ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Πάτρα: Η διαδικασία για τις άδειες στις λαϊκές αγορές

Από την Αντιδημαρχία Διοίκησης και Οικονομικών του Δήμου Πατρέων ανακοινώθηκε, ότι οι παραγωγοί πωλητές λαϊκών αγορών, μπορούν να προβούν στην έκδοση, αναθεώρηση, θεώρηση της σχετικής άδειας, προκειμένου να διαθέτουν προς πώληση τα προϊόντα τους στις λαϊκές αγορές, με το ΟΣΔΕ έτους 2019 και με σχετική υπεύθυνη δήλωση, την οποία θα λαμβάνουν από τον αρμόδιο Υπάλληλο και θα  τη συμπληρώνουν.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση:

Για το λόγο αυτόν καλούνται να επικοινωνούν με την αρμόδια Υπηρεσία μας της Δ/νσης Τοπικής Οικονομίας, στο τηλέφωνο 2613 610332, προκειμένου λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού να ορίζεται ραντεβού συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, υποβάλλοντας παράλληλα και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Υπενθυμίζουμε ότι σε συνεργασία με τους Συλλόγους Παραγωγών και Επαγγελματιών, τους οποίους δημόσια ευχαριστούμε για τη συνεργασία και την υπεύθυνη στάση τους αυτές τις κρίσιμες ώρες, ο Δήμος Πατρέων παίρνει τα απαραίτητα μέτρα, τόσο για τη ρύθμιση λειτουργίας των λαϊκών αγορών, όσο και για τα μέτρα προστασίας.

Οι Σύλλογοι από την πλευρά τους επίσης με υψηλό αίσθημα ευθύνης, μειώνουν εκ περιτροπής την καθημερινή προσέλευση των μελών τους σε κάθε λαϊκή, σύμφωνα με τα μέτρα προφύλαξης.

ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

Επανερχόμαστε και απευθύνουμε έκκληση στους συνδημότες μας.

Προσέχετε τον συνωστισμό σε κάθε πάγκο και κρατάτε αποστάσεις.

Προστατεύστε την υγεία σας καθώς και των επαγγελματιών πίσω από τον κάθε πάγκο που μας παρέχουν τις κρίσιμες αυτές ώρες τρόφιμα και φρέσκα προϊόντα σε προσιτές τιμές.

Να προσέρχεστε απαραίτητα με μάσκες και γάντια.

Η παραμονή σε κάθε πάγκο να είναι η ελάχιστη δυνατή.

Προμηθευόμαστε τα απαραίτητα τρόφιμα και οπωρολαχανικά και άμεσα αποχωρούμε.

Οι λαϊκές αγορές πρέπει να μείνουν ανοιχτές.

Στα σχέδια της κυβέρνησης είναι το κλείσιμό τους, αν δεν λειτουργούν με μέτρα προστασίας και τα προϊόντα αυτά να διατίθενται στα Super Market.

Σε νέα σχετική δήλωση προέβει η κυβέρνηση μέσω του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου κ. Σταμπουλίδη αυτή τη φορά, ότι «Ενημερώσαμε τους αρμόδιους φορείς πως στην περίπτωση που η Αστυνομία διαπιστώσει ότι δεν εφαρμόζονται οι κανόνες που έχουν καθοριστεί, αυτομάτως θα κλείνει η τοπική αγορά».

Οφείλουμε να τις προστατεύσουμε.

Οφείλουμε να κρατήσουμε ζωντανές τις λαϊκές αγορές με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι θάνατοι στην Ελλάδα κατά τις πρώτες 49 εβδομάδες του 2020 έφτασαν σε 121.444 (61.266 άνδρες και 60.178 γυναίκες), ενώ για την αντίστοιχη περίοδο του 2019 ήταν 117.171 (59.141 άν . . .
LIFE STYLE

Η Ελένη Μενεγάκη  δεν πτοήθηκε από την επέλαση της κακοκαιρίας «Λέανδρος», αντιθέτως βρήκε την ευκαιρία να κάνει μια εξόρμηση στα χιόνια. Η παρουσιάστρια βρέθηκε το απόγευμα της σ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κινητοποίηση σήμερα το απόγευμα από φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών ενάντια στο νομοσχέδιο για την παιδεία και ειδικότερα σε ότι αφορά στην φύλαξη των Πανεπιστημίων. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με τα στοιχεία που γνωστοποίησε σήμερα Πέμπτη 21/01/2021 ο ΕΟΔΥ, από τα συνολικά 509 κρούσματα τα 234 εντοπίστηκαν στην Αττική, ενώ στη Θεσσαλονίκη τα 58.Εκτός από τη Θεσσα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με τα στοιχεία που γνωστοποίησε σήμερα Πέμπτη 21/01/2021 ο ΕΟΔΥ, από τα συνολικά 509 κρούσματα τα 234 εντοπίστηκαν στην Αττική, ενώ στη Θεσσαλονίκη τα 58.Εκτός από τη Θεσσαλονίκη, διψήφιος αρι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη σύλληψη ενός 39χρονου αλλοδαπού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας για παράβαση άρθρων του νόμου 413
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Ξεκίνησαν οι κρίσεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία. Το τιμόνι της διοίκησης των Πυροσβεστικών υπηρεσιών Αττικής ανέλαβε και επίσημα  ο Υποστράτηγος Γιάννης Πετρούτσος.    Ο Πατρινός Γιάννης Πετρούτσ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search