ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Κλειτορία- Έκκληση για τα ΕΛΤΑ: Κίνδυνος συνωστισμού ηλικιωμένων

Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας, σχετικά με την λειτουργία του ταχυδρομικού γραφείου στην Κοινότητα Κλειτορίας του Δήμου Καλαβρύτων, σας γνωρίζουμε ότι τον τελευταίο καιρό έχουμε γίνει αποδέκτες παραπόνων από πολίτες της περιοχής για το λόγο ότι η λειτουργία του εν λόγο γραφείου δεν εφαρμόζει κάποιο πρόγραμμα λειτουργίας που να το γνωστοποιεί στο κοινό προκείμενου να προσέρχεται για εξυπηρέτηση.

Λειτουργεί μια φορά την εβδομάδα χωρίς κάποια ανακοίνωση για την ημέρα λειτουργίας του και δεδομένου ότι εξυπηρετεί πάνω από τριάντα ορεινές και δυσπρόσιτες κοινότητες του Δήμου Καλαβρύτων που απέχουν δεκάδες χιλιόμετρα από την Κλειτορία, οι δημότες αναγκάζονται να μεταβαίνουν εδώ για να ανακαλύψουν ότι το ταχυδρομικό γραφείο είναι κλειστό.

Επιπλέον σας γνωρίζουμε ότι οι περισσότεροι συνταξιούχοι του ΟΓΑ λαμβάνουν τις συντάξεις τους από τα ΕΛΤΑ και πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα λειτουργίας του ταχυδρομικού γραφείου έτσι ώστε οι ηλικιωμένοι πολίτες που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού και κινδυνεύουν περισσότερο από τον καθένα μας να εκτεθούν στον θανατηφόρο ιό του κορονοϊού να μην προβαίνουν σε άσκοπες μετακινήσεις.

Σημειώνεται ότι σήμερα 02/04/2020 ενημερωθήκαμε από τον πρόεδρο της Κοινότητας Λυκούριας, Δ.Ε. Κλειτορίας, του Δήμου Καλαβρύτων, κ Αθανάσιο Σβίγγο, τηλ. επικ. 6975891544, 6986533681, ότι ενημερώθηκαν, μόλις σήμερα, οι συνταξιούχοι της ανωτέρω Κοινότητας να προσέλθουν αύριο, 03/04/2020, στο Γραφείο της Κλειτορίας για να παραλάβουν τις συντάξεις τους ( η καταβολή των συντάξεων γινόταν από τους διανομείς στον τόπο κατοικίας των συνταξιούχων, χωρίς να αναγκάζονται να μετακινούνται οι ίδιοι).Αυτό σημαίνει ότι ένας μεγάλος αριθμός ηλικιωμένων θα συνωστιστεί και θα μπει σε κίνδυνο να προσβληθεί από τον ιό.

Σας παρακαλούμε ΘΕΡΜΑ για τις δικές σας ενέργειες για την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος λειτουργίας του Ταχυδρομικού Γραφείου Κλειτορίας

Με εκτίμηση,

Σωτήριος Δουκλιάς

Αντιδήμαρχος ΔΕ Κλειτορίας

Δήμου Καλαβρύτων

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ιστορική βραδιά για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι για πρώτη φορά βρίσκονται στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, καθώς επικράτησαν 3-2 στα πέναλτι της Φενέρμπαχτσε με ήρωα τον Τζ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε περισσότερες από 2.165 κλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης ανταποκρίθηκαν αστυνομικοί σε όλη τη χώρα που αφορούσαν περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας το πρώτο 15νθήμ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των Ευρωεκλογών διαπιστώνει η δημοσκόπηση της Metron Analysis, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να θεωρείται καταλληλότερος ως πρωθυπουργός. Στην εκ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μπριζ ήταν καλύτερη και στην Τούμπα, μετά το ματς στο Βέλγιο, κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 2-0 με δύο γκολ από τον Τζούτγκλα στο πρώτο 45λεπτο και πέρασε στα ημιτελικά όπου θα βρει απέναν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνολικά (1230) μαθητές Γυμνασίων της Δυτικής Ελλάδας συμμετείχαν στο Θεματικό Πάρκο «Χτίζουμε τοίχο στη νεανική παραβατικότητα», πουλειτούργησε από από τις 27 Μαρτίου στην Πάτρα, στον Πύργο, στο Αγρί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (9/2024) που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται στο μεγαλύτερο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεύεται τηνΠαρασκευή ο 47χρονος Φίλιππος Δημητρακόπουλος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο Ηταν παντρεμένος με την πρώην παρουσιάστρια εκπομπών Ματίνα Μιχάλη με την οπ
Image
Image

Search