ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Το ΚΕΘΕΑ Οξυγόνο στην Πάτρα προσαρμόζεται σε συνθήκες κορωνοϊού

Εν μέσω πανδημίας το ΚΕΘΕΑ Οξυγόνο στην Πάτρα θα συνεχίσει να δίνει ανάσα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, προσαρμάζοντας την λειτουργία του, στους κανόνες που θα πρέπει να τηρηθούν για την ασφάλεια όλων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή του ΚΕΘΕΑ Οξυγόνο: «Η πανδημία του κορονοϊού μπορεί να πλήξει πιο σκληρά ανθρώπους με πρόβλημα χρήσης ή εξάρτησης από ουσίες, για λόγους που συνδέονται τόσο με τη γενική κατάσταση της υγείας τους όσο και με τον κοινωνικό τους αποκλεισμό.

Άλλωστε, οι ίδιες οι πρακτικές και οι συνθήκες χρήσης ουσιών -ενέσιμα, ενδορρινικά ή από το στόμα- μπορεί να αυξήσουν την πιθανότητα μετάδοσης του ιού.

Τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε είναι σημαντικό, παρά τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας ή αυτο-περιορισμού, οι άνθρωποι που έχουν, προσωπικά ή οικογενειακά, ανάγκη από βοήθεια για θέματα εξάρτησης, να συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση σε εξειδικευμένες υπηρεσίες.

Το ΚΕΘΕΑ έχει προσαρμόσει τη λειτουργία του, ώστε να συνεχίζει να προσφέρει βοήθεια, διασφαλίζοντας συγχρόνως την προστασία της δημόσιας υγείας, των εξυπηρετούμενων και των εργαζομένων του.

Το ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ στην Πάτρα προσπαθώντας να ανταποκριθεί στις πρωτόγνωρες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε συνεχίζει να υποστηρίζει τους συνανθρώπους μας με προβλήματα χρήσης ουσιών ή εξαρτητικές συμπεριφορές καθώς και τις οικογένειές τους.

Το Συμβουλευτικό Κέντρο συνεχίζει τη λειτουργία του, τηρώντας αυστηρά μέτρα πρόληψης τα οποία έχουν ληφθεί σε όλες τις υπηρεσίες υγείας, παρέχει υπηρεσίες σε ατομικό επίπεδο μόνο ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Παράλληλα υπάρχει συνεχής επικοινωνία και δικτύωση με άλλους φορείς της πόλης μας, όπως η κοινωνική υπηρεσία των φυλακών Αγ. Στεφάνου ή ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, προκειμένου να συντονίζουμε από κοινού δράσεις υποστήριξης των συνανθρώπων που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας.

Η επικοινωνία με το ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ μπορεί να γίνει καθημερινά από τις 8πμ-4μμ στο τηλέφωνο 2610343400 καθώς και μέσω του email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Δυνατότητα επικοινωνίας επίσης υπάρχει στο 1145, τη Γραμμή Βοήθειας για τις εξαρτήσεις, καθημερινές 9πμ.-5μμ και στην ηλεκτρονική της διεύθυνση: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Οι αξίες της υπευθυνότητας και της συλλογικότητας που διέπουν την φιλοσοφία του ΚΕΘΕΑ, αυτές τις ώρες περισσότερο από ποτέ, γίνονται πρωτεύουσες στην κοινωνία και αυτό επιτρέπει σε όλους μας να ελπίζουμε στο καλύτερο».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη ο Εσπερινος κεκλεισμένων των θυρών παρουσία έντονης αστυνομικής παρουσίας . Πιστοί προσπάθησαν να προσεγγίσουν αλλά απομακρύνθηκαν διακριτικά από τους αστυνομικούς. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του Υπουργείου Υγείας, θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλι . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

85 συμπολίτες μας κατέληξαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο, ενώ έχουν καταγραφεί συνολικά 2406 θάνατοι από κορονοϊό. . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Επικοινωνία με τον Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο είχε σήμερα ο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, λίγες ώρες πριν πάρει εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό όπου ν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του Υπουργείου Υγείας, θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, την Καθηγήτρια Πα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο πλαίσιο των επαφών και της συνεργασίας του Δήμου Αιγιαλείας με τον ΕΟΔΥ, από το γραφείο Δημάρχου κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου ανακοινώνεται πως την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου και ώρες από 10 το πρωί έως 3 τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Μητροπολίτης Πατρών ευλόγησε την Πάτρα και τους πιστούς που δεν μπόρεσαν να προσκυνήσουν την Τιμία Κάρα και την θαυματουργή εικόνα του Αγίου..Οπως βλέπετε πήρε την Τιμία Κάρα και τη μετέφερε στο κέν
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search