ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Κάλεσμα στο συλλαλητήριο της 27ης Φλεβάρη από το Συνδικάτο ποτών και τροφίμων

Μετά την επιτυχία της απεργίας στις 18 Φλεβάρη, συνεχίζουμε σταθερά και αταλάντευτα στο δρόμο του αγώνα ενάντια στο αντεργατικό ασφαλιστικό νομοσχέδιο Κατρούγκαλου-Βούρτση. Οι μεγάλες απεργιακές συγκεντρώσεις πανελλαδικά επιβεβαίωσαν ότι η κυβέρνηση της ΝΔ δεν έχει εξουσιοδότηση από το λαό για να συνεχίσει τα αντιλαϊκά μέτρα που έχουν στο επίκεντρο το ασφαλιστικό.

Είναι πλέον επιβεβαιωμένες οι περαιτέρω μειώσεις συντάξεων, η αύξηση του ορίου ηλικίας που για τους νέους εργαζόμενους μπορεί να φτάνουν και το 70ο έτος ηλικίας. Ενώ την ίδια στιγμή μειώνονται τόσο οι εργοδοτικές εισφορές όσο και η κρατική χρηματοδότηση που περιορίζεται στο ελάχιστο.

Μάταια προσπαθεί η κυβέρνηση να διαφημίσει ότι η μειώσεις είναι τελικά αυξήσεις, χωρίς να κάνει λόγο για τα όρια ηλικίας ιδιαίτερα για τους νέους εργαζόμενους. Τη στιγμή που σπρώχνει τις λαϊκές οικογένειες στις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες.

Συνεχίζουμε – Κλιμακώνουμε!
Δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια όσο τα δικαιώματά μας γίνονται κουρελόχαρτο.

ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΦΛΕΒΑΡΗ
ΣΤΙΣ 18:30 ΜΜ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ

ΚΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΠΟΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 20 – ΠΑΤΡΑ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δημήτρης Παπανώτας τέθηκε εκτός του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με απόφαση του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη μετά τις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες πο . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Η εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Μαρία Ζαχάροβα, πρόσθεσε πως η Δύση -και τα δυτικά μέσα ενημέρωσης- αγνοούν οποιαδήποτε εγκλήματα κάνει η Ουκρανία και το μόνο που θέλουν είναι να επικρί . . .
LIFE STYLE

Μέσα στα χρονικά των παιχνιδιών με χαρτιά που έχουν μαγέψει γενιές και γενιές, το μπλάκτζακ κατέχει εξέχουσα θέση, υφαίνοντας μια αφήγηση που εκτείνεται από τις αινιγματικές καταβο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην ετήσια εκδήλωση της εβδομάδας Drone  Amsterdam Drone Week (ADW)  που έγινε στο Άμστερνταμ το τριήμερο 15-17 Απριλίου 202, 4συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Φωκίων Ζαΐμη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην ετήσια εκδήλωση της εβδομάδας Drone  Amsterdam Drone Week (ADW)  που έγινε στο Άμστερνταμ το τριήμερο 15-17 Απριλίου 202, 4συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Φωκίων Ζαΐμης, κατόπιν πρόσκληση
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

O Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας σε ανακοίνωση του αναφέρει: Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας καταδικάζει το απαράδεκτο γεγονός της σύλληψης στο χώρο του σχολείου την Τρίτη 16/4, ως κοινών εγκληματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣΣύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφασηΣυνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΥποδιεύθυνσηςΑσφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του ε
Image
Image

Search