ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Πάτρα: Μέχρι 30 Απριλίου η αναστολή των διακοπών νερού για χρέη

Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώθηκε ότι δεν κάνει διακοπές νερού. Ωστόσο, για τυχόν προγραμματισμένες διακοπές, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών που εκκρεμούν (κατόπιν αίτησης των ιδιοκτητών), ενημερώνονται οι συνδημότες μας, ότι με απόφαση του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης, αναστέλλονται μέχρι 30 Απριλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 2610 366100.
Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνονται τα εξής: Παρακαλούνται οι καταναλωτές, στο πλαίσιο των μέτρων προφύλαξης από τον κορωνοϊό, να προσέρχονται στην ΔΕΥΑΠ, μόνο για επείγουσες υποθέσεις τους.
Διευκρινίζεται ότι η ΔΕΥΑΠ δεν κάνει διακοπές νερού. Ωστόσο, για τυχόν προγραμματισμένες διακοπές, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών που εκκρεμούν (κατόπιν αίτησης των ιδιοκτητών), ενημερώνονται οι συνδημότες μας, ότι με απόφαση του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης, αναστέλλονται μέχρι 30 Απριλίου.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 2610 366100.
Από τον Δήμο Πατρέων, εκδόθηκε ανακοίνωση και αναρτήθηκε σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου, που έχουν καθημερινή συναλλαγή με τους δημότες, έτσι ώστε να προστατευθούν από τον κορονοϊό, εργαζόμενοι και δημότες.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Παρακαλούμε για λόγους προφύλαξης από τον κορονοϊό να προσέρχεστε στις υπηρεσίες του Δήμου για επείγουσες υποθέσεις ή γι’ αυτές που έχουν καταληκτική ημερομηνία διεκπεραίωσης.
Παράλληλα οι υποθέσεις που μπορούν να διεκπεραιωθούν ηλεκτρονικά, όπως διόρθωση τετραγωνικών για τέλος ακίνητης περιουσίας μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας:
https://tetragonika.govapp.gr/ υπηρεσίες ΚΕΠ και λοιπών υπηρεσιών, για τον ίδιο λόγο, να γίνονται από το σπίτι, στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, τις οποίες βρίσκετε στον τηλεφωνικό κατάλογο που είναι αναρτημένες στο site toy δήμου Πατρέων:

    (www.e-patras.gr/ κατηγορίες/ τηλεφωνικός κατάλογος) ή απευθείας στο link: e-patras.gr/documents/10113/608880/fhl-kat-ianouarios-2020.pdf /718c5b78-efc9-49df-b8f5-98a5f472b79c

Εφόσον προσέρχεστε, για λόγους μη συσσώρευσης κοινού σε κλειστούς και μικρούς χώρους, παρακαλείστε να λαμβάνετε υπόψη τις οδηγίες του αρμόδιου υπαλλήλου στην είσοδο της κάθε Υπηρεσίας Κοινού.
Οι ανάγκες επιβάλουν επίσης όλοι να λαμβάνουμε μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Δημοσιεύματα για τη σύλληψη του λεγόμενου "Δράκου του Κάβου" φιλοξενεί ο βρετανικός Τύπος. Ένα από τα θύματά του, η Κέλι Μόργκαν, όταν έμαθε ότι τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη σύλληψ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σενάρια περί μείωσης μισθών και συντάξεων διαψεύδει κατηγορηματικά ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας. «Δεν συζητάμε περικοπές μισθών και συντάξεων», τόνισε μιλώντας στο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το όχημα που οδηγούσε ένας 84χρονος ξέφυγε από την πορεία του και μπήκε σε ένα συνεργείο που βρίσκεται εκεί. Ο οδηγός βαριά τραυματισμένος μετά από λίγη ώρα άφησε την τελευταία του . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Μια 23χρονη Αφγανή, που φέρεται πως σκότωσε συνομήλικη ομοεθνή της στον καταυλισμό αιτούντων άσυλο στη Μόρια, χτυπώντας τη με μαχαίρι στον λαιμό την περασμένη Παρασκευή, συνελήφθη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Φοιτητικοί σύλλογοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση και πορεία αλληλεγγύης στο Βασίλη Δημάκη σήμερα το απόγευμα στην την Πλατεία Γεωργίου."Ο εμπαιγμός του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Γενικής
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συγκίνηση σκόρπισε στην Πάτρα, η είδηση του θανάτου του Γιώργου Λιναρδάτου, που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών.Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και τη Δευτέρα, έχασε τη μάχη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

To Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων «Διόφαντος» διοργανώνει στην Πάτρα, από τις 25 Μαΐου έως και 31 Μαΐου 2020, το μαραθώνιο τεχνολογίας και καινοτόμων ιδεών BOOST Hackathon, για την
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search