ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΟΕΒΕΣΝΑ: Ενέργειες για ένταξη επιχειρήσεων στους ΚΑΔ για το επίδομα των 800 ευρώ

Ύστερα από προσπάθειες που έχουν γίνει από την Ομοσπονδία μας, σε συνεργασία με τη Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., έχουν αρθεί πολλές αδικίες αναφορικά με την ένταξη των επιχειρήσεων στα προγράμματα ενίσχυσης λόγω Covid-2019, όπως τη χορήγηση της αποζημίωσης ειδικού σκοπού ύψους 800 ευρώ κλπ.

Συγκεκριμένα, πολλοί ΚΑΔ επιχειρήσεων δεν συμπεριλαμβάνονταν στα μέτρα ενίσχυσης καθώς δεν έκλεισαν με απόφαση της Πολιτείας, αλλά εντάσσονται στις πληγείσες επιχειρήσεις. Με τη γενικότερη απαγόρευση της κυκλοφορίας, που έχει επιβληθεί, υπολειτουργούσαν και σαφώς για πολλές είχαν ανασταλεί άτυπα οι λειτουργίες τους, ενώ παράλληλα έμεναν εκτός των ευεργετικών ρυθμίσεων. Με ενέργειες μας, πολλές από αυτές τις επιχειρήσεις εντάχθηκαν και συνεχίζουν να εντάσσονται ενώ κατά καιρούς ανακοινώνονται νέοι ΚΑΔ.

Συνεχίζουμε τις προσπάθειες, υπό τη αιγίδα και συνεργασία της ΓΣΕΒΕΕ να ενταχθούν όλες ανεξαιρέτως οι επιχειρήσεις και να υπάρξει οριζόντια εφαρμογή των μέτρων στήριξης, αφού πλέον πρόκειται για μία κρίση που καθ’ ομολογία όλων δεν αφήνει κανέναν ανεπηρέαστο.

Η Διοίκηση είναι στη διάθεσή σας για τυχόν εμπλοκή – εκτροπή και αναίρεση του συστήματος ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και εν γένει της κοινωνίας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κοινή δράση αναλαμβάνουν οι τοπικοί φορείς της Αιτωλοακαρνανίας, σε συνεργασία με την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με στόχο, όπως τονίσθηκε κατά την διάρκεια σύσκεψης υπό την προεδρ . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Μετά την προχωρημένη ηλικία, η σχιζοφρένεια είναι ο δεύτερος σημαντικότερος παράγοντας κινδύνου για θάνατο από Covid-19, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, που για . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Είμαστε πιστοί στη διαφάνεια, την επιστημονική τεκμηρίωση και την αλήθεια» υπογράμμισε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας κατά την τακτική ενημέρωση για την πανδημία και τους εμβο . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Για το πως αναμένεται να εξελιχθεί η πανδημία στη χώρα μας, μίλησε στο MEGA, ο καθηγητής Υγειονομικής και Περιβαλλοντικής Μηχανικής στο ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης. Ο κ. Σαρηγιάννη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κοινή δράση αναλαμβάνουν οι τοπικοί φορείς της Αιτωλοακαρνανίας, σε συνεργασία με την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με στόχο, όπως τονίσθηκε κατά την διάρκεια σύσκεψης υπό την προεδρία του περιφερειάρχη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε η σημερινή (Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021) συνεδρίαση (με τηλεδιάσκεψη) του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά από απόφαση της Εισαγγελίας Πύργου παραπέμπεται σε δίκη  για ελεγχόμενες λέξεις (εξύβριση) σε βάρος εργαζόμενης του δήμου Πύργου ο πρ. αντιδήμαρχος Λάμπης Αριστειδόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search