλήλων του καταστήματος κράτησης, μετά την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας, τον Ιανουάριο του 2020, μεταξύ Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και Γενικής Γραμματείας Αντιεγκληματικής Πολιτικής.

Οι ανωτέρω εκπαιδεύσεις, θα πραγματοποιούνται στο πλαίσιο αγαστής συνεργασίας μεταξύ των Τομέων του Ε.Ε.Σ., από εξειδικευμένα στελέχη του Οργανισμού, πλήρως καταρτισμένα, κατόπιν συνεννόησης και αξιολόγησης των αναγκών με τους υπεύθυνους και αρμόδιους των κέντρων κράτησης.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός στην πρώτη του αυτή επίσκεψη στο κατάστημα κράτησης γυναικείων φυλακών Ελαιώνα Θήβας δήλωσε τα εξής: "Η εκδήλωση εστέφθη με απόλυτη επιτυχία. Απέσπασε ευμενέστατα σχόλια από τους παρισταμένους".


Η υλοποίηση αντίστοιχων εκπαιδεύσεων θα συνεχιστεί και σε άλλα καταστήματα κράτησης στο άμεσο μέλλον, σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους και κρατουμένους.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

 Ο σκύλος μίας ασθενούς από τον νέο κοροναϊό στο Χονγκ Κονγκ τέθηκε σε καραντίνα σήμερα αφού βρέθηκε θετικός στον ιό, ανακοίνωσαν οι αρχές, αν και προς το παρόν δεν έχει αποδειχθεί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις με την αναβολή του Πατρινού Καρναβαλιού, εξαιτίας των μέτρων αντιμετώπισης του κορονοϊού, ο επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη», Νίκος Παπα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αποτελέσματα από το ινστιτούτο παστέρ αναμένονται για δύο άτομα με ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού σύμφωνα με όσα αναφέρει οκαθηγητής Λοιμωξιολογίας του Παν/μίου Πατρών  Χαράλαμπος Γώγ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα σύσκεψη πληρωμάτων του Πατρινού Καρναβαλιού για να αποφασίσουν εάν θα παρελάσουν ή όχι την Κυριακή, παρά τη ρητή απαγόρευση του Δήμου. Οι αποφάσεις αν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις με την αναβολή του Πατρινού Καρναβαλιού, εξαιτίας των μέτρων αντιμετώπισης του κορονοϊού, ο επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη», Νίκος Παπαδημάτος ανέφερε τα ε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αποτελέσματα από το ινστιτούτο παστέρ αναμένονται για δύο άτομα με ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού σύμφωνα με όσα αναφέρει οκαθηγητής Λοιμωξιολογίας του Παν/μίου Πατρών  Χαράλαμπος Γώγος.    
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα σύσκεψη πληρωμάτων του Πατρινού Καρναβαλιού για να αποφασίσουν εάν θα παρελάσουν ή όχι την Κυριακή, παρά τη ρητή απαγόρευση του Δήμου. Οι αποφάσεις αναμένονται το επόμενο
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search