ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Κλειτορία- Έκκληση για τα ΕΛΤΑ: Κίνδυνος συνωστισμού ηλικιωμένων

Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας, σχετικά με την λειτουργία του ταχυδρομικού γραφείου στην Κοινότητα Κλειτορίας του Δήμου Καλαβρύτων, σας γνωρίζουμε ότι τον τελευταίο καιρό έχουμε γίνει αποδέκτες παραπόνων από πολίτες της περιοχής για το λόγο ότι η λειτουργία του εν λόγο γραφείου δεν εφαρμόζει κάποιο πρόγραμμα λειτουργίας που να το γνωστοποιεί στο κοινό προκείμενου να προσέρχεται για εξυπηρέτηση.

Λειτουργεί μια φορά την εβδομάδα χωρίς κάποια ανακοίνωση για την ημέρα λειτουργίας του και δεδομένου ότι εξυπηρετεί πάνω από τριάντα ορεινές και δυσπρόσιτες κοινότητες του Δήμου Καλαβρύτων που απέχουν δεκάδες χιλιόμετρα από την Κλειτορία, οι δημότες αναγκάζονται να μεταβαίνουν εδώ για να ανακαλύψουν ότι το ταχυδρομικό γραφείο είναι κλειστό.

Επιπλέον σας γνωρίζουμε ότι οι περισσότεροι συνταξιούχοι του ΟΓΑ λαμβάνουν τις συντάξεις τους από τα ΕΛΤΑ και πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα λειτουργίας του ταχυδρομικού γραφείου έτσι ώστε οι ηλικιωμένοι πολίτες που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού και κινδυνεύουν περισσότερο από τον καθένα μας να εκτεθούν στον θανατηφόρο ιό του κορονοϊού να μην προβαίνουν σε άσκοπες μετακινήσεις.

Σημειώνεται ότι σήμερα 02/04/2020 ενημερωθήκαμε από τον πρόεδρο της Κοινότητας Λυκούριας, Δ.Ε. Κλειτορίας, του Δήμου Καλαβρύτων, κ Αθανάσιο Σβίγγο, τηλ. επικ. 6975891544, 6986533681, ότι ενημερώθηκαν, μόλις σήμερα, οι συνταξιούχοι της ανωτέρω Κοινότητας να προσέλθουν αύριο, 03/04/2020, στο Γραφείο της Κλειτορίας για να παραλάβουν τις συντάξεις τους ( η καταβολή των συντάξεων γινόταν από τους διανομείς στον τόπο κατοικίας των συνταξιούχων, χωρίς να αναγκάζονται να μετακινούνται οι ίδιοι).Αυτό σημαίνει ότι ένας μεγάλος αριθμός ηλικιωμένων θα συνωστιστεί και θα μπει σε κίνδυνο να προσβληθεί από τον ιό.

Σας παρακαλούμε ΘΕΡΜΑ για τις δικές σας ενέργειες για την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος λειτουργίας του Ταχυδρομικού Γραφείου Κλειτορίας

Με εκτίμηση,

Σωτήριος Δουκλιάς

Αντιδήμαρχος ΔΕ Κλειτορίας

Δήμου Καλαβρύτων

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Την οργή και την απόγνωσή του για το αβέβαιο μέλλον των στούντιο τατουάζ στη χώρα μας εξέφρασε μέσω Facebook, καθώς το επάγγελμά του είναι από αυτά που έχουν σαρωθεί από την πανδημ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Δημοσιεύματα για τη σύλληψη του λεγόμενου "Δράκου του Κάβου" φιλοξενεί ο βρετανικός Τύπος. Ένα από τα θύματά του, η Κέλι Μόργκαν, όταν έμαθε ότι τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη σύλληψ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σενάρια περί μείωσης μισθών και συντάξεων διαψεύδει κατηγορηματικά ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας. «Δεν συζητάμε περικοπές μισθών και συντάξεων», τόνισε μιλώντας στο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το όχημα που οδηγούσε ένας 84χρονος ξέφυγε από την πορεία του και μπήκε σε ένα συνεργείο που βρίσκεται εκεί. Ο οδηγός βαριά τραυματισμένος μετά από λίγη ώρα άφησε την τελευταία του . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Φοιτητικοί σύλλογοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση και πορεία αλληλεγγύης στο Βασίλη Δημάκη σήμερα το απόγευμα στην την Πλατεία Γεωργίου."Ο εμπαιγμός του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Γενικής
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συγκίνηση σκόρπισε στην Πάτρα, η είδηση του θανάτου του Γιώργου Λιναρδάτου, που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών.Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και τη Δευτέρα, έχασε τη μάχη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

To Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων «Διόφαντος» διοργανώνει στην Πάτρα, από τις 25 Μαΐου έως και 31 Μαΐου 2020, το μαραθώνιο τεχνολογίας και καινοτόμων ιδεών BOOST Hackathon, για την
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search