ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Το Σωματείο Ιπποκράτης για την Ουρολογική Κλινική

Η  ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ, μια κλινική που δυστυχώς πληρώνει το τίμημα της άναρχης  και επιπόλαιας μεταστέγασης, πέρα από τα χωροταξικά προβλήματα που την στιγματίζουν στην λειτουργία της και την προοπτική της, αντιμετωπίζει και την Νοσηλευτική εγκατάλειψη.
 
  Δεδομένου ότι
Ούτε υπεύθυνη έχει για πάνω από δύο χρόνια
Ούτε κάλυψη όλων των βαρδιών της, με δικό της προσωπικό, έχει
Κλπ άλλα ζητήματα καθημερινότητας που δυστυχώς είναι πολλά
      Πριν από λίγο διάστημα, με πρόσχημα την κάλυψη της εκεί κενής θέσης υπεύθυνου, μετακινήθηκε προς τα εκεί  Συναδέλφισσα από τα Τακτικά Ιατρεία, στην οποία ποτέ δεν τις ανατέθηκαν τα καθήκοντα υπευθύνου, πληρώνοντας δυστυχώς το τίμημα των προβλημάτων υγείας που έχει, προβλήματα υγείας γνωστά στην Νοσηλευτική Διευθύντρια πριν από την μετακίνησή της, μετακίνηση που τελικά έγινε για άλλους λόγους……….
Με αποτέλεσμα
Και η κλινική να είναι χωρίς υπεύθυνη.
Και να υπάρχουν προβλήματα στις παραγγελίες φαρμάκων και υλικών, όταν η προϊσταμένη απουσιάζει, παραγγελίες πού κάνει άλλη κλινική γι΄ αυτούς.
Και να καλείται Προϊσταμένη άλλου τμήματος για να καλυφθούν οι ακέφαλες εκεί ημέρες  και ανάγκες.
Καταστάσεις που μας βρίσκουν ριζικά αντίθετους και που θα πρέπει να πάρουν επιτέλους τέλος.
     Αυτά δεν τα αναφέρουμε, ούτε για να επιπλήξουμε κανέναν ούτε για να επιβάλλουμε κάτι η κάποιον, αλλά για να καταδείξουμε:
Την συνεχιζόμενη επιπολαιότητα στις μετακινήσεις του Προσωπικού στον Νοσηλευτικό κλάδο, που γίνονται χωρίς κανέναν σχεδιασμό και την κατά το δοκούν ανάθεση καθηκόντων υπευθύνου, ζητήματα που έχουν επιπτώσεις στον συγκεκριμένο κλάδο.
Την άνιση μεταχείριση προσωπικού και τμημάτων, φαινόμενα που έχουν ξεπεράσει κάθε όριο.
Τον λαθεμένο χωροταξικό σχεδιασμό, ζητούμενο σοβαρό και επίκαιρο.
Και βεβαίως την επικίνδυνη τάση της  ακάλυπτης βάρδιας και την λαθεμένη λειτουργική ενοποίηση των τμημάτων.
Ζητήματα που θέλουν σοβαρή προσέγγιση, σχεδιασμό  και προγραμματισμό, που δυστυχώς δεν υπάρχει στον χώρο μας, στα πλαίσια πάντα της νομιμότητας και της σωστής λειτουργίας μας, ζητήματα που δυστυχώς ισχύουν και σε άλλες κλινικές.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Aστυνομικές επιχειρήσεις για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων στην Ηλεία και στην Αιτωλοακαρνανία     Στις 24 και στις 25 Φεβρουαρί . . .
ΚΟΣΜΟΣ

 Ο σκύλος μίας ασθενούς από τον νέο κοροναϊό στο Χονγκ Κονγκ τέθηκε σε καραντίνα σήμερα αφού βρέθηκε θετικός στον ιό, ανακοίνωσαν οι αρχές, αν και προς το παρόν δεν έχει αποδειχθεί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις με την αναβολή του Πατρινού Καρναβαλιού, εξαιτίας των μέτρων αντιμετώπισης του κορονοϊού, ο επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη», Νίκος Παπα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αποτελέσματα από το ινστιτούτο παστέρ αναμένονται για δύο άτομα με ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού σύμφωνα με όσα αναφέρει οκαθηγητής Λοιμωξιολογίας του Παν/μίου Πατρών  Χαράλαμπος Γώγ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Aστυνομικές επιχειρήσεις για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων στην Ηλεία και στην Αιτωλοακαρνανία     Στις 24 και στις 25 Φεβρουαρίου 2020, στην Ηλεία
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις με την αναβολή του Πατρινού Καρναβαλιού, εξαιτίας των μέτρων αντιμετώπισης του κορονοϊού, ο επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη», Νίκος Παπαδημάτος ανέφερε τα ε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αποτελέσματα από το ινστιτούτο παστέρ αναμένονται για δύο άτομα με ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού σύμφωνα με όσα αναφέρει οκαθηγητής Λοιμωξιολογίας του Παν/μίου Πατρών  Χαράλαμπος Γώγος.    
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search