ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη του Μανώλη Γλέζου

ΕΝΑ ΧΑΙΡΕ! ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟ, , Μ’ ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ, ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΖΩΗΣ

«..Κι αν πεθάνω θα σας κυνηγάει η ύπαρξή μου, για να κάνετε αυτό που πρέπει να κάνετε…» Μ. Γλέζος, 29 Ιουνίου 2017

  Δημόσιος ήταν ο λόγος του Μανώλη Γλέζου, δημόσια πρέπει να είναι και η απότιση φόρου τιμής στη μνήμη του. Όχι γιατί είχε ποτέ ανάγκη ο Μανώλης Γλέζος από τιμές. Εμείς το΄χουμε ανάγκη, εμείς το οφείλουμε στην ιστορία του τόπου μας, στους αγώνες του λαού μας για ελευθερία και χειραφέτηση, στον πατριωτισμό μας. (Σε ευθύτατη σύγκρουση με τους πατριδοκάπηλους υπόδικους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, υμνητές των ΝΑΖΙ αλλά συνδιαχειριστές του κίβδηλου «πατριωτισμού» που οργάνωσε τα τάγματα εφόδου στον Έβρο πρόσφατα).

  Τούτη τη δύσκολη και βουβή Άνοιξη, κλεισμένοι/ες στα σπίτια μας, ας κρατήσουμε πολύτιμη τη δυνατότητα να συλλογιζόμαστε ελεύθερα, να απευθυνόμαστε δημόσια, να συν-ομολογήσουμε τη μεγάλη απώλεια του αντιφασίστα πατριώτη Αγωνιστή.

   Θα το συνδυάσουμε με μια δράση Αλληλεγγύης στο δοκιμαζόμενο λαό μας:

Την Τρίτη 7 Απριλίου 2020 από τις 9:30 το πρωί έως τις 1:30 το μεσημέρι κα από τις 5:30 μμ εώς τις 8:30 μμ το απόγευμα ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας καλούμε τους/τις συμπολίτες/συμπολίτισσες μας σε προσφορά ζωής, σε εθελοντική αιμοδοσία στην Κινητή Μονάδα Αιμοληψίας στην Πλατεία Γεωργίου. Με την προσήκουσα μέριμνα για την υγεία, τη δική μας και των συμπολιτών/συμπολιτισσών μας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ένας-ένας, μία-μία να προσφέρουμε λίγο από το αίμα μας και να καταθέσουμε ένα λουλούδι στη μνήμη του Αθάνατου Παρτιζάνου.

Καλούνται όλοι οι εθελοντές/ριες αιμοδότες/τριες, να μας ενημερώσουν τηλεφωνικά για την ώρα προσέλευσης στο τηλέφωνο 2610-220600 για την αποφυγή συνωστισμού.

Για τη μετάβαση στο χώρο, οι ενδιαφερόμενοι/ες συμπληρώνουν το έντυπο κατ’ εξαίρεση μετακίνησης πολιτών (τύπου Β) και επιλέγουν την περίπτωση Β1 ή Β4. Αντίστοιχα τον αριθμό 1 ή 4 με το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση για όσους/ες επιθυμούν να στείλουν SMS στον αριθμό 13033.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

    Η Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε.- Παράρτημα Δυτ. Ελλάδας) καταδικάζει την αιματηρή επίθεση που δέχτηκαν τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2 . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλαδική δημοσκόπηση πραγματοποίησε ο σταθμός Alpha σε συνεργασία με την εταιρεία Marc και παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού το απόγευμα της Τετάρτης 15 Ιου . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζονται τα εξής: "Οι 111 εργαζόμενοι που προσελήφθησαν μέσω της κοινωφελούς εργασίας (Δημόσια Πρόσκληση ΟΑΕΔ 3/2019, 8.933 θέσεις πλήρους απασχόλησης) και . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκαν τα νέα στοιχεία για τις εξελίξεις με την πανδημία του κορονοϊού στη χώρα μας. Όπως γνωστοποίησε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Τετάρτης, το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 27 νέ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζονται τα εξής: "Οι 111 εργαζόμενοι που προσελήφθησαν μέσω της κοινωφελούς εργασίας (Δημόσια Πρόσκληση ΟΑΕΔ 3/2019, 8.933 θέσεις πλήρους απασχόλησης) και είχαν επιστρέψει στι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επιστολή ανακοίνωσης αποχώρησης από το ΜέΡΑ25 Αχαΐας εξέδωσαν δυο κομματικά στελέχη εξηγώντας εκτενώς του λόγους της κίνησης τους αυτής. Πρόκειται για τους Περικλή ( Άλκης ) Φλωρόπουλο, Πρώην Συντονισ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Φόβο και ανησυχία προκαλεί η μαρτυρία του δημοτικού συμβούλου, προέδρου του ΝΑΟΚ και του ελαιουργικού σν/σμού της Κάτω Παναγιάς του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, κ. Αντώνη Σοφιανού..   Ο κ. Σοφιανός
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search